上一頁下一頁
發新話題

蘇梅就是放蕩 更新#15 #46 #72

收藏  |  訂閱
94  68.7k

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-18 06:41 PM 發表 查看引用來源
2)show Time
由於villa有一部份係戶外,而且只要行出沙灘就會望到其他屋的戶外區域!咁我地都行下睇下啦!基本上都可以望得清楚。
我地就好似平時矖下太陽,當然乜都無著啦😜可能太陽太舒服,老公竟然瞓著😅我又開始心痕喇,我見又冇人經過間屋(其實間中都有人好快咁路過,其實唔停步都唔會太尷尬😅)我就含下老公J,最初都只係想含一陣啫,但含含下發現出面有對情侶行緊沙灘踢緊水。好⋯我就繼續含到老公 ...
這個人妻很百厭 ,你老公真係幸福, 難得你咁玩得 ,好多女性比自己好多 枷鎖 , 白白浪費青春 ,你地一定要keep住繼續哦!支持支持 !

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-18 18:41 發表 查看引用來源
2)show Time
由於villa有一部份係戶外,而且只要行出沙灘就會望到其他屋的戶外區域!咁我地都行下睇下啦!基本上都可以望得清楚。
我地就好似平時矖下太陽,當然乜都無著啦😜可能太陽太舒服,老公竟然瞓著😅我又開始心痕喇,我見又冇人經過間屋(其實間中都有人好快咁路過,其實唔停步都唔會太尷尬😅)我就含下老公J,最初都只係想含一陣啫,但含含下發現出面有對情侶行緊沙灘踢緊水。好⋯我就繼續含到老公 ...
玩到中出埋?真係大膽,如果冇人話你哋其實都冇嘢的

仲有無呀?

普通料
可出現海灘表演才激

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-19 12:23 AM 發表 查看引用來源

其實我都好幸福啊啊😜
夾嘅實在太開心。最緊要大家都鍾意刺激

引用:
原帖由 135k246 於 2019-4-19 02:20 AM 發表 查看引用來源

這個人妻很百厭 ,你老公真係幸福, 難得你咁玩得 ,好多女性比自己好多 枷鎖 , 白白浪費青春 ,你地一定要keep住繼續哦!支持支持 !
主要係驚比人拍片擺上網啫😰

引用:
原帖由 x_richboy_x 於 2019-4-19 02:28 AM 發表 查看引用來源

玩到中出埋?真係大膽,如果冇人話你哋其實都冇嘢的
我地都有遊戲規則㗎㗎😂如左右隔離有小朋友,我地就唔會咁玩喇!我都會叫得細聲D😜

有個enjoy sex既另一半,好正

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-18 06:41 PM 發表 查看引用來源
2)show Time
係其他吾識的人面前做,佢又無得做,感覺係吾同同刺激的

幾時有第3集XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆