上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
223  112.9k

引用:
原帖由 yanyanyan1028 於 2019-3-28 05:44 PM 發表 查看引用來源

甘正。我都想試
想試咪試下囉

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-3-28 10:22 PM 發表 查看引用來源
男都睇到興奮😍
你地睇得興奮我就開心

好想知點入行haha

真係引人入性

中女第一次搵男按摩師體驗 之 潮吹過後的溫柔與激情

試過人生第一次潮吹後,我忍唔住同按摩師濕吻,當四片唇貼埋一齊,兩條舌頭已急不及待鑽入對方口內,我合上眼享受呢個濕吻,雙手由原來勾喺按摩師嘅頸後,開始慢慢向下摸索,我摸到一個好闊嘅肩膊,然後係一雙好粗壯嘅手臂,我心諗:呢個師傅咁大隻,應該有玩健身喎!我雙手繼續探索,摸到好結實嘅胸肌,我諗起佢頭先就係用佢嘅胸肌黎幫我推油,我雙手不自覺喺呢度不停摸,真係好大嘅胸肌,我又諗:唔知佢有幾多寸胸呢?當我咁諗時,我不自覺笑左出黎!
按摩師:做咩笑呀?
我:無野呀,你個咀好軟好好錫呀
按摩師:係咩,但我而家有d野好硬喎
佢一邊講一邊將佢jj壓喺我小肚上,我即刻感覺到又熱又硬嘅肉棒已經準備好,我仲感覺到佢龜頭上面有d液體流左出黎。
我笑住講:佢流緊口水喎!
按摩師聽後即伸手偷襲我妹妹,話:你一陣仲流得多水呀!
佢隨即推我落床,仲大大力咁打開我雙腿,問:你仲想唔想要呀?
我故意答:唔想啦,我啱啱先潮吹完,我想休息下!
按摩師快速地插手指入我妹妹內,啱啱潮吹完嘅陰道仲係好敏感,我即刻又呻吟起黎。
按摩師:你又話要休息嘅,做咩喺度叫呀?!
我:呀…你好衰呀
按摩師:你唔鐘意我咁咩?咁我唔整囉!
佢即時停手,將手指退出黎,我隨之覺得好失落,好想佢繼續!
我:我好鐘意呀,你繼續啦!
按摩師:你又話唔想要嘅?
我:我而家好想要呀,你插我啦!
我呢句說話都未講完,佢條jj已經插左入黎!
我大叫一聲:呀!你帶左套未呀?
按摩師:梗係帶左啦,你頭先嘆緊時我已經帶左啦!
我地就由男上女下開始,快速抽插令我好快又氣喘呻吟,瘋狂地叫,之後佢改用慢而深嘅抽插,每一下都令我由心底裡叫出黎!
按摩師:你最鍾意咩post?
我:狗仔
按摩師:估到你啦!
按摩師拉我起身,示意我換狗仔姿勢,我趴喺床上面,專登將屁股屹得高高咁向住佢,佢暗笑一下,然後大大力咁打左我屁股兩下,同時另一隻手伸向我胸前大力揸波波,我俾呢兩個動作刺激得好興奮,又大叫起黎。
我:你插我啦,我好想要!
按摩師:我實俾你!
即刻大力插入黎,仲插得好入,被填滿嘅感覺真係好好!按摩師開始雙手扶住我屁股,然後有時快速,有時慢,有時輕,有時大力咁抽插我,我就不停咁大聲呻吟,潮吹完嘅餘韻令我好快就得到高潮,成身騷軟趴落床上,我亦感覺到滿身大汗嘅按摩師發射左,佢結實嘅胸肌又壓喺我背上,呢刻我覺得好滿足好滿足!

師姐介唔介意交換師傅試下

寫得好好,期待快D有下一幕 ^^

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-3-28 09:21 AM 發表 查看引用來源

你講嘅嘢我就無聽過
在尖東的,用 wechat 约。
可以兩個或以上女士一齐按,即是6人在場😁 大混戰!
我未試過,有点驚,但是又覺很刺激,想試吓!

引用:
原帖由 SWGuy 於 2019-3-29 03:31 PM 發表 查看引用來源
寫得好好,期待快D有下一幕 ^^
多謝師兄支持!

引用:
原帖由 chingcarol 於 2019-3-29 02:58 PM 發表 查看引用來源
師姐介唔介意交換師傅試下
唔介意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆