上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
1.1k  372.6k

引用:
原帖由 tylee1979 於 2020-6-14 11:31 發表 查看引用來源

我想結果係解開心結(錫腳趾?)不過結婚之後各有各搵之前嘅情人玩
估唔到有第四個可能性!

引用:
原帖由 waiwai25 於 2020-6-14 23:31 發表 查看引用來源
咁搵到先算啦🤣
其實故事叫得青梅竹馬
爛尾就唔夠靚😂
現實既世界唔通對對夫妻都關係完美咩?
覺得可以就一齊落去啦👍🏻而家係勤既問題
琪琪都預左嫁勤啦
勤仲心大心細
成個故事勤好似唔識大咁 ...
哈!勤會長大的!但點樣長大呢?長大左會帶來啲乜野結果呢?就要等結局LU

唔好意思。好似我成日寫勤大戰AGNES都會寫得太長。不過呢個故只淨返一戰。所以應該更新多一次就結局。盡量今個星期內埋尾。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2020-6-15 17:37 發表 查看引用來源
唔好意思。好似我成日寫勤大戰AGNES都會寫得太長。不過呢個故只淨返一戰。所以應該更新多一次就結局。盡量今個星期內埋尾。
大戰AGNES呢段寫得好正!

亜勤同Agnes 仲仲搞真係估佢唔到喎太刺激喇,希望佢同琪琪真係結得成婚啦。
其實故事真係脫離咗現實太多如果反正都係噉不如嚟一個4p都唔錯啊。林軍同琪琪,agnes 同亜勤。諗起都刺激。

好狠正,謝師兄,,,,

引用:
原帖由 kowloon0810 於 2020-6-16 09:02 發表 查看引用來源
亜勤同Agnes 仲仲搞真係估佢唔到喎太刺激喇,希望佢同琪琪真係結得成婚啦。
其實故事真係脫離咗現實太多如果反正都係噉不如嚟一個4p都唔錯啊。林軍同琪琪,agnes 同亜勤。諗起都刺激。 ...
其實我對於勤應唔應該再同AGNES搞係掙扎左一段時間。我本身覺得唔搞係正路啲啲,而且我可以快啲埋尾。但係呢,我計過如果佢地唔搞,可能有連續接近十話冇甜。對於甜故來講唔係咁好。而且我亦覺得件事都講得通。一來阿勤其實冇乜定力,由半推半就同佩兒一齊起已證明左。二來佢行呢一步亦證明佢同琪琪之間的危機更深。

最後一戰一定唔係4P的。最刺激的已經過晒LU。

引用:
原帖由 ansonal 於 2020-6-15 23:43 發表 查看引用來源
大戰AGNES呢段寫得好正!
冇GA LAR,唔會再有勤大戰AGNES的情節。

引用:
原帖由 samlikarhei 於 2020-6-16 09:46 發表 查看引用來源
好狠正,謝師兄,,,,
呢個故寫左三十幾場大戰,真係諗到頭都爆

回覆 999# taoyuen 的帖子

但您又諗到,男嘅棒棒硬晒,女嘅妹妹濕晒 !!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆