上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 由青梅竹馬開始 (已結局,第127-133話 6月19日更新 見第102頁)

收藏  |  訂閱
66  372.7k

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-8-15 11:53 PM 發表 查看引用來源

佢自己都覺。係咪大家都咁諗?
暫時佢個3次分手(勤X2, 東X1) 都係冇講清楚咁就分開....

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-8-18 12:48 PM 發表 查看引用來源
第56話 選晚裝

同一年的五月一日,是勞動節。雖然是公眾假期,但在這個時代,在銀行工作的勤也要上班,到鬧市宣傳爭取客戶。他被要求十一時到場,所以在上班前,他先到家附近的茶餐廳吃早餐。離開時他見到Agnes準備入內。

勤:早晨。

Agnes:早晨。你食完早餐?

勤:係AR。

Agnes:你等唔等埋我?我未來老公會車埋我。
...
多謝update

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-8-21 09:48 PM 發表 查看引用來源
第57話 動情?

因為吃過下午茶不久所以不感肚餓,勤帶了Agnes到麥當勞。Agnes於是決定這餐不請客,待下次吃好一點才付錢。兩人取餐後坐了在一張二人枱。

勤:仲有幾個星期就結婚,你緊唔緊張AR?

Agnes:都有啲GA。其實都冇諗過咁後生就結婚嘅。好多野估唔到。

勤:咁你老公係又高大靚仔嘅。

Agnes:都算係。
...
多謝update, 勤情歸何處呢唔知

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-8-24 07:23 PM 發表 查看引用來源

總會同琪琪重逢,但唔知到時會點呢?
睇黎都係會同Agnes 炒飯

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-8-27 09:04 AM 發表 查看引用來源
第59話 露台

勤走出大廈就後悔了。Agnes根本沒有叫他離開,為甚麼他自己要主動撤退呢?甜品可以是即時吃,甚至是在Agnes家中吃的。勤慨歎自己太傻。或者當時只是想有多一個藉口改日再和Agnes約會,所以就當食甜品必然是日後的事吧?

勤橫過馬路停下來望著Agnes住的大廈。他告訴自己縱使不捨也得回家。但勤準備離去時,電話響起。找他的正好是Agnes。

...
俾姐姐食左🙈

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-9-6 05:52 PM 發表 查看引用來源
第62話 人前激戰

勤之所以嚇了一跳,是因為他見到有人睡了在房間的其中一張牀上。牀上是一名女子,勤心想她就是Agnes的好友吧。

Agnes確認了睡著的是她好友後,就著勤去洗澡準備睡覺。在浴室,勤心想他原以為Agnes會安排一間房讓他自己和Agnes獨處。這晚不能和Agnes二人世界到明早這事實,令他頗感失望。

勤離開浴室後,見到房間只有牀頭燈是開啟的 ...
的確係爽死了,好似啟蒙之旅咁

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-9-13 10:28 AM 發表 查看引用來源
第64話 攝影機下

勤離開了Ceci的身體,並告訴Agnes自己快忍不住。Agnes問勤:“俾多次我先射得唔得?”勤說會盡力而為。Agnes又說:“我想記低呢次高潮。”勤不明所以,卻見Ceci到行李箱找出了一個攝錄機。這令勤明白了Agnes的意思。勤從未試過在自己做愛時拍攝,而且又不知道影片會如何處理,所以他免不了要思考應否讓Ceci拍下他和Agnes交歡的片段。但同時Agnes已將 ...
呢個畫面....冇眼睇喇

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-9-18 02:08 AM 發表 查看引用來源
第65話 往昔的Agnes

完事後,三人稍為清潔就很快睡著。三人都是裸睡的。勤擁著Agnes睡,Ceci則睡在另一張牀。勤醒來時,見到兩女已穿上便服,而且都是吊帶背心和熱褲。Agnes叫勤快點梳洗之後一起去吃早餐。勤一臉尷尬地穿回數小時前被Agnes除下的衣服,再進浴室刷牙洗臉。同時他無法不想起昨晚的事。他興奮度十足,但到底Agnes為甚麼要如此安排呢?他又想起那段春宮片,片段會有何 ...
多謝update,其實我幾enjoy呢啲冇甜嘅部份,而係完整咁描寫返啲人物性格

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-9-26 10:48 AM 發表 查看引用來源
第67話 婚前壓軸戲

兩人都累得坐下來,Agnes緊緊捉緊勤的手說:“我唔捨得你。”勤回應“我都係”後,即和Agnes親吻。吻過後,Agnes叫勤先離開浴室。勤抹乾身體後就回到房間,穿好衣服坐在沙發等Agnes出來。Agnes呆坐在企缸內低聲啜泣。她知道,這是她和勤共渡的最後一夜。她很傷心,但不想讓勤知道,所以不敢大哭一場。

哭過後,心情稍為平復的Agnes洗臉,抹乾 ...
過埋呢晚阿勤又失戀了

引用:
原帖由 taoyuen 於 2019-10-22 10:23 AM 發表 查看引用來源
第73話 軟化了的Agnes

Agnes開始流淚,勤亦忍不住眼泛淚光。兩人沉默了幾十秒後,Agnes站起來說:“我配唔起你。你都係走啦。我估我要補錢俾公司即刻辭工LAR。”

勤擁著Agnes:“唔好咁狠心LAR。我真係鍾意你。”

Agnes沒有推開勤:“你飲左好多酒來?你醉左?冷靜下先LAR。”勤續擁著Agnes說:”我飲左酒但我知自己做緊乜。我只係唔想喺呢個生日見唔 ...
thx for the update 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆