上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
186  455.0k

引用:
原帖由 farm1615 於 2019-4-18 02:33 PM 發表 查看引用來源
系黃太,yan仲係控制室😂
劇透。。原來果巴女聲係黃生扮既,葉生同黃生係HEHE,,,哈哈,
信不信由你。

引用:
原帖由 loching 於 2019-4-18 05:18 PM 發表 查看引用來源
這是一個非常本地的故事, 很有魅力。 有空的時候請繼續更新。
謝謝支持,你都很有魅力,有空時候請繼續追看。。。

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-18 04:47 PM 發表 查看引用來源

快D寫啦,仲吹水,hehe
射緊啦,仲吹。。
唉呀,又有錯別字添,應該係"寫緊啦"先岩,haha

我既公司,即係依棟坐落於中環既高級酒店式住宅,最大賣點係有個超級大露台相連於主人房與客廳,咁即係話無論係客廳定主人房,只要行出露台都可以飽攬維港景色,亦即係話,我只要係客廳行出露台就可以笈入去主人房飽攬裡面既春光啦。

所以話我真後悔點解一早醒起可以咁做呢~~!

不過有心唔怕遲,我又好似做賊咁慢慢行去露台,再慢慢探頭笈入去葉生間主人房度。

但係好快我就同自己講,"唉~華仔~你估係AV劇情咩,真係可以咁易就偷睇到咩,邊有咁大隻蛤乸隨街跳丫。"

因為原來葉生間房拉上窗簾,其本上都係乜都睇唔到。但依然聽到裡面果女人發出既喔喔聲。

但我唔認輸!我輕輕咁係露台遊走,希望搵到一線曙光,憑住我既堅持,憑住我既好奇心,憑住我既咸濕,終於比我搵到曙光啦,不過真係得一線咁多,就係係窗簾邊有唔夠一吋既隙縫可以偷望入去。

總好過無啦,得條罅仔都叫做有得睇下丫。

於是我偷偷地笈入去,因為葉生張大床同窗邊相隔都有點點距離,睇得唔算清楚,而且兩人剛好係背向露台,只見到此刻女既就好似狗仔式咁跪左係床邊,男既就痞低係地下對住女既鮑魚不停咁奶,仲有時大力咁兜巴拍落女既籮柚度,搞到女既籮柚滿布手掌印,但葉生每拍一下,女既就會high多一下,好似隻小貓咁不停爪床單。

從係兩人後面既我偷睇到,女既身形應該屬於嬌小玲瓏,黑色頭髮,束着馬尾。

葉生霸氣說:檸轉身訓係度!

女既就聽聽話話咁轉身然後訓底左,就係佢轉身果零點幾秒間,我終於偷睇到女既盧山真面目啦。

係劉心悠黎既!!係似到足既劉心悠黎既!!

偷睇到佢對波唔算話好大,應該係一隻手岩岩好可以cup住楂落去咁上下size.

轉身之後,就見到葉生整個人壓係女人上面,黎一招傳教士式,偷睇到依一幕時,我忽然諗起一句說話~獅子撲兔,不過依家應該改為獅子扑兔合適D。

葉生咁高大又咁man真係似足隻獅子!女既就真係嬌巧得仿如小白兔。

但見雄糾糾既獅子不停蹂躪隻小小白兔,獅子不懂憐香惜玉咁係小兔身上盡情發洩,小兔雖然係被掹抽着,但從羞愧既表情,從身體扭動既型態,從痛苦中帶興奮既呻吟聲得知,其實小兔好享受被別人咁樣粗魯粗暴式對待~

見到葉生狂抽左5分鐘左右之後,突然掹力一抱,即刻張個女人整個抱起,然後抱住轉身慢慢行去落地玻璃窗前。

PK!! 即係行緊去我果方向,好彩係拉左窗簾睇唔到我je, 如果唔係葉生一轉身實見到我原來一直企係露台偷睇佢地呀。

我立即側身閃開一傍,背貼着牆,雙眼斜斜笈住塊落地大玻璃,只見佢地行到窗前,葉生就放返底果女人,之後就拉開晒幅窗簾。

此刻我約隱笈到果女人雙手按係窗上面,個籮柚就"吉"起向住企係佢後面既葉生。

女聲:喔~~啊~~~係窗口做,會唔會~啊~~比人睇到嫁~~喔~~~

葉生:依度成40樓,邊有人睇到丫~~如果真係比人笈到,你唔係覺得仲會highD,刺激D咩~?

女聲:啊呀~~點會啊~我怕醜啊~喔~~~哦~~~噢~~

葉生奸笑一聲:嘿嘿~~!

與此同時,我聽到輕輕一聲"澎"~~!!

原來係葉生依一個大暴君一手㩒住女人果頭貼係窗上面從後抽插佢。

葉生霸氣說:怕醜丫啦!就要你呀 Kat 比全世界人睇住點比我吊!!

哦~~原來果女人叫呀Kat。

Kat聽落比之前更興奮地:喔~~~~啊~~~噢~~~啊~
~~喔~~~

聽到我既8吋士巴拿都興奮埋呀。

我偷偷笈下呀Kat,見到佢此刻表情~既痛苦,又舒服,且興奮,兼羞澀,總之就相當複習~~

再偷偷望真D呀Kat,目測都係30歲頭度,似足劉心悠咁同樣吸引~

忽然間我果春袋比set左靜音既電話震盪刺激緊,我拎出電話赫然一睇,原來係控制室打黎,一定係女魔頭欣姐追我返去啦。依個時候點敢接通黎聽丫,於是我即係偷偷步咁返入客廳,執返好D架生自己走人。

好可惜未能偷睇到尾,究竟大暴君葉生會再點對付小白兔呀Kat呢?會唔會再玩多幾個花式呢?最尾係口爆丫定係顏射呢?唔通係內射?

返到控制室,又再要面對厚厚既Order紙,唉~都無心情再諗其他野。

辛苦左成日,終於搞掂收工,坐巴士返緊屋企途中,又回味下今朝偷睇到既畫面,諗諗下忽然間覺得呀Kat好熟口面,好似係邊度見過咁呢?但係無記性既我始終都諗唔起,算啦,都係返屋企玩下"交友"app先。

待續。。。

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-4-20 09:19 AM 發表 查看引用來源

28A黄太
兩個人黎啊~~黃太係9成羅霖,依家呀kat係劉心悠,,haha

開住app等左成晚,都係無見pinkyan online, 等下等下等到訓着左。

第二朝返到控制室,欣姐依然早過我就坐左係辦工枱做緊野,而且身邊仲坐多個陌生既後生仔添。

欣姐一如以往咁mean話:呀華哥仔,依位係呀豪,佢係政府果D學徒短期訓練計劃派黎,佢依十日都會跟住你做野,學野。

呀豪:你好呀華哥,叫我豪仔得啦,多多指教。

我:大家都係後生仔唔好客氣啦,有咩唔明問我得啦。

依個豪仔真係幾後生,應該20歲都未夠,頭髮短短,唔係太高,仲有少少肥,樣就好忠厚,係果D一望就覺得係傻更更果種。

如是者豪仔拍住我做左成個星期野,果然不出我所料,依個豪仔真係幾戇直,又天真純品,熟落左仲覺得佢有點點崇拜我咁,幾乎講咩都信我,叫佢做乜都聽聽話話咁做。

可能傻人有傻福啦,比佢咁既戇居樣都媾到女,佢話條女係同佢咩青梅竹馬禾,仲比過佢放係銀包既合照我睇。

豪仔:華哥,你睇下我條女係咪好靚呢?我地係幾年前影嫁,係咪好襯呀?

(我一睇之後,覺得簡直係天作之合啦,只見佢條女朦豬細眼,扎起孖辮仔,樣就baby fat都仲未退腫口腫面咁,我只可以話男既戇戇居居,女既豬豬西西,襯到一絕呀!!) 

我:你地都幾襯禾,拍左幾耐拖呀?

豪仔:都拍左6年幾啦,過兩日我係度last day返工果日,咁岩就係我地拍拖7週年紀念呀。

我:你依家先18~9歲,拍左差唔多7年,即係12~3歲開始同佢一齊?你果PK丫,衰11呀你?!?

豪仔:無呀無呀!!我地好正經嫁,淨係拖下手,最多錫下嘴,係依幾個月,先至…….先至咩乍,所以我肯定無衰11呀。

我:先至咩呀?

毫仔:幾個月前先至係我地.…..第一次咩咩囉。

我:haha,唔駛驚,我講下笑je, 你有無衰11都唔關我事既,同埋你地幾時搞過唔駛話我知禾。

(實情係我唔想聽佢講佢地既性史,因為我唔願意去聯想一隻豬公吊緊另一隻母豬既畫面。)

光陰似箭,好快就係豪仔跟我學師既last day, 好彩今朝都算無乜野做,有時仲可以優優閒閒咁同豪仔係休息室hea。

因為我地工程部既休息室係係停車場最深處既一間2~300百尺既房仔,其本上都無咩人會行入黎,有咩事都係用對講機溝通,間房都有D三不管既狀態,所以我地係房入面做咩都無人理既。

直到午飯過後。

豪仔:華哥呀,你記唔記得我講過今日咪係我同女友拍拖7週年紀念既,果傻妹囉,佢話今日特別掛住我,仲今日特登請左假,想爭取多D時間對住我禾。

(我心諗,你地既紀念日又關我Q事咩,同我講把春呀。)

我:咁即係點!?!?

豪仔:可唔可以比佢黎休息室依度等我收工呀?

(其實都無咩問題既,因為間房都無其他人會入黎既,我之前都試過開工時無野做同幾個friend一齊係房到屠龍啦。)

我:是但啦,今日係你係度做野既last day, 咪當就下你啦~

豪仔:華哥,你真係好人呀!平時又教我咁多野,我呀豪識到你真係今生無悔呀。

我:唔駛咁誇張,你肯學我咪肯教籮。

豪仔:多謝華哥,我即刻WhatsApp我女友叫佢過黎先。

大約下午2點多左右,豪仔就出去大廈門口接佢隻豬西女友返黎,我都費時理佢,一於趁住無咩做就訓多D。

唔駛幾耐就比休息室既門開聲噪醒左。

豪仔:入黎丫,我介紹果大好人你識丫,(手向住我攤開) 依位就我成日提起既師傅華哥啦,佢教我好多好多野嫁,(然後再向佢女友攤開手) 依個就我女友Suki啦。

(我頂丫,我係咪未訓醒呀!我見到"超蓮"女神黎左既!我再開擘大D雙眼去睇,真係霎眼睇成個"超蓮"咁禾!)

Suki: 華哥你好!呀豪成日係我面前讚你好好人嫁,今日可以見到你真幸運呀。

我:唔好咁客氣啦,都係呀豪咁乖仔又聽話我先有心機教je。

Suki: 呀豪,聽到未呀?有D咩你都要跟華哥學呀,知唔知啊。

豪仔:hey~唔駛你講我都一定會聽聽話話咁學野啦,hehe

我:Suki, 你係度坐下唞下先,我同呀豪有D野做,呀豪你跟我出黎。

如是者,Suki就係房度坐住等,我就"的"左豪仔出房外企埋一邊質問佢。

我:你果死仔丫,一腳搭兩船?點對得住你銀包裡面張相果個豬.….果個女仔呀!(差D衝口而出講左豬西添) 

豪仔:無呀華哥,我好專一嫁,相入面果個咪係Suki囉。

我:吊~你玩9我咩,都唔同樣既,兩個人黎既~

豪仔:哦~張相係我同Suki幾年前影嫁,咁佢早半年前開始跟佢表姐學化裝,學扮靚,仲不停做運動減肥,所以依家靚左好多囉。

我:。。。。。(無言以對)

真係!真係!真係會女大十八變呀~~

由豬西變到超蓮女神,真奇妙呀。

突然間我望住呀豪醒起一套經典既戲,一句經典既對白~~"點解我生得咁靚仔但係甩頭髮,你兩個咁樣衰就咁多頭髮!"

我咁靚仔但媾唔到女,你條咁既柒咕碌就有個超蓮女友。唉~~~~~~

待續。。。

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-4-22 12:15 AM 發表 查看引用來源
柒咕碌的我表示仍然單身:smile_30:
去app度玩下,可能會遇到pinkyan..haha

引用:
原帖由 Genesisland 於 2019-4-20 01:21 PM 發表 查看引用來源
好文章,期待:smile_45:
謝謝支持,我都期待ching 既留言,,多D留言比下評語先有動力寫。。haha

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-4-21 11:54 AM 發表 查看引用來源
最後可能1條J唔夠分咁多位正女……
咁到時ching 你幫下手禾。。haha

引用:
原帖由 巴士原始的白襪 於 2019-4-21 04:56 PM 發表 查看引用來源

畀心機故事引人入牲,我比8O分。
謝謝支持,我會努力拿下那餘下既20分

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆