[原創作品] (更新33集1月18)我係一個家居維修員,有一把又長又硬又粗既士巴拿係身係好合理既^^

收藏  |  訂閱
15  455.1k

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-7 07:07 AM 發表 查看引用來源
Ruby: 原來你都幾.……大.………嫁禾.….

(心諗,乜L野幾大呀?真係聽到我一頭霧水。。) 

我:咩大呀??講乜春呀?

Ruby笑hehe咁話:我係話你都幾大.…..膽呀!褲鏈都唔拉就四圍走!!haha

我即時望一望下面,原來頭先搞完呀黃太走既時候太急,連褲鏈都未拉,仲要見到未完全軟化既士巴拿微微咁撐起左條底褲,形成一個少少既脹幕咁。

咁既環境我緊係即刻擰轉面整 ...
thx for the update

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-11 08:01 AM 發表 查看引用來源
唔經唔覺岩岩寫左一個月,都已經出左二十六集,係度謝謝大家支持,感激萬分!
而且想借住依個機會想知下大家鐘意邊個女角多D?同埋點解鐘意呢?haha或者有人鐘意男角的話都可以講下既,haha ...
花多眼亂,剩係知咁多女角華仔好忙啫.....

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-16 12:52 AM 發表 查看引用來源
當我地步出女廁大門既一刻,赫然望到對面男廁大門都同時打開~~

同樣從男廁大門後走出兩個人影,同樣係一男一女!

男既係柒咕碌豪仔,女既當然係超蓮Suki啦!

我地兩對男女,八目交投,各自分別從男廁女廁出黎,其實依刻再蠢,再柒咕碌都心裡面知道係發生咩事。

所以我地大家都係尷尬咁互相微笑一下之後,就一齊返去K房。

(又估唔到豪仔同Suki依對小情人,由性愛初哥進化到識去廁所 ...
有趣,華仔最喜歡嘅都係欣姐,就算身邊有幾多女都好

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-18 05:59 PM 發表 查看引用來源
睇黎欣姐好受歡迎禾,個個都想執呀欣姐一濟,haha
人地冇話要你送喎😏

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-5-22 07:26 AM 發表 查看引用來源
Pinkyan: 傾傾下支大碌野,又搞到我濕濕地,好想要呀~~好想比支大野窒滿下面~~

Biggun: 咁不如~我地又開cam玩丫?

Pinkyan:唔啦~玩cam始終夠實在,同埋淨係見到你又長又粗,但係摸唔到有幾硬呀~

(心諗,欣姐都講得好白啦,即係想約炮啦,但係如果出到去見面,欣姐離遠見到biggun原來就係我,肯定掉頭走啦,點算好呢?一定要諗個萬全之計先得!)

Big ...
多謝update

引用:
原帖由 goldberg 於 2019-6-3 08:07 AM 發表 查看引用來源
Pinkyan係我耳邊細細聲講: 你扯左lin旗禾,乜我摸得你好舒服咩?

我:唔知呢~想唔想我摸返你,等你試下舒唔舒服丫~

(我都未等pinkyan答我,我隻手已經又係佢件黑色鬆身線衫底度伸左入去,一掂就掂到佢微微既可愛肚腩仔,再從衫裡向上邁進,即時摸到兩個大乳球。) 

(太感動啦!終於~終於比我摸到朝思暮想既欣姐對大波啦!) 

(摸落去軟綿綿,楂落去好有份量感,再摸到去兩 ...
thx for the update

前往最後回覆