上一頁下一頁
發新話題

曼谷腳軟之旅

收藏  |  訂閱
54  16.7k

引用:
原帖由 血~ 於 2019-4-3 08:56 PM 發表 查看引用來源
靚中女正啊,可唔可以講下桃屋收費及玩法
一入到去就睇相揀囡,收費我記得兩千幾銖左右
但係冇浴池玩,同埋係訓塌塌米,唔係訓床
玩法都係正常程序啦,先做按摩,跟住慢慢挑逗你開始搞野
女選擇唔多,但都係靚中女

請問邊間D女相頭最高 容易揀?

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-18 09:51 AM 發表 查看引用來源
今次住係鵬蓬站 arizel hotel
所以主力都係玩小店massage 為主

去左 102 club , addict , 桃屋 101 premier 
Seven heaven ,cancan 

不過今次102 club 服務差左好多,但女女相頭 keep 到 , 係得老相好服務落力,其他女女服務都麻麻,有老友揀左個翻版水野朝陽,但細波加死魚

Seven heaven ...
值得一讀

點解唔玩全套?其實而家泰國玩都幾貴

引用:
原帖由 glue123 於 2019-3-19 01:17 PM 發表 查看引用來源

咁無乜意思,分兩次玩好過
你講得啱.

引用:
原帖由 4568527913 於 2019-5-11 06:11 PM 發表 查看引用來源

值得一讀

點解唔玩全套?其實而家泰國玩都幾貴
師兄,除左SEVEN HEAVEN係口爆以外,其他都係做埋全套架

引用:
原帖由 038886 於 2019-5-16 03:45 PM 發表 查看引用來源

師兄,除左SEVEN HEAVEN係口爆以外,其他都係做埋全套架
C兄,咁全套要幾$,
你起雙要2500朱
如果單又要幾$?

:smile_13: :smile_13: 我喜歡玩大浴室, 價錢明實, 玩得開心...

引用:
原帖由 boramchoa 於 2019-5-31 11:28 AM 發表 查看引用來源

C兄,咁全套要幾$,
你起雙要2500朱
如果單又要幾$?
單飛好似1500左右
SEVEN-HEAVEN 係冇全套服務架

引用:
原帖由 穹蒼一飛雁 於 2019-6-10 01:12 PM 發表 查看引用來源
:smile_13: :smile_13: 我喜歡玩大浴室, 價錢明實, 玩得開心...
其實日式按摩都係明碼實價,揀岩囡同服務先入房既

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 11:00 PM 發表 查看引用來源

等我下次去發掘下有邊間可以先:smile_40:
蛇美係邊度?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆