上一頁下一頁
發新話題

蘇梅就是放蕩 更新#15 #46 #72

收藏  |  訂閱
94  68.7k

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-4-17 03:22 PM 發表 查看引用來源

希望遲D師姐再分享天體沙灣或混浴的故事吧!
遲d先啦!!蘇梅都仲有野😜

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-4-17 03:20 PM 發表 查看引用來源

好刺激啊!亦難忘,支持。
咁影完相,
你們那個上岸俾貼士呢?
應該唔會是你老公吧!
扯到咁勁,
點收得埋呢?😁
當然係我啦!叫老公上水大家尷尬啦🤣

引用:
原帖由 sam7211 於 2019-4-17 03:20 PM 發表 查看引用來源

好刺激啊!亦難忘,支持。
咁影完相,
你們那個上岸俾貼士呢?
應該唔會是你老公吧!
扯到咁勁,
點收得埋呢?😁
當然係我啦!叫老公上水大家尷尬啦🤣

呢幾日成天雨雲,放d相嚟等大家感受吓陽光下的雨雲!

2)show Time
由於villa有一部份係戶外,而且只要行出沙灘就會望到其他屋的戶外區域!咁我地都行下睇下啦!基本上都可以望得清楚。
我地就好似平時矖下太陽,當然乜都無著啦😜可能太陽太舒服,老公竟然瞓著😅我又開始心痕喇,我見又冇人經過間屋(其實間中都有人好快咁路過,其實唔停步都唔會太尷尬😅)我就含下老公J,最初都只係想含一陣啫,但含含下發現出面有對情侶行緊沙灘踢緊水。好⋯我就繼續含到老公醒咗!我同老公講前面沙灘有人裝下又扮下玩水🤣老公真叻叻,佢第一時間睇下佢地有冇帶相機或手機,肯定咗佢地冇帶之後我地就玩得盡興😁😁
老公佢叫我扒低佢就後面插,咁大家都可以望到出面,我地就咁玩咗一陣,好明顯沙灘情侶係睇到㗎!我同老公講轉姿勢吖!今次我喺上面,因為我都想睇下仲有冇人行😁😁最後我地在男上女下姿勢完事。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-18 06:41 PM 發表 查看引用來源
2)show Time
由於villa有一部份係戶外,而且只要行出沙灘就會望到其他屋的戶外區域!咁我地都行下睇下啦!基本上都可以望得清楚。
我地就好似平時矖下太陽,當然乜都無著啦😜可能太陽太舒服,老公竟然瞓著😅我又開始心痕喇,我見又冇人經過間屋(其實間中都有人好快咁路過,其實唔停步都唔會太尷尬😅)我就含下老公J,最初都只係想含一陣啫,但含含下發現出面有對情侶行緊沙灘踢緊水。好⋯我就繼續含到老公 ...
正,好刺激
你老公好幸福有你同佢玩

引用:
原帖由 jacklees 於 2019-4-18 08:32 PM 發表 查看引用來源

正,好刺激
你老公好幸福有你同佢玩
其實我都好幸福啊啊😜

:smile_35::smile_35:好刺激

:smile_35::smile_35:好刺激

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆