清邁有甚么夜生活,5月會去5日4夜

收藏  |  訂閱
10  3.0k

清邁有甚么夜生活,5月會去5日4夜

第一次去清邁。夜生活同曼谷,布吉有冇分别,thx

酒吧街一條 ,的姐姐完全唔掂.
泰浴兩間 ,設施相對殘舊 ,稍近一間離夜市不遠的河邊 .遠哪間稍為偏僻(我根據之前CHING提供名字,谷歌地圖步行去) .

The B2B massages are ok.  No boom boom, hands only.  Search google for chiangmai locator male entertainment.  None near the old city.           

鐵橋附近有間好似叫思麗浴室Celeb Shower Message的,大大隻中文字招牌,港紙四五舊。硬件比較殘舊。但在泰北無得揀了。分兩種價,記住唔好貪平,試過兩次見到平果邊好似仲靚少少,就慳D啦。兩次都中招。兩次都因為囡囡是坐係度比你選,一個超級三寸釘,一個超級龍疐。

引用:
原帖由 Canthonyss2802 於 2019-4-4 02:57 PM 發表 查看引用來源
第一次去清邁。夜生活同曼谷,布吉有冇分别,thx
清邁同清萊同曼谷比,就等於老尖高檔同 SSP髮仔比。想 relax 泰北可以。想風月,曼谷啦。清邁比清萊好一點,起碼無咁貴。清邁浴室千零泰幣有交易,清萊要二千幾。

我都係去 celeb 同 dolphin 約2500 b 左右, B2B 場 太約1500 body 口爆

另外我試過係間B2B 我攞左盒套 同1000b 條女即時同我講 thank q,  雖然有d 貴 但勝在開心

引用:
原帖由 FTP 於 2019-4-11 01:14 PM 發表 查看引用來源
鐵橋附近有間好似叫思麗浴室Celeb Shower Message的,大大隻中文字招牌,港紙四五舊。硬件比較殘舊。但在泰北無得揀了。分兩種價,記住唔好貪平,試過兩次見到平果邊好似仲靚少少,就慳D啦。兩次都中招。兩次都因為囡囡是坐係度比你選,一個超級三寸釘,一個超級龍疐。 ...
我較喜歡去河對岸的SAYURI COMPLEX

引用:
原帖由 FTP 於 2019-4-11 01:19 PM 發表 查看引用來源

清邁同清萊同曼谷比,就等於老尖高檔同 SSP髮仔比。想 relax 泰北可以。想風月,曼谷啦。清邁比清萊好一點,起碼無咁貴。清邁浴室千零泰幣有交易,清萊要二千幾。 ...
清萊有什麼好介紹 ,請指點

引用:
原帖由 FTP 於 2019-4-11 01:14 PM 發表 查看引用來源
鐵橋附近有間好似叫思麗浴室Celeb Shower Message的,大大隻中文字招牌,港紙四五舊。硬件比較殘舊。但在泰北無得揀了。分兩種價,記住唔好貪平,試過兩次見到平果邊好似仲靚少少,就慳D啦。兩次都中招。兩次都因為囡囡是坐係度比你選,一個超級三寸釘,一個超級龍疐。 ...
清邁去過兩次,Celeb完全唔掂水。硬件殘舊,軟件貨式選擇少。雖然比BKK平。但真係唔好玩。
反而芭堤雅...仲有好啲選擇

前往最後回覆