上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
186  455.1k

引用:
原帖由 y4y3 於 2019-4-22 01:54 AM 發表 查看引用來源

每晚都專登睇你個post睇下你有冇更新 加油支持
謝謝支持,我會盡力令你每晚都唔得閒,haha

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-4-22 10:17 PM 發表 查看引用來源

你點知我無:smile_44:
唔怪之得呀華哥仔幾晚都等唔到pinkyan 啦,原來ching 同欣姐玩緊cam...haha

引用:
原帖由 hitmypat 於 2019-4-22 04:04 PM 發表 查看引用來源

呢句好正:男嘅戇戇居居,女嘅豬豬西西!
笑死!
Ching 唔好死住呀~~~~死之前都唔好忘記去第一個post度點下洋蔥頭啊,,haha謝謝支持

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2019-4-22 11:56 PM 發表 查看引用來源

我唔玩CAM架
咁你叻過華哥仔多多聲,可以卓到欣姐本尊,華哥仔最叻都係比欣姐"點"乍,,haha

引用:
原帖由 廣東道 於 2019-4-22 11:41 PM 發表 查看引用來源
支持加油啊,期待更新!!!!
就憑你依句,我今晚即刻更新,,haha謝謝支持

依個超蓮Suki, 用青春無敵黎形容最貼切。

長長既棕色曲髮,身材窈窕,係唔夠高,唔係的話跟本就可以做model。

着住短短既白色tee, 短到僅僅遮到肚臍, 對波睇落唔係話好大,應該係西柚仔咁上下啦,搭上超短熱褲,短到後面見到唧左果圓圓既屁股蛋出黎,襯上銀色尖頭高跟鞋,唔令人笈多幾眼才怪。

我同豪仔入返休息室後,豪仔緊係陪住Suki講下笑下,打情罵悄咁,我就坐埋一邊伏係枱面扮訓覺,其實雙眼就打開一條線黎笈呀Suki, 可能佢年紀真係仲細,好都野都唔識避忌,佢竟然雙腳微微擘大咁坐係休息室張梳化度。

我係一個機會主義者,本住有得笈一定笈既精神,我瞇起雙眼,用盡專注力從Suki條熱褲既褲浪底邊去笈。

好似淺粉紅色,又有D似米米地色,有又D似。。。

我都未睇到清楚,對講機就突然響起。

對講機:華哥仔,訓着左呀?

(吊丫~點解欣姐好似神機妙算咁,下下都知我做緊咩咁既)

我即係彈返起身:係度欣姐,有咩吩咐?

對講機:無~~係17樓C個陳生吩咐你je, 佢話廁所天花有D漏水,想搵人check check。唔知你老哥得唔得閒呢!?!?

我:欣姐叫到,唔得閒都要去啦。

對講機:廢話小講,快D去啦!!

整間休息室都聽到晒頭先既對話,跟住豪仔就好有信心咁望住我。

豪仔:華哥,你咁多日來教左我咁多野,今日係我last day, 我覺得應該係要考驗下自己,你可唔可以比我單獨一個去接依個Order, 因為成日做野要你係傍邊的話,我唔會長大嫁!!

(其實豪仔自己一個去都無乜所謂既,check漏水je, 又唔駛技工牌既,但係Suki點呢?無可能跟埋上樓嫁。)

我:可以既。。但係。。。你女友點呀?佢唔可以跟埋你上去做野禾,實比D客投訴。

豪仔:咁一係Suki係度坐住等我返黎丫

我:下。。arrr。。。是但你囉,返正我都係度蛇王訓覺,呀Suki自己坐係度唔怕悶就得喇。

Suki: 唔怕唔怕,我自己係度得嫁啦,呀豪,華哥依次比左個好好既機會你學下獨立做野呀,你要比心機去做呀。

(我心諗,Suki, 你太天真啦,究竟係我比機會豪仔丫,定係果懵仔比左機會我都未知呀,佢一走開左,間休息室得返我同你,我就郎才,你就女貌,
Suki呀Suki!! 你諗下會發生咩事丫,嘿嘿嘿~)

我:咁豪仔你自己上去啦,記住做野要執生呀,慢慢check, 唔好急!

豪仔:放心,我會比心機嫁啦。

跟住豪仔就好快執左D架生去左做野,我就繼續伏係枱扮訓覺,繼續笈呀Suki。

見呀Suki依然擘大小小腳咁坐係梳化玩手機。

笈左5分鐘度跟住覺得~~唉~~齋笈都唔係辦法嫁,於是我"的"起決心,撩下佢吹水先得,咁我就扮岩岩訓醒咁打左個呵欠,伸左個懶腰。

我:Suki, 你頸唔頸渴呀?雪櫃有野飲禾。

Suki: 多謝先,我帶左水,因為飲咁多汽水好易肥。

我:你咁fit, 怕咩肥禾。

Suki: 怕呀,我之前好肥嫁,係依半年我狂做運動先至依家咁瘦返D乍。

我:係呢,你同豪仔一齊左好耐啦?

Suki: 係呀,我地細細個就識,之後無啦啦就拍左拖,哈哈

我:咁咪好囉,豪仔咁乖仔,你搵到個好男人啦。

Suki: 算係啦,佢真係幾乖,又有上進心,不過。。。

(見Suki欲言又止咁,我即係追問!)

我:不過咩呀?

Suki: 唔知點講好呢~~就係。。就係份人有時比較悶啊~~

我:唔係丫,我同佢一齊做野時佢好多話題丫,見佢放左工成日都約你睇戲食飯,我唔覺佢係悶蛋禾。

Suki: ar.….我唔係指佢日常生活時悶,係指.…..ar……

(我心諗,唔係日常生活?!?!即係夜晚既生活啦!!你唔想講出口,就等我幫你講啦)

我一本正經話:係咪你兩個性愛方面悶呀?

Suki既俏臉開始點點泛紅地輕輕點頭話:嗯~~~~

我:咁佢果方面點悶法呀?講黎聽下。

Suki有D怕醜咁話: ar.….我…….其實…..同佢開始左…咩咩唔係好耐乍……咩左幾個月度喇。

我:仲有呢?點悶法呀?

Suki: 佢一扯起左……淨係識訓係我上面...張佢既咩咩放入…..我咩咩度……事前又無錫下我……..又無摸下我果咩咩…..唔駛幾分鐘…..佢就話咩左喇…之後掹返出黎就自己大覺訓喇~~~~~我聽表姐講同佢男友咩咩時唔係咁嫁嘛~~

(哦~~~原來豪仔都係果D淨係識自己享受,唔理下果女人感受既自私蠢男人!)

我:咁幾個月前你同佢都係第一次?

Suki塊面上比之前更紅又再輕輕點頭話:嗯~~~~

(嘩吊丫,依條柒咕碌豪仔,竟然食到超蓮Suki隻豬!太唔公平啦!) 

我:咁唔怪得豪仔既,始終佢依方面經驗淺~~

Suki: 咁華哥你呢?你年紀大過我地,應該果方面.....經驗豐富D,其實….可唔可以……….

(吊~我心諗~suki你講野可唔可以講得快D呀,知你怕醜但都唔駛下下吞吞吐吐嫁,你再唔講快D,一陣豪仔就返黎嫁啦,到時傾唔到嫁啦!)

待續。。。

聲明啟示:各位叫呀豪既大佬ching多多包涵,小弟並無冒犯之心,只係角色設定而已,請多多見諒,同埋請到第一個post底點下洋蔥頭,haha

引用:
原帖由 Water_man 於 2019-4-23 06:19 AM 發表 查看引用來源
suki想叫男主角教佢男人幾招,讓她自己happy D!
教得幾招又點夠喉呀,,haha

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-4-23 08:42 AM 發表 查看引用來源
喺工作架步,當然係教前奏,挑𢭃耳仔頸之後,慢慢抽水啦又做唔到,suki出哂水上哂引
Ching, 睇黎你都係老手黎禾,實食唔少好野啦。Haha,,,

引用:
原帖由 NPGG 於 2019-4-23 08:43 AM 發表 查看引用來源
禾士把拿有反應

樓主快的出罰
咁想我快D"出"既@_@...唔制呀~~

Haha謝謝支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆