上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
740  454.8k

期待師兄更快啲更新睇下集

引用:
原帖由 主音仔^^ 於 2019-4-11 03:50 PM 發表 查看引用來源
期待師兄更快啲更新睇下集
差不多完成第三集,請多多支持,同埋唔好忘記點洋蔥頭啊

支持! 好有香港風情

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-4-11 06:47 PM 發表 查看引用來源

差不多完成第三集,請多多支持,同埋唔好忘記點洋蔥頭啊
即刻俾左

你唔系好快既咩😂😂
已俾左💓

黃太既指甲挑逗技術相當了得,R到我好鬼爽,我既8吋士巴拿當然作出回應,硬起來致敬啦。

硬左之後好自然咁擘大左雙腳,或者其實心底裡想呀9成羅霖R得再深入D,所以擘大D比多D空間佢發揮。

咁黃太真係無辜負我既心意,即刻配合我,佢雙手齊下,佢既右手指甲向我左褲管進發,佢左手同時又向我既右大腿前行。

嘩!果種觸電感令我既士巴拿硬到頂峰咁濟呀。。

我一邊繼續扮無知咁整我既水喉,一邊享受緊黃太既指技。

慢慢地佢既左手掃到我袋底,之後就用指甲係我兩粒大蛋蛋上面打圈咁R,一時又化成五爪好溫柔地按摩春袋,同時間右手就R到我既棍身,感覺到黃太隻食指同中指由我棍底來回地輕輕咁掃到上去我果大龜頭度,跟住依兩隻手指又作成一個圓圈狀,套係我龜頭上面,擰下,卒下,磨下,嘩!搞到我龜頭又痕又麻又騷,果種感覺真係爽到難以形容呀。

依個時候,捐左入廚櫃裡面既我其實已經整返好條水喉,但緊係繼續扮整緊啦,咁就可以享受耐D呀9成羅霖既手勢。

嘆多幾分鐘之後,黃太雙手突然從我褲浪底縮開晒。

我心諗,乜咁快停手呀,我仲未夠喉禾,依家仲硬過鋼鐵,點收科呀=_=

但我既想法係錯左既,因為好快就感覺到我短褲既拉鍊比人慢慢咁拉開緊,一雙溫柔既玉手再掹開我條孖煙囪,我既巨型士巴拿即刻應聲而出~~~

噢~~又開始感覺到黃太既雙手緊握住我既棍身,輕輕的上下套弄着。

喔~~仲有種微暖既溫度感,有種舒服既濕潤感,有種被吸啜既興奮感,突然同一時間集於我龜頭上。

依一刻我可以唔駛偷望呀9成羅霖都可以十成肯定佢係含緊啜緊我果大龜頭。

原來黃太唔只手勢好了得,口技都同樣精彩,佢不溫不火咁吸啜,一時又用條脷尖輕巧地係我龜頭邊度打圈,
一時又用嘴唇好似打磨機咁係我支棍身度上下咁洗刷,
一時又失驚無神咁大大啖含實我大半支棍,含住都不特止,仲要用脷尖係佢口內亂掃我龜頭。

喔~~去到咁既狀況,我真係失去左理智啦,一於不顧一切既道德觀念,準備捐返出廚櫃,實行用我既8吋士巴拿黎好好咁維修黃太既漏水處!!!

正在我想"桔"起上半身捐返出廚櫃之際。。

卡擦!!!

係一聲大門被開既卡擦聲。。

黃太:老公,乜咁早返黎既?(聽得出黃太聲線都有點慌張)

老公?!?!?一個單字又係我心裡面彈左出黎!!

知道呀黃生返左黎,我都即刻起返身再擰轉面整理好返條褲。

好彩廚房同大門口都有一定距離,如果唔係黃生實見到我既士巴拿。。

黃生:係呀,今晚唔駛OT咪早D返黎,依,佢係邊個黎?

黃太:老公哦~~今日嚇死我啦,頭先D燈燒左,成間屋黑晒,多得呀師傅仔幫我搞返掂,之後仲幫我搞返掂下面漏水~ar~~係廚櫃下面漏水。。真係好彩,我好滿足呀,ar~~應該係我好滿意師傅仔先岩~~

(下~~我心諗,你就滿足得過囉,,,我呢?!?!硬左咁耐,谷住團火都唔知點發洩好。。都係依條又禿頭又樣衰又肥既死賤黃生!!早唔返遲唔返,正係我大發神威之際返黎阻住晒@$#%@$#&@%#*)

不過又幾羡慕依條黃生既,媾到個咁正既9成羅霖,晚晚緊係爽YY啦,不過又諗深一層,黃生一定係碌野細到好似牙簽咁先滿足唔到黃太,所以黃太一見到我褲浪底既8吋士巴拿之後,淫性大發先至所以向我埋手,仲用埋口。hehe

我:黃太唔駛客氣,幫人維修係我份內事黎既,廚櫃漏水我岩岩都搞掂啦,黃太呀,如果你發現下面再漏水就call我啦。

哈~我專登咁講黎抽下黃太水,佢好似知我有所暗示咁,即係面都紅晒。

黃太:辛苦晒呀師傅仔,有D咩頭暈身慶一定搵你幫手~~

我:唔好客氣,咁我走先啦,黃生黃太。

於是我執好返晒D架生準備離開,臨走前再望多黃太一眼,赫然發覺佢眼神充滿遺憾感,仲有種依依不捨既感覺,呀黃太呀黃太,我又何嘗捨得你丫。不過有D野係叫有緣無份,唯有希望你D燈又快D燒啦。haha

返到控制室,見到欣姐坐係位度玩手機。

欣姐:呀華哥仔,跟下D燈都搞咁耐既,係咪專登楂流攤慢慢做,諗住貪多D OT錢呀?

我:點敢呀欣姐,整完D燈之後,呀黃太話濕晒要我幫佢乍。。

欣姐登大雙眼話:黃太濕晒。。。??

我:arrrr.……係廚房洗碗盤漏水濕左,要我幫佢整返。

欣姐:吊,,講D又唔講D!!我去廁所,快D執好D野就收工!

我:收到~~

欣姐放低手機係檯面之後,就行左去廁所。

我無意中見到佢部手機無key lock到,果畫面仲停留左係佢岩岩玩緊既app上面,咁我好奇之下去睇下啦。

喔~~係一個叫做"交友"既交友app, 以我玩手機既經驗,依Dapp通常都係比男男女女出黎約砲,估唔到平時咁鬼cool既欣姐都會玩,睇落去仲係高級會員添禾,即係玩左好耐啦。

等我再睇下佢既交友群先,嘩~~佢D男仔 friend既頭像個個唔係韓星咁既樣就係吳彥祖咁既款既,欣姐都幾識食嫁禾! 突然間我心生一計!

好!等我mark低你個A/C ID先^_^  原來呀欣姐既網名叫 pinkyan.……粉紅的欣姐?!? 唔知欣姐邊忽係pink呢,。hehe

Gok~Gok~Gok~

哎喲~係欣姐行緊返黎既高跟鞋聲呀,我即係放返部手機打卡收工。

返到屋企,沖涼時緊係搵我兩個好拍檔,呀左手同右手一齊幫我解決今日既慾火之苦啦。不過自己點打飛機都好。都係唔及9成羅霖既玉手。。唉~~

出完火之後,就攤係床到,拎起我既手機,開始Download果個"交友"既app.…..

待續。。。

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-12 06:03 AM 發表 查看引用來源
你唔系好快既咩😂😂
已俾左💓
唔好"吹"我吹得咁勁啦,,我好易"爆"嫁乍。。。Ar...我係話好易爆D故仔出黎。。^_^

多謝支持,最緊要大家睇得過癮

好过引👍

引用:
原帖由 yausm1234 於 2019-4-12 07:22 AM 發表 查看引用來源
好过引👍
多謝鼓勵,請繼續支持,J多D,之後既故仔仲過癮D呀,唔好忘記點下洋蔥頭讚下^_^

引用:
原帖由 亞棉 於 2019-4-11 11:26 PM 發表 查看引用來源
支持! 好有香港風情
多謝支持,係呀,咁先夠睇得親切感

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆