曼谷腳軟之旅

收藏  |  訂閱
12  16.7k

你講有幾件細嘢我上次門口睇過,少部分叫做食得落,但山長水遠去到都係想食好dd, 最後去大大間浴室,五千幾的確唔同,係嫌時間短,如果好似東莞咁兩個鐘就正!
ching口爆雙飛點玩法?輪流含撚?

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-18 10:28 PM 發表 查看引用來源

雙飛口爆係輪流含
咁無乜意思,分兩次玩好過

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-19 10:16 PM 發表 查看引用來源

兩睇啦,因為小弟錫 lin 會比較有 feel
所以比較鐘意咁玩🤣🤣🤣🤣
你講係你錫她lin 定係她錫你lin?

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-18 08:45 PM 發表 查看引用來源
多謝CHING報告 ,帕蓬晚上比較人多 ,我還是喜歡去輝煌的大浴室多的 .
宜家泰國消費真係貴左好多,我行左幾間都4000起錶,有的平d, 但質數差過香港噤鐘仔

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 01:07 PM 發表 查看引用來源

我比女女鍚:smile_40::smile_40::smile_40::smile_40:
應該一個含撚一個奶春袋舒服

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 01:09 PM 發表 查看引用來源

大浴室???唔只玩女,連食野都高消費左
一係食當地平民野,但唔係好食得慣,唔可能餐餐食
係呀大浴室,4000都唔係包正,有的好唔掂都有,不過去到咁遠想玩d明星級,比較貴的場5000-6000,但唔見得好撚正,可能正的都在忙吧

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-21 11:03 PM 發表 查看引用來源

咁真係好貴wo,因為我係曼谷冇乜玩大浴室,我記得早幾年4000已經好靚下
反而係芭堤雅我就玩得多大浴室,早年幾前3200左右已經可以食用,4000戈d model其實差唔多,係身型高挑d ...
有冇玩過紅燈區的企企,見過有的白種都幾正又高,開4000,不過我驚好似快餐姏好無癮冇幫襯

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 10:13 AM 發表 查看引用來源

而家曼谷既大浴室仲有冇水床玩??同埋服務趕唔趕??
因為我上次去大浴室都成3年前,唔知同而家分別大唔大
我諗一間間,不過有水床我都唔玩,浴池鴛鴦浴好玩過水床,又有水中簫

引用:
原帖由 BK4894 於 2019-3-25 09:20 PM 發表 查看引用來源

我在輝煌一般食3000左右的 ,各花入各眼 ,撞手神:smile_46:
3000有無大件頭的?小弟都係中意高大威猛,天然大波。上次去我醒目了,和經理講一定要天然,唔講好大機會奶嘢,7成假波

引用:
原帖由 038886 於 2019-3-26 04:41 PM 發表 查看引用來源

睇黎師兄鍾意d歐美身型,行多幾間啦,最出名戈幾間浴室都係同一條街,睇到岩先比錢
或者可以試下去club 102,我見過都唔少依類女女,不過我唔太岩食 ...
點解唔岩食,高大好正呀,當然係講唔肥的,有腰有籮有大波,美腿好正

前往最後回覆