上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
1.1k  372.6k

引用:
原帖由 四衝程 於 2020-6-10 14:59 發表 查看引用來源
辛苦哂樓主終於去到結尾,都唔知大大將來仲會唔會係呢度出文。
諗下先!遲啲交待下!可能大家對呢個故仔結局不滿就唔想再睇呢!

引用:
原帖由 powerman13 於 2020-6-10 15:22 發表 查看引用來源

1. 同 2. 都幾好, 3.又好似慘情咗少少

BTW邊度可以睇返CHING啲舊文? 好鐘意你寫嘅甜故
其實我之前只寫過呢篇:https://www.188channel.com/viewthread.php?tid=17706231

另外有個,本來想寫個冇男人的甜故。但似乎不受歡迎,爛左尾。抱歉!

引用:
原帖由 r6654c 於 2020-6-10 21:03 發表 查看引用來源
好想是1,因在現實世界是冇可能,所以在虛擬世界可以睇得開心D,多謝樓主過去年多的努力。
多謝你支持至真!我估最遲下星期就會知有冇可能係1。

引用:
原帖由 chrissze 於 2020-6-10 21:13 發表 查看引用來源
跟了年幾有點不捨得😭
多謝追左咁耐!我本來諗住幾個月就寫完,唔知點解會咁。

謝謝 有心寫文
結果如何??都係睇男主角定位
佢唔嗲唔吊就咩女人同佢相處都死
開心就佢有突破啦⋯⋯
唔係⋯男主真係好廢🙈

PS 琪琪 咁好⋯⋯
初戀、又靚又叻
唔要阿男主就傻啲🙈
唔好大男人心態就得

引用:
原帖由 taoyuen 於 2020-6-10 11:44 發表 查看引用來源

所以結局大方向有幾個可能性:
1. 勤突破心結,順利結婚。由於呢個係甜故,突破心結的其中一個方法,係靠性愛處理。
2. 心結尤在,但照結婚。我估克林頓兄最想係咁,因為就可以為之後琪琪搞婚外情舖墊。
3. 結唔成婚

大家可以 ...
追咁耐,都係希望1。不過,2又不錯,特別係最後幾集,覺得勤心結不易解開,但又不敢放手。

回覆 955# taoyuen 的帖子

2最真實,但1可以臨尾再甜

結局2唔錯呀, 好似葉念琛啲戲咁, 大家好似冇事咁結咗婚, 但同時外面仲有啲嘢........

希望係1啦,同埋少少事就可以trigger 到兩個同對方坦白,例如....勤係床上忍唔住錫琪琪脚趾,跟住雙方事後坦承過往嘅種種

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆