上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
1.1k  372.8k

真係回憶翻曬來。。自己中學時期喞初戀就係咁樣。。日日都搵機會搞嘢

我就同勤仔ㄧ樣,插ㄧ個諗另ㄧ個😜😜

引用:
原帖由 車站宇宙的手機 於 2019-5-1 12:55 AM 發表 查看引用來源
真係回憶翻曬來。。自己中學時期喞初戀就係咁樣。。日日都搵機會搞嘢
中學時代就咁過癮!?

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-5-1 10:43 AM 發表 查看引用來源
我就同勤仔ㄧ樣,插ㄧ個諗另ㄧ個😜😜
你咁曳!
勤係插一個,諗兩個GA!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-1 12:21 AM 發表 查看引用來源

好快就返返去文戲為主GA LAR!
快啲俾返琪琪我地....

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-1 01:01 PM 發表 查看引用來源

中學時代就咁過癮!?
中三,同個女同學一齊咗三個禮拜就開始有親密接觸。好快就食咗佢隻🐷,之後就見瀙面都一定會做愛。唸翻起都仲好有感覺。

引用:
原帖由 s987358 於 2019-5-1 02:23 PM 發表 查看引用來源

快啲俾返琪琪我地....
應該三兩話之內會回歸LAR

引用:
原帖由 車站宇宙的手機 於 2019-5-1 09:32 PM 發表 查看引用來源

中三,同個女同學一齊咗三個禮拜就開始有親密接觸。好快就食咗佢隻🐷,之後就見瀙面都一定會做愛。唸翻起都仲好有感覺。
呢啲經歷真係羡慕死人AR!

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-5-1 11:27 PM 發表 查看引用來源

呢啲經歷真係羡慕死人AR!
因為大家都好細,好純。果種情竇初開喞階段一世人得一次。大家對性愛都好好奇好期待。每次從搵地方開始就已經好緊張,好似準備去犯罪咁。終於搵到適合喞地方,好多時都唔需要前戲已經進入狀態。最正就係條校服裙,條底底係裙底除出來果一下真係好有衝擊力。

引用:
原帖由 車站宇宙的手機 於 2019-5-1 11:43 PM 發表 查看引用來源

因為大家都好細,好純。果種情竇初開喞階段一世人得一次。大家對性愛都好好奇好期待。每次從搵地方開始就已經好緊張,好似準備去犯罪咁。終於搵到適合喞地方,好多時都唔需要前戲已經進入狀態。最正就係條校服裙,條底底係裙底除出來果一下真係好有衝擊力。 ...
嗚……我冇試過……太誘惑!本身琪琪同勤第一次我都諗過咁樣寫,但應該第一次唔會呢個動作,所以冇左……嗚……

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆