上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 中女第一次搵男按摩師體驗 (5月3日更新,p9)

收藏  |  訂閱
54  113.1k

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-4-17 11:35 AM 發表 查看引用來源

我絕對相信你! 因為同我去水圍搵女GC推油, 過程一模一樣. 只系男女位置互調. 男人仲可以加$玩顏射 & mouth爆. 水圍每次人仔兩舊(60min), 你消費如何?
收費幾錢就唔喺呢度講啦,不過我覺得物有所値嘅!其實呢個第一次體驗我只寫左一小部分,我地玩左3~4個鐘,之前寫嘅内容只係开頭個幾鐘內發生嘅事,之後仲有更精彩嘅情節!

引用:
原帖由 bestrong2015 於 2019-4-19 12:23 AM 發表 查看引用來源
支持
我都想搵男按摩師玩下
你係師兄定師姐呀?

如果大家鐘意睇就麻煩去返第一篇果度,襟下個洋蔥頭鼓勵下我啦,到一定數目我會再寫架啦!
預告一下,之後仲有d發生在酒店房外既情節添!

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-24 06:23 PM 發表 查看引用來源
師妹,係我呀,家居維修仔呀,你篇文章好正,睇到我支士巴拿都有反應呀,haha
同埋我已經點左你乳頭啦,呀~~寫錯,係洋蔥頭先岩^_^
多謝你呀,維修仔哥哥!
你唔好理支士巴拿住啦,快d去寫埋個故仔啦,我追緊架嘛!

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-24 07:14 PM 發表 查看引用來源

最衰你囉,寫得咁鬼"到位", 影響左我既思維呀,因為D血去晒支士巴拿度,我個腦已經唔識轉啦,haha
人地個post出左成個月啦,你而家先睇?!
呀,唔係,係我叫你你先睇!你一早睇左而家就唔影響啦!
快d寫埋Suki點啦!

引用:
原帖由 masterslave88 於 2019-4-24 11:30 PM 發表 查看引用來源

已按~~~~
多謝支持!

引用:
原帖由 masterslave88 於 2019-4-25 12:38 AM 發表 查看引用來源

呢排有無去按?
前排感冒一真未清,所以好耐無去按啦

引用:
原帖由 lostergundam 於 2019-4-25 08:33 AM 發表 查看引用來源
等你入戲肉
睇下下星期得唔得闲寫先

引用:
原帖由 sexhoney 於 2019-4-27 09:13 AM 發表 查看引用來源

好正~
我(女)都好想搵人(男)按摩,可以知道多d資料嗎?
已pm你啦

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-27 08:59 PM 發表 查看引用來源

仲掛住pm人地?快D出文啦,,haha
知啦維修仔哥哥,晏多少少會出架啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆