上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
223  112.9k

中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

上黎討論區,經常見到有按摩推油嘅廣告,平時有做開按摩嘅我,對呢d廣告特別有興趣,尤其係男按摩師,身為女性,平時去按摩都唔好意思搵男按摩師按,但真係好想試下,幾經掙扎,終於聯絡左三個男按摩師,然後三個之中揀左其中一個,就咁開始左我愉快又剌激嘅按摩體驗。

同按摩師溝通好後,我訂好酒店房,我喺約定時間提前半個鐘就到,心情好緊張又好期待,沖完涼換上浴袍就乖乖等按摩師。無幾耐,佢就發信息俾我話已到樓下,準備上黎,兩三分鐘後就聽到敲門聲,是個年輕大隻大男孩。之前無睇過佢個樣,只見過身型相,佢比我想像中後生,入房時仲覺得佢有d怕醜添。

入房後,按摩師先去沖涼,我就戰戰競競咁瞓喺床度等佢。好快按摩師沖完涼,仲換左t恤同短褲,叫我先瞓喺床上面,幫我先拉下筋,若10分鐘後,戲肉開始了。按摩師準備幫我推油,我就背住佢除左件浴袍,身上只著住一條紙底褲,我即刻秒速趴落床,按摩師可能知我覺得尷尬,就喺我上身至屁股上鋪上毛巾,然後由按腳開始。佢先由小腿開始按,喺小腿上上落落咁推油,都幾舒服,然後推上大腿,又再由大腿推到小腿,跟住再推另一隻腳。

推完兩隻腳後,佢稍微打開我對腳,呢個動作令我緊張起黎,我知道佢準備向上再推,呢個時候佢雙手由我底褲邊從下伸入黎,慢慢按我屁股,我感覺到佢對手好暖,然後一下一下咁推我屁股果兩團肉。突然佢又將手抽出黎,過左一陣佢又伸對手入去,我感覺到有好多按摩油喺我屁股上,尤其係股溝上,呢個時候佢開始喺我股溝上推,輕輕咁掃,又喺尾龍骨位置輕輕咁按,我屁股開始不由自主咁擺動,佢又繼續推,終於我忍唔住叫按摩師幫我除左條底褲,就係咁,我全身赤裸喺佢面前,連最隱秘喺妹妹都俾佢睇晒!當我以為佢會開始按妹妹時,佢突然用毛巾鋪喺我腰下位置,開始按背部。

之前有同按摩師講過因為工作關係要成日對電腦,腰背都好攰,佢都好細心咁幫我按,按左一陣之後,佢伸手由我兩邊腋下按向胸前,呢個突而其來嘅動作,令我成身震左一下,佢喺我胸前搓左幾下,之後喺我背部加左按摩油,然後我又成身震左一下,因為我感覺到按摩師用緊佢嘅胸肌幫我推油,從未試過有男人咁樣幫我按摩,亦無諗過可以咁推,好舒服,之後佢成個人壓左喺我身上面,然後佢捉住我對手攬左我一陣,呢個感覺好好,好有被保護嘅感覺。

跟住佢叫我反轉面向天,開始按正面,呢個時候我覺得好尷尬,因為俾佢睇到我正面全裸,佢又好細心咁鋪毛巾幫我遮住,只露出雙腿。又係由小腿開始按上大腿,按完兩隻腳後就按上身,先打圈按肚,之後佢對手慢慢向上推,開始按到我對波波,初時係向上推,推左一陣動作開始變,由推變成搓,再變成揸,跟住再輕輕掃我對乳頭,我開始忍唔住佢嘅挑逗,身體不停擺動,佢一隻手剌激我乳頭,一隻手開始挑逗我妹妹,先喺外面輕輕掃,再慢慢搓粒豆豆,我已經顧唔到女性矜持,打開兩腳任人魚肉。突然間佢將兩隻手指插入去,先係幾下抽插,然後不斷剌激我近門口嘅位置,我感覺到一陣陣騷軟,我開始忍唔住大聲呻吟,跟住我見到有水噴出黎,真係有d似賴尿咁,呢一刻我先知呢d叫潮吹,亦係我第一次潮吹。

果一日,我喺按摩師嘅手上經歷左四次潮吹,真係好舒服!之後我都有再搵呢個按摩師幫我推油,每次都令我好滿足!

其實唔單以上咁少,如果有巴打絲打支持,我會再寫

只用手指?

支持
是否真人真事呀
我都想搵男按摩師

其待報告

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-3-27 12:48 AM 發表 查看引用來源
其實唔單以上咁少,如果有巴打絲打支持,我會再寫
我係爸打都支持妳呀😘

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-3-27 04:19 AM 發表 查看引用來源
只用手指?
當然唔單啦

引用:
原帖由 清晨的肥師奶 於 2019-3-27 08:43 AM 發表 查看引用來源
支持
是否真人真事呀
我都想搵男按摩師
係我自己的真人真事,你都想搵男按摩師,咁有無搵到?

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-3-27 09:02 AM 發表 查看引用來源
其待報告
多謝,一陣得閒再寫

引用:
原帖由 yp2500 於 2019-3-27 09:58 AM 發表 查看引用來源

我係爸打都支持妳呀😘
多謝爸打支持!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆