[原創作品] 純情中東妹子破處記 (2019/4/6 新增附圖)

收藏  |  訂閱
32  13.7k

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-9 06:57 PM 發表 查看引用來源

講開又講喎 , 近年唔知係咪因為阿拉伯難民問題 , 所以E+睇D西咸網站
都好多 "阿拉伯囡囡" "穆斯林囡囡" 題材 ...
好似本文呢一種 , 受唔住 "肌男" 誘惑既阿拉伯囡囡橋段都唔少 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

有時見到佢地一臉興奮  又唔係好聽得明英文個萌樣 , 都真係幾正 ! ...
其实我倒是觉得,阿拉伯女生有性慾很正常,只不过是不是西方女生那样而己。。。

我之前都不是明白,为甚么会有阿拉伯女生跑去IS那里当"圣战新娘"?最近在想,可不可把她们当成爱看"古惑仔"的女生?在她们想像中,跑去IS当"圣战新娘"就好似去洪兴当南嫂、山鸡嫂那样?

... 係咪真係咁大鑊???!!!:smile_35:

都出POST都20日勒 , 快7500個點閱 , 竟然連一個讚都無???!!!
呢篇真係咁差咩???!!!
:') :') :') :') :')

我原本唸住 , 呢種密實姑娘見到肌肉流口水 , 甚至趁人地唔知道
偷偷吃人雞巴既戲份 , 會好有喜感呢 !!!

問題出在那???
係喜感營造得唔好??? 喜感色文無市場??? 定係因為中東妹子????

我係香討色文區POST文10年拉 , 從來無一篇一個連讚都無架 !!!
(當然 , 唔計香討取消左按 "讚" 功能果兩年拉)

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-21 10:22 AM 發表 查看引用來源
... 係咪真係咁大鑊???!!!:smile_35:

都出POST都20日勒 , 快7500個點閱 , 竟然連一個讚都無???!!!
呢篇真係咁差咩???!!!

我原本唸住 , 呢種密實姑娘見到肌肉流口水 , 甚至趁人地唔知道
偷偷吃人雞巴既戲份 , 會好有喜感呢 !!!

問題出在那???
係喜感營造得唔好??? 喜感色文無市 ...
嗱,咪話我唔探你嘞,仲帶埋條中東女嚟呢度撐你個場 :smile_04::smile_04:

最近睇「倚天屠龍記2019」,其實每次睇親,都會擺自己係張無忌嘅位置:smile_o01:

最鍾意嗰條女畀我會係小昭,話曬都係波斯聖女,一聽個朵就知係老處 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-24 05:20 PM 發表 查看引用來源

咁歴代小昭,你又喜歡邊個?
【倚天屠龍記】一文重溫9位歷代小昭

頂,唔好咁逼人啦~ :smile_o05:
各有各好,你係講緊「演技」先?
精精當然最屎 ,但論「J 值」則最强 :smile_47:
論「顏值」2019真係唔錯係首選。但論「親切感」,陳玉蓮最入人心呢 :smile_o06:

其實小昭係我全金庸小說中首選女人,主要係佢股奴性 :smile_o01:,毫無呵求,任勞任怨,唔呷醋咁喺我身邊睇住我溝女,只當我係主人工服侍。。
嘩~ 咁嘅女人,真係只有故事裏面先至有,最低微嘅,反而成為眾女之中 (喺我心目中) 最強:smile_o12:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-24 08:37 PM 發表 查看引用來源

呢度,梗係講 J 值啦!
我比較喜歡 02 的。奴性,是否因為佢系眾多女角之中,年紀最細嘅一個?
你係講緊飾演角色女演員嘅年紀最細 ?
定還係故事中小昭真正年紀 ?
其實我都唔知故事中小昭幾多歲, 不過應該都唔會好大 :smile_o01:
即使係黃蓉出場時, 我都成日覺得佢好似只係15歲, 所以扮到個乞衣仔
金庸大師啲故事其實有好多暗筆, 非常之精彩 :smile_47::smile_47:
例如武當六師叔, 同楊不悔嗰對組合啦 :smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-4-21 07:58 PM 發表 查看引用來源
最近睇「倚天屠龍記2019」,其實每次睇親,都會擺自己係張無忌嘅位置:smile_o01:

最鍾意嗰條女畀我會係小昭,話曬都係波斯聖女,一聽個朵就知係老處 :smile_04::smile_04:
http://upload.lsforum.net/users/publ ...
我明白拉 , 即係可以改成咁 :

小昭偷睇敏敏同無忌做愛 , 點知比敏敏發現左 , 佢用塊布遮住無忌雙眼 ,
跟住拉小昭入來 , 要小昭幫 "小無忌" 吹奏(蒙古妹OPEN D , 都算合理丫)

咁係咪好J 左好多呢 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

唸唸下 , 金庸囡囡之中係小昭同香香公主 , 最有異域風味 ...

前往最後回覆