上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
223  113.1k

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-5-15 06:59 PM 發表 查看引用來源

會有架,呢排比較忙,要遲少少先寫,多謝支持
支持 全力

不錯不錯

引用:
原帖由 qazgqaz 於 2019-5-12 08:08 PM 發表 查看引用來源

我都想搵男按摩師幫我太太按摩,有冇好介紹
我都想幇你太太油按

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-5-15 06:59 PM 發表 查看引用來源

會有架,呢排比較忙,要遲少少先寫,多謝支持
忙到吾知點選擇😋

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-3-27 12:39 AM 發表 查看引用來源
上黎討論區,經常見到有按摩推油嘅廣告,平時有做開按摩嘅我,對呢d廣告特別有興趣,尤其係男按摩師,身為女性,平時去按摩都唔好意思搵男按摩師按,但真係好想試下,幾經掙扎,終於聯絡左三個男按摩師,然後三個之中揀左其中一個,就咁開始左我愉快又剌激嘅按摩體驗。

同按摩師溝通好後,我訂好酒店房,我喺約定時間提前半個鐘就到,心情好緊張又好期待,沖完涼換上浴袍就乖乖等按摩師。無幾耐,佢就發信息俾我話已到樓下 ...
係咪個個女人都係咁呢.> ? 我記得我第一次潮吹我個FWB(以前)..時.. 佢又係唔知係咩來.. 開頭佢有D緊張.唔放鬆.夾到我手指好實.. 唔似得C姐你咁識炭.. 嘻嘻.. 搞到張床單濕到呢.. 到后來佢都好識享受.. 每次我都一定潮吹佢..因為知道佢中意..我又要中意睇到佢興奮個樣..同D呻吟聲..哩D冇得扮囉..  有冇潮吹成功又係冇得扮.. 但係女方一定要配合放鬆..唔係個男既會手指抽筋..嘻嘻.. 但話是話, 自從一次后..我發覺以後一次比一次時間短..一來熟位..二來佢好放鬆同ENJOY..最快我記得唔使5分鐘(未計前奏,,=C姐的按摩前有異曲同弓之妙..LOL).就已經吱吱聲..跟住就水停不了.. 不過都巳成開心的回憶了...哈哈.. 是關係睇左加TANG𪈲后學到GE(睇晒佢講既精要..GEE..).. 但係佢講過未必個個都得..關鍵係..嘿嘿.. 手势好重要.手指長短有D關係..唔係死用力.同埋細心既我每次都會記得剪指甲+磨滑D邊..唔係撩傷感染就唔好啦.. 女仕記得要CHECK YOO..  :smile_o05:. 我記得有一次我冇剪.,佢竟然話"我有帶..總同我剪TIM:smile_o06:.. 我先知原來佢知道哩樣野重要..HEH ..  后來都唔使2隻手指.. 因為陰道興奮會收緊..2隻好難靈活. 有時會好攰真係會抽筋GA.. 發覺一隻中指都得而且唔怕被夾實..照:YOK"可也.. 潮吹完后...就好似C姐講既差不多.. 我射左后再潮吹佢多一次..  不過我地停左關係后都好耐冇PRATICE LU.. 同一般高潮的感覺應該好唔一樣..我都係潮吹過佢先知道佢都好似感覺會上隠咁(BY THE WAY.卒豆豆高潮后女人會覺得攰..但潮吹后人反而會總精神d tim.. ie. i mean the next day..且好relax.. 支持下C姐同時分享下我真實的體驗.. :smile_o11: 睇到我忍唔住開個ACC.做原始人都要啦.. 哈哈哈... 好在冇樓主寫得咁DETAIL.. 唔係我就真係失守誠信囉..

記得CHECK 下個按摩師D手指曱呀.. 要好好保護自己重要的地方呀靚女們.. 嘿嘿.~ 唔好HIGH到咩都唔記得晒yoo..  .. .. 等待 續集.. 期待中..  

期待中..  

引用:
原帖由 beee3 於 2019-5-19 12:55 AM 發表 查看引用來源

係咪個個女人都係咁呢.> ? 我記得我第一次潮吹我個FWB(以前)..時.. 佢又係唔知係咩來.. 開頭佢有D緊張.唔放鬆.夾到我手指好實.. 唔似得C姐你咁識炭.. 嘻嘻.. 搞到張床單濕到呢.. 到后來佢都好識享受.. 每次我都一定潮吹佢..因為知道佢中意..我又要中意睇到佢興奮個樣..同D呻吟聲..哩D冇得扮囉..  有冇潮吹成功又係冇得扮.. 但係女方一定要配合放鬆..唔係個男既會 ...
嘩!師兄,多謝你寫咁大篇文黎支持我喎!
我唔知係咪個個女人都可以潮吹,但我肯定唔會個個女人都肯咁玩,都真係要對sex有番咁上下熱愛先得!
我會盡快再寫落去架啦,多謝你撐場先!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆