上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
1.1k  372.0k

早知等出多期先睇,又有排等下集😭

引用:
原帖由 scdondon 於 2019-4-2 06:26 AM 發表 查看引用來源
好青春,好多回憶
主角會同青春告別的

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-2 10:52 PM 發表 查看引用來源
早知等出多期先睇,又有排等下集😭
唔駛期望,未來兩集都應該冇甜。

其實大家可以睇返幾年前小弟嘅作品(簽名檔有,但好似手機版睇唔到簽名檔):http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=17706231

第10話 你不信任我,又不尊重我

完事後,勤到洗手間洗澡。回來時琪琪身上還是那件睡衣。勤說:“你唔換返衫?一陣阿LO返到來點算?”接著琪琪就脫下睡衣,全裸將睡衣交給勤:“你幫我keep住啦。下次喺度搞再拎出來著。”

勤吻了琪琪一下,再將睡衣放在衣櫃的一個抽屜內。接著他問正在穿衣服的琪琪:“頭先做乜叫我唔好射?”琪琪回應:“頭先你從後插,好似有啲就來高潮咁。但我唔肯定。”勤抱著琪琪說:“係我冇用。呢兩年都俾唔到高潮你。”琪琪邊摸著勤的頭道:“傻仔!呢個唔重要AR。最緊要每次做愛都係交流緊我地嘅愛。同埋……下次可能有呢!”兩人互吻一番後,琪琪就穿好衣服。

琪琪:如果唔係你同房就返到,我想同你來多次AR。
勤:我得GAR。
琪琪:我就係知你得。
勤:行啦。阿LO應就到。
琪琪:我唔走住。我要喺你同房前亮相。
勤:下?你唔怕尷尬?
琪琪:唔怕。我要等你身邊嘅人都知道你有我呢個女朋友。

二十分鐘後,阿LO打開房間就看見勤和琪琪坐在勤的床上。琪琪即時勾緊男友的臂彎。

琪琪:HELLO。我係琪琪AR。
阿LO:我係阿LO。
勤:佢就走GA LAR。
阿LO:頭先你冇買野LAR?
琪琪:佢冇買野AR。
阿LO:唔駛咁尷尬。唔好搞到我呢邊就得GA LAR。如果我遲下有條女,都會想帶佢上來LAR。
琪琪:咁我遲下介紹下啲囡囡俾你識AR。

三人寒暄了一會,勤就送琪琪到車站。

XXX

兩個多星期後,琪琪在晚上差不多十時來到勤就讀的大學校園。勤在中學本就是手球好手,上大學後亦參加了大學的手球隊。勤練習完後,離開體育館時就帶著琪琪找個地方吃宵夜。兩人坐下點了餐後,琪琪說:“你呢排點AR?”

勤:呢排點?你好似從來未試過咁問我野。
琪琪:係咩?
勤:應該未。以前就算我地未一齊,連暑假都會個個星期見。未試試好似呢排咁。好似三個星期冇見啦。
琪琪:唔好唔開心啦。咁而家我地唔同學校。又各有各忙。
勤:你忙啲。都唔知點解你一開學都咁多野搞。
琪琪:咁係有好多活動想去或者要去嘛。同埋我要上系會。都要去佢地搞啲活動,幫下手,搞好啲關係。
勤:咁唔駛搞好同我啲關係咩?晚黑同你傾電話成日講唔夠幾句就訓著。你以前都唔係咁GA!
琪琪:咁真係攰過以前嘛。你都有波要打LAR。點可以賴晒我?何況今日都係我山長水遠來搵你。

勤自覺有點理虧,於是不再發言。飯菜送到後,兩人快速吃完,過程中不發一言。與其說兩人在拍拖,不如說兩人在對峙。

結賬後,琪琪即離去。勤一直追著琪琪到車站:“對唔住啦。俾我送你返屋企。”琪琪用很差的語氣說:“冇啲誠意。”勤捉著琪琪的手:“係我唔啱。唔應該你咁遠來到仲發你脾氣。”琪琪聽見後,心情沒有那麼壞,就讓男友送他回家。在車上,兩人終於開始交流近況。但當車程快要結束前,爭拗再起。

勤:咁有啲乜野人可能會同你一齊上莊呢?
琪琪:都係啲新生LOR。話定俾你聽先,嗰個interview時問我拎電話嘅男仔,佢叫CARSON,都好可能會上莊。
勤:下?咁佢仲有冇煩你?
琪琪:少少LAR。
勤:即係點?
琪琪:會主動撩我傾計咁。但你放心,冇野嘅。我上堂都有女同學喺身邊,唔會同佢坐。

雖然琪琪說這句話時刻意捉緊男友的手,但勤臉色一沉,沉思了一會就說:“其實,如果係咁,你可唔可以唔上莊呢?”

琪琪即時放開勤的手,黑著臉離開座位,走到車廂另一處坐下。勤不知所措,只好呆坐到琪琪下車時跟著她。琪琪當然不讓勤拖著自己。她在行人路上對勤大聲說:“你有冇搞錯AR?又唔信我又唔識尊重我!你走AR!”

琪琪急步回家,勤只能追著女友連聲道歉。但琪琪沒有理睬他。到家樓下,琪琪走進大廈,頭也不回就撇下勤在外面。勤立即打了幾十次電話找琪琪,但琪琪已關掉電話。勤在琪琪家樓下著急了半小時後,透過手機短訊留了一句”Please forgive me”就動身返回宿舍。

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-3 00:11 發表 查看引用來源

唔駛期望,未來兩集都應該冇甜。

其實大家可以睇返幾年前小弟嘅作品(簽名檔有,但好似手機版睇唔到簽名檔):http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=17706231 ...
睇返之前既故仔,真係好有追看性。

好睇喎, thx for sharing
期待update

引用:
原帖由 cassano168 於 2019-4-5 11:45 AM 發表 查看引用來源
好睇喎, thx for sharing
期待update
多謝支持,有多左動力繼續打。希望不要介意少甜走甜!

引用:
原帖由 四衝程 於 2019-4-4 03:21 PM 發表 查看引用來源

睇返之前既故仔,真係好有追看性。
多謝!今次呢個有上次七成咁好已心滿意足!

好有青春的氣息。快d更新

加油再寫落去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆