上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
1.1k  372.0k

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-16 20:31 發表 查看引用來源
留言的好似都想勤忍到嗎?但已經成四集冇甜LAR……
佢地話忍唔到喎:smile_30:
如果係我就一定叫佢除咗件裙,但呢到係色故就應該上咗啦:smile_30:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-4-16 09:12 PM 發表 查看引用來源

佢地話忍唔到喎:smile_30:
如果係我就一定叫佢除咗件裙,但呢到係色故就應該上咗啦:smile_30:
叫佢除左條裙先至一戰?

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-16 21:26 發表 查看引用來源

叫佢除左條裙先至一戰?
然後斬釘截鐵話無可能:smile_30:

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-4-16 09:29 PM 發表 查看引用來源

然後斬釘截鐵話無可能:smile_30:
師兄定力爆燈!

第15話 宿舍第二戰

勤問佩兒:“你點搵到呢件衫GA?”佩兒站起來說:”封信有寫。我估你一定冇揼到。所以你頭先出左去我咪搵LOR。”勤回應:”我冇揼就係因為我掛住琪琪……”

佩兒用手封著勤的嘴,打斷了勤的話:“我知你想講乜。但我咁樣著就係想你知道,你掛住佢唔緊要。你當我係替代品都唔緊要。只要你對我有feel,我就唔介意。我會幫你忘記佢放低佢,總有一日我會超越佢。”

佩兒吻向勤。勤同時見到床上有胸圍內褲,即佩兒已是真空上陣了。勤沒有可能再做任何理性分析,就接受了佩兒的攻勢。這將會是他在宿舍的第二戰,但對手已不是琪琪了。
佩兒的嘴吻勤的面頰、嘴唇和頸部;雙手則捉緊勤的兩隻手。當她感受到勤已不會再抗拒後,佩兒加強攻勢。她伸出舌頭,勤亦張開口歡迎。佩兒的手又再次向勤的下體進發。同時佩兒在勤的耳邊說:“你硬晒LAR。等我好好服侍你!”

佩兒替勤脫下上衣,再蹲下脫掉勤的褲子和內褲。之後,佩兒叫勤躺在床上。全身赤裸的勤一躺下,佩兒即騎上勤身上。勤的肉棒終於進入了第二個女子的陰道內。佩兒施展她的騎功,同時一隻手摸著勤的上身,另一隻手撫弄著自己的乳房。勤享受著眼前畫面和下身被佩兒騎著的刺激,已忍不住發出一些叫床聲。不過,勤還是不願意主動回擊。

佩兒留意到勤只有被動,就將勤的右手拉到自己胸前。除了發出呻吟聲外,佩兒還問勤:“我著得好睇定係琪琪著得好睇?我個胸滑啲定係琪琪滑啲?AR......AR…….我騎得你舒服啲定琪琪騎得你舒服啲AR?”

勤沒有回答。但他心中知道無法否認的是,琪琪和他絕少以女上男下的姿勢歡好。佩兒使出這一招已令他格外興奮。而且佩兒這樣一說,令勤一邊欣賞佩兒的淫態時一邊想像在他身上的是琪琪,這種快感更令勤放下餘下的防線。勤的右手主動伸進睡衣內撫摸佩兒的乳房,左手則拉下了睡衣的一邊吊帶。

佩兒知道勤愈來愈投入,開心非常。她暫停擺動身體,拉起勤要和他擁吻。但在佩兒將頭向前傾前,勤已主動和佩兒交換口水,再吻佩兒雙乳。享受著胸前刺激的佩兒再開始施展騎功,兩人都興奮得死去活來。勤突然說“就來射LAR”。佩兒就離開勤的身體,躺下來。

勤休息了幾秒,就準備以男上女下姿勢進攻佩兒。當勤準備插入時,他看到書枱上他和琪琪的合照。這令勤稍為猶豫。但佩兒已主動抓緊那肉棒,並將肉棒塞進陰道內。佩兒又說:“你係咪望住張相AR?我唔介意GA。我著住呢件衫,你幻想我係琪琪都得。又或者,你幻想下琪琪睇住你插我?”

聽到佩兒這樣說,勤開始抽插。他一時將佩兒幻想成琪琪,一時又幻想琪琪望著他和佩兒做愛。佩兒邊叫床邊說:“你幻想緊……AR……邊樣?總之,你插緊呢個女人,以後……AR……就係你嘅人。呢個身體……AR……以後就係屬於你。AR……你可以話俾琪琪聽,冇左佢你都可以好幸福,都可以有高潮。”

聽見佩兒如此說,勤無法再忍。他叫“射LAR”時,佩兒即說“唔好射喺入面”。但勤已在佩兒體內射了一下。他連忙退出佩兒的身體,餘下的精液沾了在床單和佩兒身上、原屬琪琪的睡衣上。

第一次就中出

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-4-17 09:53 PM 發表 查看引用來源
第15話 宿舍第二戰

勤問佩兒:“你點搵到呢件衫GA?”佩兒站起來說:”封信有寫。我估你一定冇揼到。所以你頭先出左去我咪搵LOR。”勤回應:”我冇揼就係因為我掛住琪琪……”

佩兒用手封著勤的嘴,打斷了勤的話:“我知你想講乜。但我咁樣著就係想你知道,你掛住佢唔緊要。你當我係替代品都唔緊要。只要你對我有feel,我就唔介意。我會幫你忘記佢放低佢,總有一日我會超越佢。”

佩 ...
thx for the update 👍

good story!!!! 好易代入角色

引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2019-4-18 03:12 AM 發表 查看引用來源
第一次就中出
應該係唔小心啫!

引用:
原帖由 waiwai25 於 2019-4-18 09:04 PM 發表 查看引用來源
good story!!!! 好易代入角色
感謝!你代入左邊個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆