上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
740  455.0k

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-18 04:47 PM 發表 查看引用來源

快D寫啦,仲吹水,hehe
射緊啦,仲吹。。
唉呀,又有錯別字添,應該係"寫緊啦"先岩,haha

我既公司,即係依棟坐落於中環既高級酒店式住宅,最大賣點係有個超級大露台相連於主人房與客廳,咁即係話無論係客廳定主人房,只要行出露台都可以飽攬維港景色,亦即係話,我只要係客廳行出露台就可以笈入去主人房飽攬裡面既春光啦。

所以話我真後悔點解一早醒起可以咁做呢~~!

不過有心唔怕遲,我又好似做賊咁慢慢行去露台,再慢慢探頭笈入去葉生間主人房度。

但係好快我就同自己講,"唉~華仔~你估係AV劇情咩,真係可以咁易就偷睇到咩,邊有咁大隻蛤乸隨街跳丫。"

因為原來葉生間房拉上窗簾,其本上都係乜都睇唔到。但依然聽到裡面果女人發出既喔喔聲。

但我唔認輸!我輕輕咁係露台遊走,希望搵到一線曙光,憑住我既堅持,憑住我既好奇心,憑住我既咸濕,終於比我搵到曙光啦,不過真係得一線咁多,就係係窗簾邊有唔夠一吋既隙縫可以偷望入去。

總好過無啦,得條罅仔都叫做有得睇下丫。

於是我偷偷地笈入去,因為葉生張大床同窗邊相隔都有點點距離,睇得唔算清楚,而且兩人剛好係背向露台,只見到此刻女既就好似狗仔式咁跪左係床邊,男既就痞低係地下對住女既鮑魚不停咁奶,仲有時大力咁兜巴拍落女既籮柚度,搞到女既籮柚滿布手掌印,但葉生每拍一下,女既就會high多一下,好似隻小貓咁不停爪床單。

從係兩人後面既我偷睇到,女既身形應該屬於嬌小玲瓏,黑色頭髮,束着馬尾。

葉生霸氣說:檸轉身訓係度!

女既就聽聽話話咁轉身然後訓底左,就係佢轉身果零點幾秒間,我終於偷睇到女既盧山真面目啦。

係劉心悠黎既!!係似到足既劉心悠黎既!!

偷睇到佢對波唔算話好大,應該係一隻手岩岩好可以cup住楂落去咁上下size.

轉身之後,就見到葉生整個人壓係女人上面,黎一招傳教士式,偷睇到依一幕時,我忽然諗起一句說話~獅子撲兔,不過依家應該改為獅子扑兔合適D。

葉生咁高大又咁man真係似足隻獅子!女既就真係嬌巧得仿如小白兔。

但見雄糾糾既獅子不停蹂躪隻小小白兔,獅子不懂憐香惜玉咁係小兔身上盡情發洩,小兔雖然係被掹抽着,但從羞愧既表情,從身體扭動既型態,從痛苦中帶興奮既呻吟聲得知,其實小兔好享受被別人咁樣粗魯粗暴式對待~

見到葉生狂抽左5分鐘左右之後,突然掹力一抱,即刻張個女人整個抱起,然後抱住轉身慢慢行去落地玻璃窗前。

PK!! 即係行緊去我果方向,好彩係拉左窗簾睇唔到我je, 如果唔係葉生一轉身實見到我原來一直企係露台偷睇佢地呀。

我立即側身閃開一傍,背貼着牆,雙眼斜斜笈住塊落地大玻璃,只見佢地行到窗前,葉生就放返底果女人,之後就拉開晒幅窗簾。

此刻我約隱笈到果女人雙手按係窗上面,個籮柚就"吉"起向住企係佢後面既葉生。

女聲:喔~~啊~~~係窗口做,會唔會~啊~~比人睇到嫁~~喔~~~

葉生:依度成40樓,邊有人睇到丫~~如果真係比人笈到,你唔係覺得仲會highD,刺激D咩~?

女聲:啊呀~~點會啊~我怕醜啊~喔~~~哦~~~噢~~

葉生奸笑一聲:嘿嘿~~!

與此同時,我聽到輕輕一聲"澎"~~!!

原來係葉生依一個大暴君一手㩒住女人果頭貼係窗上面從後抽插佢。

葉生霸氣說:怕醜丫啦!就要你呀 Kat 比全世界人睇住點比我吊!!

哦~~原來果女人叫呀Kat。

Kat聽落比之前更興奮地:喔~~~~啊~~~噢~~~啊~
~~喔~~~

聽到我既8吋士巴拿都興奮埋呀。

我偷偷笈下呀Kat,見到佢此刻表情~既痛苦,又舒服,且興奮,兼羞澀,總之就相當複習~~

再偷偷望真D呀Kat,目測都係30歲頭度,似足劉心悠咁同樣吸引~

忽然間我果春袋比set左靜音既電話震盪刺激緊,我拎出電話赫然一睇,原來係控制室打黎,一定係女魔頭欣姐追我返去啦。依個時候點敢接通黎聽丫,於是我即係偷偷步咁返入客廳,執返好D架生自己走人。

好可惜未能偷睇到尾,究竟大暴君葉生會再點對付小白兔呀Kat呢?會唔會再玩多幾個花式呢?最尾係口爆丫定係顏射呢?唔通係內射?

返到控制室,又再要面對厚厚既Order紙,唉~都無心情再諗其他野。

辛苦左成日,終於搞掂收工,坐巴士返緊屋企途中,又回味下今朝偷睇到既畫面,諗諗下忽然間覺得呀Kat好熟口面,好似係邊度見過咁呢?但係無記性既我始終都諗唔起,算啦,都係返屋企玩下"交友"app先。

待續。。。

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-20 12:06 AM 發表 查看引用來源
我既公司,即係依棟坐落於中環既高級酒店式住宅,最大賣點係有個超級大露台相連於主人房與客廳,咁即係話無論係客廳定主人房,只要行出露台都可以飽攬維港景色,亦即係話,我只要係客廳行出露台就可以笈入去主人房飽攬裡面既春光啦。

不過有心唔怕遲,我又好似做賊咁慢慢行去露台,再慢慢探頭笈入去葉生間主人房度。

但係好快我就同自己講,"唉~華仔~你估係A ...
究竟邊度見過呢:smile_47:

引用:
原帖由 s987358 於 2019-4-20 01:13 AM 發表 查看引用來源

28A黄太

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-4-20 09:19 AM 發表 查看引用來源

28A黄太
兩個人黎啊~~黃太係9成羅霖,依家呀kat係劉心悠,,haha

好文章,期待:smile_45:

引用:
原帖由 s987358 於 2019-4-20 01:13 發表 查看引用來源

係APPS見過

唔知边個又知人名?

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-20 12:06 AM 發表 查看引用來源

但係好快我就同自己講,"唉~華仔~你估係A ...
應該係其他樓層,華哥幫過手嘅住客。
引線唔錯啊!!

好快變成淫亂公寓了,隨時選妃入屋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆