上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
1.1k  372.5k

應該勤都會同琪琪結婚,但就背住琪琪 繼續同 Agnes 搞埋。平衡返佢心理。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2020-6-16 14:48 發表 查看引用來源

其實我對於勤應唔應該再同AGNES搞係掙扎左一段時間。我本身覺得唔搞係正路啲啲,而且我可以快啲埋尾。但係呢,我計過如果佢地唔搞,可能有連續接近十話冇甜。對於甜故來講唔係咁好。而且我亦覺得件事都講得通。一來阿勤其 ...
明白,咁希望亞勤一心一意結婚,專一對琪琪吾好再多心.

今集超正, 奶腳, 人奶全部都係我最鐘意嘅情節!!

人物當中我最喜歡AGNES,蛛絲馬跡來看勤和琪琪兩個之間嘅感情已經薄左好多,琪琪似急住出貨,而勤也未必有當年嘅熱情。

引用:
原帖由 hank 於 2020-6-16 15:29 發表 查看引用來源
但您又諗到,男嘅棒棒硬晒,女嘅妹妹濕晒 !!
真係有硬或者濕?

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-6-16 15:59 發表 查看引用來源
應該勤都會同琪琪結婚,但就背住琪琪 繼續同 Agnes 搞埋。平衡返佢心理。
如果係咁,終極一戰應該就似會又係勤大戰AGNES!

引用:
原帖由 powerman13 於 2020-6-16 19:23 發表 查看引用來源
今集超正, 奶腳, 人奶全部都係我最鐘意嘅情節!!
你口味比我仲要重AR!

引用:
原帖由 chrischan91182 於 2020-6-16 19:52 發表 查看引用來源
人物當中我最喜歡AGNES,蛛絲馬跡來看勤和琪琪兩個之間嘅感情已經薄左好多,琪琪似急住出貨,而勤也未必有當年嘅熱情。
冇錯冇錯。琪琪比較努力嘗試維繫,但係效果有限。而勤亦都熱情不再……到底有冇計救得到?

其實最緊要勤快些展開吮腳趾攻勢,可能有所改變。因為勤最遺憾比唔到琪琪有高潮

引用:
原帖由 lokc48 於 2020-6-18 19:32 發表 查看引用來源
其實最緊要勤快些展開吮腳趾攻勢,可能有所改變。因為勤最遺憾比唔到琪琪有高潮
聽日就知最後勤會唔會有機會俾到琪琪高潮了!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆