上一頁下一頁
發新話題

蘇梅就是放蕩 更新#15 #46 #72

收藏  |  訂閱
94  68.7k

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-25 08:09 PM 發表 查看引用來源
3 新鄰居
之前提過villa係一排10間,所以我指的鄰居係隔離屋😜
由於我地住6日,隔離屋今日換咗一對年青情侶!女來自美國,男來自韓國!
早餐時大家咁啱一齊出去餐廳,好自然咁打個招呼傾下計,原來佢地係噚晚入住。咦⋯傾下傾下⋯⋯佢地入住時間,我同老公應該咪喺個按摩亭度開心緊😅😅咁佢地一定已經睇到我地大戰啦。(當然佢地冇提,我地亦冇講啦😂)
早餐後我兩公婆就出左去行街街,行到3點幾,我地就返 ...
真係好正,大家都唔介意大家睇到,分分鐘可以光脫脫一齊傾吓計飲吓酒。懂得尊重就可以

好刺激啊

引用:
原帖由 jacklees 於 2019-4-26 11:22 AM 發表 查看引用來源

真係好正,大家都唔介意大家睇到,分分鐘可以光脫脫一齊傾吓計飲吓酒。懂得尊重就可以
無錯!一切基於尊重重👍🏻

6日之旅應該有D更刺激

引用:
原帖由 keithsss 於 2019-4-26 03:09 PM 發表 查看引用來源
6日之旅應該有D更刺激
無拘無束 想做就做 真係好鬼正

引用:
原帖由 hkcsd 於 2019-4-25 08:09 PM 發表 查看引用來源
3 新鄰居
之前提過villa係一排10間,所以我指的鄰居係隔離屋😜
由於我地住6日,隔離屋今日換咗一對年青情侶!女來自美國,男來自韓國!
早餐時大家咁啱一齊出去餐廳,好自然咁打個招呼傾下計,原來佢地係噚晚入住。咦⋯傾下傾下⋯⋯佢地入住時間,我同老公應該咪喺個按摩亭度開心緊😅😅咁佢地一定已經睇到我地大戰啦。(當然佢地冇提,我地亦冇講啦😂)
早餐後我兩公婆就出左去行街街,行到3點幾,我地就返 ...
叫老公多操練,回氣太慢啦

相信最盡都係群交

引用:
原帖由 keithsss 於 2019-4-26 03:09 PM 發表 查看引用來源
6日之旅應該有D更刺激
冇喇😅

引用:
原帖由 NPGG 於 2019-4-26 03:21 PM 發表 查看引用來源

叫老公多操練,回氣太慢啦
點先叫快呢?快又點呢?快而不持久又有乜用呢!

引用:
原帖由 斷空食客 於 2019-4-26 03:54 PM 發表 查看引用來源
相信最盡都係群交
相信你都係一名毒男!你繼續活在AV片𥚃面啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆