上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
1.1k  372.0k

第18話 準備小組匯報

勤見到佩兒這樣做,覺得既興奮又震撼。呆了幾秒後,勤衝前與佩兒擁吻。精液的腥味也沒有阻止勤主動仲出舌頭。兩人以激烈而浪漫的濕吻完成這次性愛。之後佩兒帶勤到浴室一起浸浴。在浴缸內,佩兒背靠勤,兩人聊天。

佩兒:你知唔知AR?我第一次俾人口爆GA。

勤:真GE?

佩兒:真。呢個第一次我俾左你。以前琪琪有冇咁樣幫你AR?

勤:好似……試過一兩次掛。唔係好記得。

佩兒:車!原來唔係你第一次口爆……

勤: 但佢一定冇咁樣玩過啲精。同埋我係第一次瀬人腳趾,第一次令人有高潮。

佩兒:下?你同琪琪咁耐都冇試過有高潮?

勤:係AR。

佩兒:咁一定係佢唔夠愛你,唔夠投入,所以冇。

勤:可能LAR……

佩兒:我知你唔會咁快放低佢。但我會好努力,令你個心淨係得我。我嘅目標係半年LAR。希望我地拍拖半週年時,你已經完全放得低。好唔好AR?

勤:好。

洗澡後,兩人在床上小休一會。佩兒很快就睡著。而勤就回想這一天的變化。早上在家,穎向他遞過了琪琪的信。讀了信後他難過得奔回宿舍,以免家人看見他傷心的模樣。但在幾小時內,他已與佩兒上了床,成為了她的男友。而且兩人晚上再幹了一場,勤更第一次感受到伴侶的高潮。想到這裏,他記起琪琪最後一次和他做愛時,差點有過高潮。可是兩人已不可能再歡好了。琪琪的第一次高潮,應要由另一男人的協助下才有。想到這一點,勤有點難過。但勤又告訴自己,既然已決定和佩兒開始,就不要再為琪琪的事難過。如果佩兒要努力超越琪琪,他也要努力放下琪琪。

XXX

這天是佩兒和勤拍拖六個月的日子。早上九時左右,勤就到飯堂買外賣,再走去佩兒的宿舍。在途中,勤想起了佩兒那個”六個月超越琪琪”的目標。在過去半年,佩兒真的很努力。她知道勤需要伴侶常在身邊,所以就盡可能都陪伴勤。這個學期,佩兒更刻意選修了一科多數人都是二三年級才修讀的科目,原因就是要與勤一起上課。而勤今天早上起床不久就去佩兒宿舍,其實與半週年無關,而是要和佩兒準備中午時份的小組匯報。

勤到女生宿舍門口,等待佩兒接他。這時他問自己已放下了琪琪嗎?

勤給自己的答案是:未。

但到底是甚麼原因還未放下呢?勤覺得和佩兒一起也是開心的。但就算這半年他可謂性福無邊,在床上他仍會想起琪琪。尤其是如果佩兒咬手指的話,琪琪的媚態就會出現在勤腦海中。在床下,他知道佩兒設法令他開心,但他還是覺得跟佩兒一起不如往日與琪琪相處來得舒服。到底為甚麼呢?另外,如果今天佩兒主動問起他放下了琪琪沒有,他要冒著令佩兒傷心的危險說真話嗎?

勤沒有太多時間思考。因為佩兒已出現在他眼前,接他到房間去。

佩兒的室有早已離開房間去上課。勤進房放下外賣後,先和佩兒來個半週年的擁吻。吻過後,佩兒叫勤望望床上放了甚麼。原來佩兒買了一套男裝睡衣和一條內褲給勤。勤謝過佩兒後,就即場換上這份禮物。

之後兩人坐下吃早餐。勤為沒有買禮物給佩兒而道歉。佩兒強調沒有禮物也無所謂:“你對我好,我地每日都開心就得LAR。”但佩兒的態度無法消除勤內心的歉意。

吃過早餐後,佩兒站起來在勤面前除下身上的所有衣物。一絲不掛的佩兒對勤說:”我唔係挑逗你AR。”她轉身到衣櫃取出藍色的性感睡衣,然後穿上。這件睡衣是勤和佩兒一起挑選的。差不多每一次勤上來佩兒的房間,佩兒都會穿上它。之後佩兒到書桌拿起一些筆記就跳上床,用被蓋著俯臥的自己。她望著勤說:”我地今朝唔係搞野,係傾PRESENT GAR。”勤聽見佩兒的說話就立即也走上床,俯臥在佩兒身邊再擁抱她。但佩兒甩開了勤的雙手,再說:”真係要傾 PRESENT AR。仲有少少野未搞掂AR師兄!”

引用:
原帖由 kentwby 於 2019-4-24 11:32 PM 發表 查看引用來源
少年十五二十時, 撞著件佩兒咁嘅好野真系有食神,一日硬到黑都似,不過,過兩年分分鐘要用海狗丸做早餐先掂。支持好文。
哈哈!暫時應該未諗住安排勤食海狗丸!

引用:
原帖由 billclinton 於 2019-4-24 11:19 PM 發表 查看引用來源

我好想開琪琪淪陷呢條「戰線」喎!男女主角都各自有一啲經歷,先公平㗎嘛!
琪琪會同別的男子有感情線的。但唔係CARSON!同埋要等下。

琪琪呢類型喞女仔,有個性,對愛情有自己喞睇法和瞳景。雖然係初次戀愛,已經表現得好成熟。絕對係長期發展喞好人選。啊勤其實係大部份戀愛初哥喞縮影。條件唔算太出眾卻追到自己鍾意喞女仔。一得到之後就開始怕失去。妒忌源自自卑。嘗試過性愛滋味就好難再抗拒。遇上佩兒令佢得到生理上喞慰籍。好期待樓主來緊會點樣發展琪琪喞際遇。睇下同我想像中會唔會一樣。

真係非常精彩 !!!

人单纯D,生活亦會精彩D👍👍

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-26 12:01 AM 發表 查看引用來源

琪琪會同別的男子有感情線的。但唔係CARSON!同埋要等下。
希望佢地係返埋一齊吧

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-26 12:01 AM 發表 查看引用來源

琪琪呢鍾女仔如果遇到玩家,一定會俾人調教到好放。好期待樓主喞後續。。

引用:
原帖由 車站宇宙的手機 於 2019-4-27 11:39 AM 發表 查看引用來源

琪琪呢鍾女仔如果遇到玩家,一定會俾人調教到好放。好期待樓主喞後續。。
我都等緊呢一幕

引用:
原帖由 s987358 於 2019-4-26 08:51 AM 發表 查看引用來源

希望佢地係返埋一齊吧
佢同CARSON從冇一齊AR!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆