上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
223  113.1k

我都硬晒

好想知下回既發展係點

引用:
原帖由 thomasgp02a 於 2019-4-28 12:07 PM 發表 查看引用來源
終於有更新, 期待好戲
多謝支持!期待咩劇情?

引用:
原帖由 samsonpang 於 2019-4-30 12:14 PM 發表 查看引用來源
Please carry on writing, good!
Thank you so much! 
Next article is coming

師妹,咁得閒覆人地Dpost, 就唔該你快D更新啦,我支士巴拿硬左好耐啦,等緊你喔。。haha

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-2 07:17 PM 發表 查看引用來源
師妹,咁得閒覆人地Dpost, 就唔該你快D更新啦,我支士巴拿硬左好耐啦,等緊你喔。。haha
知啦師兄,睇得出你好心急!

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-5-2 07:22 PM 發表 查看引用來源

知啦師兄,睇得出你好心急!
系大家都好心急呀!!

睇到硬晒, 誰给我按。

正玡👍

中女第一次搵男按摩師體驗 之 被體罰了

然後我一隻手幫佢套弄,另一隻手打開花灑,全凍水咁淋落佢條jj度!俾人咁突然咁淋凍水落去,按摩師即刻推開我攞住花灑嘅手,大叫:你做咩呀?
我笑住答佢:你頭先話黎沖身架嘛,乜沖身唔係咁沖嘅咩!
我再望下佢條jj,俾我嚇到軟左一半!我襯佢未回神,拿拿聲攞條毛巾圍住自己就跑出去,但好快佢就跑左出黎仲一手捉住我,話:你咁曳,一陣你就知死!
我:你想點呀?
按摩師:要罰你囉!
我:罰咩呀?
佢無答我,將我拉到床邊,佢先坐低左,大力拉我去佢兩腿之間夾住我,再用左手將我上身壓低趴喺佢大髀上!
按摩師:你咁曳,要罰你打屁股!
佢句說話都未講完,隻手已經大大力咁打落黎!雖然有條毛巾,但都幾痛。
佢一邊打一邊要我認錯,話:你認輸我就放過你!
我:唔認!
按摩師:唔認就打到你認!
話口未完就連續大力打左5-6下,再問我:認唔認錯?
我:係都唔認!
跟住佢掀起條毛巾,話:唔怪得唔認啦,你個屁股一個手印都無!
講完即刻勁大力咁打落黎,我即刻大叫!佢再連續打多幾下,又問:認輸啦你!
我再答:我係都唔認!
跟住佢再打,打到我屁股兩舊肉紅晒,呢個時候我個屁股竟然越屹越高,佢終於發現左我嘅小秘密,佢伸手摸我妹妹,跟住就停左手,然後笑笑口咁同我講:唔怪得你唔肯認輸啦,原來你鐘意俾人打屁股,你睇下你幾濕!
我:係呀,唔得咩!
按摩師:咁我又唔打lu!
其實由一齊沖身開始,我已經處於興奮狀態,再俾佢咁打屁股法,真係好難忍!唯有出軟攻!
我:頭先有無凍親你條jj呀?等姐姐俾d溫暖你啦!
我伸條利先喺佢軟左嘅陰莖上面lam,再用利尖lam下龜頭,因為我故意大力lam個龜頭,每lam一下,成條jj就彈一下!我玩到笑左!條jj都硬左!跟住我就成條含左落口,條利繼續打圈咁lam,feel到佢條jj喺我嘴內由軟變硬,好有滿足感,出出入入一輪後,好快已經硬到鐵咁!
我問:條氣順番未呀?
按摩師:未,一陣你死梗!
講完就一手扯開我條毛巾,再推我落床,佢另一隻手已經攞左個套出黎,但未有即刻帶上,佢跪喺我兩腿之間,大力分開我雙腿成M字,然後一隻手將我兩片陰唇分開,佢呢個動作令我不其然擺動一下屁股。
佢見到即刻問:做咩啫,怕醜呀?
我無應佢,佢就用手指輕輕彈左我粒豆豆一下!
我:嗯….
按摩師:你鐘意俾人咁彈你粒豆豆咩?
講完即刻又彈多下,今次俾頭先果下大力得多!
我:呀,痛呀!細力d啦!
按摩師聽到我咁講,無再彈我,改為好溫柔咁同我濕吻,一邊錫我個咀,一邊用手指插入我陰道抽插,有快有慢,然後快速咁挖!我覺得陰道裡面越黎越熱,一陣陣騷軟嘅感覺又隨之而來,我嘅呼吸亦隨之而加快,好快我感覺到有好多水喺裡面湧出黎,我又噴水啦,陰道同全身都不約而同咁震,第二次潮吹來臨了!
喺我喘息緊嘅時候,按摩師突然將佢果條硬過鐵嘅jj插左入黎!
我嚇得大叫:你做咩呀?
按摩師:我都話你死梗架啦!

(待續)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆