[原創作品] 純情中東妹子破處記 (2019/4/6 新增附圖)

收藏  |  訂閱
32  13.7k

引用:
原帖由 米高達 於 2019-4-24 08:16 PM 發表 查看引用來源
【倚天屠龍記】一文重溫9位歷代小昭

頂,唔好咁逼人啦~ :smile_o05:
各有各好,你係講緊「演技」先?
精精當然最屎 ,但論「J 值」則最强 :smile_47:
論「顏值」2019真係唔錯係首選。但論「親切感」,陳玉蓮最入人心呢 :smile_o06:

其實小昭係我全金庸小說中首選女人,主要係佢股奴性 :smile_o01:,毫無呵求,任勞任怨,唔呷醋咁喺我 ...
所謂每一代都有自己既敏敏/芷若/小昭 , 小弟都一樣 ...

我好專一架 , 我心中唯一既敏敏係葉童 , 唯一既芷若係海味 ,
連小昭都係96年版果個 ...
不過 , 如果講顏值既話 , 我會選電影版果個--邱淑貞演果個 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過如果講 , 最能代表邱淑貞既金庸囡囡 , 我又一定選建寧 !!!

如果講奴性 , 我唸雙兒都算係一個 ... 不過我同意米兄 ,
因為雙兒至少當自己係小寶其中一個囡囡 , 但小昭當左無忌係公子
自己只係個妹仔 ... 係最適合調教既屬性 !!!
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

故事中的年齡,小昭應該系最細嘅。
鹿鼎記中,周秀蘭嘅雙兒,眉宇之間,亦系一絕。
細佬打得 J 多,無乜記性,醒唔起雙兒係邊個 :smile_35::smile_35:
但喺作品中,曾經有個叫「雙雙」嘅,奴性亦好重,仲喜歡被輕微虐待嘅,都算係男人恩物:smile_o11::smile_o05:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-25 10:18 AM 發表 查看引用來源

我明白拉 , 即係可以改成咁 :

小昭偷睇敏敏同無忌做愛 , 點知比敏敏發現左 , 佢用塊布遮住無忌雙眼 ,
跟住拉小昭入來 , 要小昭幫 "小無忌" 吹奏(蒙古妹OPEN D , 都算合理丫)

咁係咪好J 左好多呢 !!!

唸唸下 , 金庸囡囡之中係小昭同香香 ...
J this !! : :smile_30::smile_30:

頂,不如玩敏敏同芷若,各施百法, 每人喺張無忌身上發揮一分鐘,以「 俄羅斯輪盤」式,睇吓無忌畀邊條女搞爆 :smile_47::smile_47:

小昭只係妹仔,冇資格參加,喺側邊同無忌抹汗。。因為敏敏不嬲對小昭好,就喺輪到敏敏使出「蒙古女騎士挾馬」 殺手鐧時,
小昭又再次鬼鬼鼠鼠咁,以聖女之手去撩無忌處菊, 終於搞出九陽腎精 :smile_o03:

芷若不嬲都係醋酲一個 :smile_o04:,更不甘敗於兩個番邦女子夾功之下,唔認輸 :smile_o02:,推敏敏落馬,更挺然走險,入魔道,入便道。。以菊還菊,同無忌齊齊入菊谷。。:smile_o08:

張無忌,好—個張無忌爆完未軟之刻, 就好似佢老豆張翠珊咁,使出武當獨有「 縱雲梯」:smile_o13:,半軟中,脚踏另一脚,再上一層,爆入芷若委身之深處 :smile_o04:

敏敏只有自嘆,估唔到對手如此犧牲 ,以為單靠技術可以取勝 :smile_39::smile_39:,即使自己也會願意為無忌獻出禁地
無奈,已經畀周芷若食咗頭圍!!:smile_o08:

引用:
原帖由 bigmouthlady 於 2019-4-25 10:42 AM 發表 查看引用來源

所謂每一代都有自己既敏敏/芷若/小昭 , 小弟都一樣 ...

我好專一架 , 我心中唯一既敏敏係葉童 , 唯一既芷若係海味 ,
連小昭都係96年版果個 ...
不過 , 如果講顏值既話 , 我會選電影版果個--邱淑貞演果個 !!!

不過如果講 , 最能代表邱淑貞既金 ...
頂,「奴性」仲使調教嘅?
就係貪佢唔使煮,即刻可以有得食 :smile_34::smile_34:
小昭調教形象圖 :

引用:
原帖由 米高達 於 2019-4-25 09:33 PM 發表 查看引用來源
頂,「奴性」仲使調教嘅?
就係貪佢唔使煮,即刻可以有得食 :smile_34::smile_34:
小昭調教形象圖 :

h ...
咁 ... "調教" 本身都係一種享受來既:smile_47:

引用:
原帖由 米高達 於 2019-4-25 09:30 PM 發表 查看引用來源
J this !! : :smile_30::smile_30:

頂,不如玩敏敏同芷若,各施百法, 每人喺張無忌身上發揮一分鐘,以「 俄羅斯輪盤」式,睇吓無忌畀邊條女搞爆 :smile_47::smile_47:

小昭只係妹仔,冇資格參加,喺側邊同無忌抹汗。。因為敏敏不嬲對小昭好,就喺輪到敏敏使出「蒙古女騎士挾馬」 殺手鐧時,
小昭又再次鬼鬼鼠鼠咁,以聖女之手去撩無忌 ...
1,我都係想用返我故仔個框架 ...

尤其我本來就係想講 , 伊斯蘭囡囡一邊害羞  一邊又難掩對男人既天性 ,
果種 "又怕又想要" 既感覺先過隱麻

2,小弟最近睇左個 YOUTUBE 頻道 , 佢話其實從來都無得爭 ,
因為無忌從來都只係對敏敏有FEEL :
https://www.youtube.com/watch?v=UZnocGxOXDs

3,講開又講 , 無忌同芷若拜堂果一幕 , 敏敏咪直闖佢地個新房既 ,
最後帶走左無忌 ... 芷若當場發老皮 , 同無忌恩斷義絕  與明教為世仇
我以前以為係要表達女人果種恨意 !!!

最近先知原來當年 , 自己太年輕 ...
芷若當場發老皮 , 係政治考量 : 係因為佢地如果真係見到謝遜 ,
咁芷若做過既野就可能曝光 ... 如果芷若咩都唔做 , 將來一定處於弱勢
但佢E+反客為主 , 首先宣告無忌有負於佢  同蒙古妖女勾結 ;
搶得輿論話語權 ...

E+先知 , 原來芷若先係心機女 ...
:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-26 03:36 PM 發表 查看引用來源
:smile_o12:     :smile_o12:
L兄 , 其實小弟之前一時興起 , 就開始左一篇新題材 ,
但結果兩星期唔夠 , 自己果 "三分鐘熱度" 就收左皮 ...

E+唸緊點將寫左果1000幾字 , 轉移入去<賓賓奪主>度 ...

L兄  米兄同各位大大 , 有無遇到呢種問題???
我以前好嚴重 , 80%都係埋唔到尾 , 有D直情開完個頭 ,
就己經收左皮 ...

大家又是怎樣處理呢個問題???

引用:
原帖由 loyanpai303 於 2019-4-25 11:27 PM 發表 查看引用來源

甜美糖的三晚呀,雙雙個哎呀姑仔?
甜美糖 :smile_o11:雙雙個哎呀姑仔:smile_o08:

前往最後回覆