上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
223  113.1k

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-5-19 04:49 PM 發表 查看引用來源

嘩!師兄,多謝你寫咁大篇文黎支持我喎!
我唔知係咪個個女人都可以潮吹,但我肯定唔會個個女人都肯咁玩,都真係要對sex有番咁上下熱愛先得!
我會盡快再寫落去架啦,多謝你撐場先! ...
咁啱經過..又咁啱..睇到..見你寫得咁好.. 我忍唔住分享下囉...順便支持下你丫嘛.!嘻嘻...:smile_o05:..
你都講得啱.. 唔係個個女都咁肯試.. 同埋..我記得第一次係最唔容易..因為就到高潮時佢會以為係急尿...會不自覺忍..
后我話佢知要放鬆..要放開先OK.. 自此之后佢就識ENJOY LOR.. :smile_o01:
我只知道生過BB的女人易D..但係加藤SAN 就近乎99% .., 嘿嘿:smile_o13:咁佢係AV男..經驗值一早就爆晒啦.! 嘻嘻.
前堤都係要雙方都知道要做乜.要配合既.. 不過係家玩就要預備大毛巾或床單LU.. 哈哈..
但果種满足感相信只有試過的先明白.. 嘿嘿.. 我自係可以感受到姐.. 係一種"性"福的技巧.. 不過唔知有幾多男人識呢...嘻嘻. .有冇30% 呢.?

引用:
原帖由 beee3 於 2019-5-19 11:33 PM 發表 查看引用來源

咁啱經過..又咁啱..睇到..見你寫得咁好.. 我忍唔住分享下囉...順便支持下你丫嘛.!嘻嘻...:smile_o05:..
你都講得啱.. 唔係個個女都咁肯試.. 同埋..我記得第一次係最唔容易..因為就到高潮時佢會以為係急尿...會不自覺忍..
后我話佢知要放鬆..要放開先OK.. 自此之后佢就識ENJOY LOR.. :smile_o01:
我只知道生過BB的女人易D..但係加 ...
我老豆曾經想試叫我潮吹,我都唔知咩黎,現在就知了,,,,,不過可惜。。。。。。。無咩機會比佢試。。。。。。。。每次求其了事。。。。。又好耐見唔到。。。。。太寂寞了。。。。。。。

引用:
原帖由 yanyanyan1028 於 2019-5-22 12:33 AM 發表 查看引用來源

我老豆曾經想試叫我潮吹,我都唔知咩黎,現在就知了,,,,,不過可惜。。。。。。。無咩機會比佢試。。。。。。。。每次求其了事。。。。。又好耐見唔到。。。。。太寂寞了。。。。。。。 ...
老公先啱,,,,打錯字

引用:
原帖由 beee3 於 2019-5-19 11:33 PM 發表 查看引用來源

我只知道生過BB的女人易D..但係加 ...
之前個按摩師都話佢未試過唔成功架,可能佢都係經驗老到啦!

引用:
原帖由 yanyanyan1028 於 2019-5-22 12:33 AM 發表 查看引用來源

我老豆曾經想試叫我潮吹,我都唔知咩黎,現在就知了,,,,,不過可惜。。。。。。。無咩機會比佢試。。。。。。。。每次求其了事。。。。。又好耐見唔到。。。。。太寂寞了。。。。。。。 ...
🙃😂 俾你嚇死差D,老豆lol..老公係嘛! 男方冇耐性,女方抗拒!就有D難!但係只要雙方體會一次就容易有下一次!多溝通,係關鍵!但男方細❤️識觀察更好!因為個G點得5毫子咁上下,按壓陰部上方,另一隻手都有幫助!🤗

引用:
原帖由 yanyanyan1028 於 2019-5-22 12:34 AM 發表 查看引用來源

老公先啱,,,,打錯字
你本身自己就識炭啦!嘻嘻!重點係佢一有經驗,二係因為前奏按摩已令到你興奮同放松有足夠條件去潮吹你!😂 你有機會問下佢如果冇按摩冇前奏情況下,佢係咪冇咁易同時間係咪會耐好多😹😹 手指都可能抽筋😬😬⛑

yanyanyan1028
你地耐冇見到唔係應該感覺強烈D咩!我⛑ 草草了事咁慘? 你試下著D 情趣內衣丫等引發你老公,又或者玩具,😹 重新燃點之間的情慾!再引導佢潮吹你! 。唔係就真係寂寞難耐⛑⛑ ‘🤟 ’哩個係常用手勢,尾指食指可以順便刺激后庭位置!另一只手可以再刺激陰蒂!可加快💪...  

#156 個貼 quit 錯左yanyan的!正確係回樓主的#。! 🤪 手機上唔見可篇輯!請原諒!等係電腦上先改返啦!🦁⛑💕

引用:
原帖由 beee3 於 2019-5-22 04:47 PM 發表 查看引用來源

你本身自己就識炭啦!嘻嘻!重點係佢一有經驗,二係因為前奏按摩已令到你興奮同放松有足夠條件去潮吹你!😂 你有機會問下佢如果冇按摩冇前奏情況下,佢係咪冇咁易同時間係咪會耐好多😹😹 手指都可能抽筋😬😬⛑ ...
唔使问佢,呢個問題我識答,無按摩都可以做到,但當然要有前奏啦,唔好一开波就插隻手指入去亂撩,無足夠前奏女方會痛架!

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-5-22 05:28 PM 發表 查看引用來源

唔使问佢,呢個問題我識答,無按摩都可以做到,但當然要有前奏啦,唔好一开波就插隻手指入去亂撩,無足夠前奏女方會痛架!
嗯!按摩同前奏有異曲同工之妙!🤗都話你真的識享受既啦!又識配合!冇得頂⛑💕 。 !性福那耶:!👍 快D寫下文丫😬

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆