上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
223  112.9k

支持,期待更精彩內容。

引用:
原帖由 清晨的肥師奶 於 2019-3-27 08:43 發表 查看引用來源
支持
是否真人真事呀
我都想搵男按摩師
我客串做按摩師可以嗎?

中女第一次搵男按摩師體驗 之 第一次潮吹

既然大家咁有興趣想知多d,咁我就加插一段 “第一次潮吹感受” 啦!

由按摩師叫我轉身按正面開始詳細講起…………

開始按正面,呢個時候我覺得好尷尬,因為俾佢睇到我正面全裸,按摩師又好細心咁鋪毛巾幫我遮住,只露出雙腿。佢由小腿開始按,慢慢打圈咁向上按,按到膝頭我已開始緊張,感覺到佢雙手一齊在大脾向上推,先係大脾正面,再推外側,之後就推內側,佢推內側時,我超緊張,我已經感覺到我塊面有幾紅,個心跳得有幾快,好期待佢雙手再向上推多d,但好失望,佢無碰到我渴望佢會碰到嘅啦部位。

按完兩隻腳後,按摩師將另一條較細嘅毛巾蓋上我胸前,然後將原來嘅毛巾向下拉蓋住我腰以下部位,咁樣我個肚就露左出黎,佢準備同我按肚。本來我一直都合埋眼,唔好意思望個按摩師,但而家只露左個肚仔出黎,感覺無咁尷尬,我就偷偷望下按摩師。偷望一眼,嚇左我一跳,唔知幾時開始佢已經除左衫,而家只著住一條三角底褲,我仲隱約見到佢條jj已經硬左!我緊張起黎,即刻合上眼,怕俾佢發現我偷望佢條jj!

按摩師倒左d油在我肚上面,先打圈按肚,然後在腰兩側向內推,推左一陣,佢對手慢慢向上推,開始伸對手入毛巾內按我對波波,我嘅呼吸隨即急促起黎,初時係向上推,推左一陣動作開始變,由推變成搓,再變成揸,跟住再輕輕掃我對乳頭,我開始忍唔住佢嘅挑逗,身體不停擺動,按摩師見到我有反應後,即刻拎開條毛巾,雙手一左一右咁玩弄我兩邊乳頭,佢一時大力一時細力咁搣我兩粒乳頭,搞到我好興奮,我都忍唔住合住眼伸手去摸佢,我摸到佢好多毛嘅大脾,我再向上摸,摸到佢個屁股我嚇左一跳:呀!點解佢無著底褲!我睜開眼望一下,按摩師見到我呢個反應,笑笑口咁講:你唔想咩?!然後即刻大力搣我兩粒乳頭,我即刻大叫:呀!好想呀!

俾我咁樣鼓勵後,按摩師一隻手剌激我乳頭,一隻手開始挑逗我妹妹,先喺外面輕輕掃,再慢慢搓粒豆豆,我已經顧唔到女性矜持,打開兩腳任人魚肉。
按摩師:你睇下你幾濕,摸兩下就濕成咁!
我當時只顧呻吟,都無應佢。突然間佢將兩隻手指插入去,先係幾下抽插,然後不斷剌激我近門口嘅位置,我感覺到一陣陣騷軟,我開始忍唔住大聲呻吟。
按摩師:你有無試過潮吹?
我:咩係…潮…吹…?
我俾佢搞到講野都講唔清楚!
按摩師:等我幫你試下
跟住佢嘅手指不停在陰道內撩,而唔係抽插,我唔識點形容,我淨係覺得好舒服,真係好舒服,我諗佢係刺激緊我嘅G點,騷軟嘅感覺越黎越強烈,我不由自主咁張開雙腿張到好大,我不停喘氣,不停大聲呻吟,不停叫:好舒服好舒服!
我感覺到高潮到嘅同時見到有水噴出黎,真係有d似賴尿咁!
按摩師:你噴到我成塊面都係水啦!
因為太舒服,我忍唔住攬住佢濕吻起黎!
呢一刻我先知呢d叫潮吹,亦係我第一次潮吹,真係好正!

同男人dup邪骨既過程差唔多, 掃lin頭, 男人R袋, 女人就搓豆, 仲有埋波推tim, 所以你地女人明白點解男人要去dup邪骨未?

引用:
原帖由 mwong12 於 2019-3-27 03:55 PM 發表 查看引用來源
同男人dup邪骨既過程差唔多, 掃lin頭, 男人R袋, 女人就搓豆, 仲有埋波推tim, 所以你地女人明白點解男人要去dup邪骨未?
我梗係明啦,仲上左癮添

好精彩,希望快些有更多故事睇 ^^

在大陸定香港按?

引用:
原帖由 蕭欣桐 於 2019-3-27 07:40 PM 發表 查看引用來源
在大陸定香港按?
在香港

樓主按一次要花几多$?

我在網上見到專業男按摩師,包有高潮,不收任何費用。
但是要一次用兩位男按摩師。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆