上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
186  455.1k

引用:
原帖由 hank 於 2019-4-28 01:47 AM 發表 查看引用來源
恭喜華哥,直搗黃龍!!
華仔錯過左幾次機會啦,係時候比返次好野佢嘆下,,haha

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-28 01:54 AM 發表 查看引用來源
終於做到了,又吾中出
可能。。可能。。。請密切留意,,haha 謝謝支持

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-28 02:32 AM 發表 查看引用來源
硬晒
咁快硬左?咁睇埋下集咪射得,。haha謝謝支持

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-4-28 04:19 AM 發表 查看引用來源
吸精大法?hehe
咁呀kat係口技方面算頂級。。haha

引用:
原帖由 cola1915 於 2019-4-28 10:29 AM 發表 查看引用來源
真的睇到硬哂,好正呀
Ching, 小心呀,比女魔頭欣姐見你硬左,好可能擒住你唔放嫁,,haha

謝謝支持,祝君每日一硬

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-4-28 11:38 AM 發表 查看引用來源

呢隻蕩婦已經屈福咗士巴拿既淫威下,來日方長慌唔會無得中出
世事都比你看穿!!讚呀!!^_^

Kat:喔~~ 你仲咁硬既~~啊~~~~我~~仲想.…….要啊~~

(望住此刻慾求不滿表情既呀Kat, 不期然諗住佢上次對住落地大玻璃,望住整個維港比葉生吊既時候。

諗起葉生果種獅子撲兔既勇猛,其實諗下我自己都唔會輸蝕比葉生丫,長又長過佢,粗又粗過佢。如果葉生係頭獅子,我就要做獅子王!) 

我:都話L左你係淫西嫁啦!仲想要下嘛,好!!我就要全世界人都知你幾L淫!

於是乎,我有樣學樣,龍舟掛鼓咁抱起呀Kat, 依舊對準果淫穴,依舊條腰用力一挺!

Kat: 啊喔~~~

然後抱住佢,行一步,插一下,再行一步,再吊一下咁行去落地玻璃既方向!

行到落地玻璃前,我心諗,葉生都只不過係對住玻璃吊呀Kat je, 我就要超越葉生,於是抱起呀Kat, 吊住呀Kat咁步向落地玻璃後.……既露台。

放低呀Kat之後,我就要佢手按欄杆,面向維港,籮柚"吉"高向我,再黎多一次狗仔式!

企在露台欄杆邊對住整個維港,比清風迎面吹着,感覺好奔放自在,興奮感又再湧起,於是繼續掹力抽插。

Kat: 喔啊~~~哦啊~~~~唔好呀~~啊~~比人睇到嫁~~啊啊~~~啊~~

我:我就係要你果淫西比人睇L晒!!

Kat: 啊啊~~啊~~~~

我:再嗌大聲D,我要你嗌到全世界都聽L到你幾high!

Kat: 喔噢~~~~啊啊~~~~

(可能因為呀Kat既反應太正啦,所以都已經不顧羞恥,不顧是否有第三者望到,聽到,總之就好想吊爆呀Kat咁。)

又過左幾百下之後。

Kat: 丫啊~~~好~~~好舒服~~呀~~~~我要~~~我要呀~~~~

呀kat講完之後,竟然反客為主,佢擰轉面然後雙手㩒住我膊頭,示意要我訓低。

我訓左係露台地下之後,呀Kat騎係我下身,擘開果淫穴一野咁張我支士巴拿吞晒入去。

Kat: 嘩啊~~~啊喔~~~~好硬哦~~~喔啊~~~

我支士巴拿窒滿佢淫穴之後,佢果籮柚開始前推後撬,左搖右擺咁磨。

Kat: 啊啊~~好舒服~~~好痕~~~喔啊~~~~

我:係露台度比我吊,你唔L驚比人見到咩?

Kat: 啊喔~~~唔知~~呀~~~驚呀~~~喔啊~~好舒服~~我唔知啊~~~

感覺呀Kat已經high到進入忘我境界,只有全神灌注咁享受緊我支又長又粗又硬既碌L !!! 

呀Kat磨到咁上下,就開始痞起度,改為用佢既淫洞抽插我條硬L。

Kat: 喔喔~~好入~~哦啊~~~~

比佢"un"左幾分鐘之後,果種更加窄,更加濕既感覺又開始經由我碌野傳遞到我中樞神經度,應該好快呀Kat又再一次高潮啦。

Kat: 呀啊喔啊~~~我要呀~呀啊~~~~~

感覺到佢既陰道內又再次抽搐,知道係呀kat正正高潮既時候,於是我條腰用力向上不停抽插!

我:你個淫西!又高潮啦?!?!

Kat: 啊喔啊~~~唔好呀~~頂唔順!頂唔順!喔啊喔~~~

我:我就係要吊L死你!

於是乎抽插多百零下之後,我都忍唔住啦,一野射晒入去呀Kat果抽搐緊既淫穴裡面。

射完之後,我都無即刻掹返出黎,由得碌野係裡面興奮咁抖震着。

而呀Kat都無即時想起身。反而伏再係我心口,不停咁喘息緊。

Kat: 噢哦~~華仔,你碌野好犀利,仲係裡面震緊既~喔喔~~~

我:唔犀利又點吊死你依個淫娃呀!!

激戰過後,我依然訓係露台,呀Kat依然伏係我心口,碌野依然頂實淫穴,只不過開始感到有大量精液溝左淫水從呀kat既洞口漏出黎,沿住我春袋一直漏落地下。

唞多一陣之後,呀Kat就拖左我起身,一齊去左浴室沖涼。

雖然浴室度有個足夠兩人浸既大浴缸,但呀Kat話反而鐘意淋花曬,我地一路沖,一路又kiss下。

比花曬由頭淋到落腳之後,我都開始清醒左唔少。

@_@ PK!!  我開緊工嫁,我係度做乜L野呀!?!?

比欣姐知我係度唔係整緊野,而係扑緊野的話,實比人炒魷魚呀!!

於是,我9秒9咁着返衫,返去控制室,但臨走前同林太交換左wechat。

返到控制室。

欣姐:乜落大雨咩呀華哥仔,你頭髮濕晒既?!?仲整左咁L耐先返黎?係咪去左蛇王呀!?!?

(唔知點解,我對住返工時既欣姐總係有D心虛膽怯咁,如果換轉係app裡面既pinkyan既話就唔同,就敢放膽去撩佢。)

我:ar.….無呀.….做野辛苦嘛.…咪大汗D囉。

欣姐:吊~9唔答8!! 拿拿林去做野啦~!

我:收到~~欣姐!

(依刻我發毒誓!欣姐你今日用粗口吊我,他朝一日我一定用粗L"吊"返死你!)

忙左成日,終於返到屋企有時間同呀Kat傾下wechat。

待續。。。

引用:
原帖由 everlasting55 於 2019-4-29 12:47 AM 發表 查看引用來源
係時候到欣姐了
Ching, 鐘意欣姐嗎?

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-4-29 01:04 AM 發表 查看引用來源
突然間冷落林太呀
唔係冷落,岩岩先激戰左兩會合,要比呀Kat唞一唞回下氣,再迎接下一次更激既大戰,haha

引用:
原帖由 everlasting55 於 2019-4-29 02:11 AM 發表 查看引用來源
都係時候到欣姐啦 出盡力去餵飽佢
欣姐咁大食,可能要搵埋ching幫手先餵得飽佢,haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆