上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
223  113.1k

幾時會有更新
等到頸都長

呢遍作文,勉強合格,太假

精彩,但樓主似乎已經愛上了這個按摸師,妳可考慮拍拖之後嫁比佢會更幸福?因大部女人同人濕吻係要有一定信任同有愛意先得。同唔用套內射有同等意思。

引用:
原帖由 Teddybbzz 於 2019-6-3 03:50 PM 發表 查看引用來源
精彩,但樓主似乎已經愛上了這個按摸師,妳可考慮拍拖之後嫁比佢會更幸福?因大部女人同人濕吻係要有一定信任同有愛意先得。同唔用套內射有同等意思。 ...
師兄,你諗多左啦!
我本身就係一個好鐘意kiss嘅人,對我黎講一場性愛更加無可能唔錫囉,仲要唔係蜻蜒點水嘅kiss,一定係激情嘅濕吻,如果唔投入,就不如唔好做,呢樣對有無愛上個對手係無關係嘅。

硬鬼晒,我都有興趣去做男按摩師

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-6-4 10:55 AM 發表 查看引用來源

師兄,你諗多左啦!
我本身就係一個好鐘意kiss嘅人,對我黎講一場性愛更加無可能唔錫囉,仲要唔係蜻蜒點水嘅kiss,一定係激情嘅濕吻,如果唔投入,就不如唔好做,呢樣對有無愛上個對手係無關係嘅。 ...
我都認同嘅但對手千祈唔好有口嗅會影響,心情。但你話要盡情,要用套做,係咪有點美中不足呢

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-3-28 03:40 PM 發表 查看引用來源

我已經約過呢個師傳好多次啦,次次都係去我訂的酒店,到目前都無咩事喎,每次都係飽住咁走添!
師姐好幸運啊…
攪到我都想試下搵男技師😍

正!支持!

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-3-27 02:43 PM 發表 查看引用來源
中女第一次搵男按摩師體驗 之 第一次潮吹

既然大家咁有興趣想知多d,咁我就加插一段 “第一次潮吹感受” 啦!

由按摩師叫我轉身按正面開始詳細講起…………

開始按正面,呢個時候我覺得好尷尬,因為俾佢睇到我正面全裸,按摩師又好細心咁鋪毛巾幫我遮住,只露出雙腿。佢由小腿開始按,慢慢打圈咁向上按,按到膝頭我已開始緊張,感覺到佢雙手一齊在大脾向上推,先係大脾正面,再推外側,之後就推內側,佢 ...
Yeah,good

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-5-22 05:28 PM 發表 查看引用來源

唔使问佢,呢個問題我識答,無按摩都可以做到,但當然要有前奏啦,唔好一开波就插隻手指入去亂撩,無足夠前奏女方會痛架!
又打 pat pat, 又潮吹,師妹好勁喎!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆