上一頁下一頁
發新話題

只喺同朋友分享老婆赤照大家覺得有無問題

收藏  |  訂閱
187  25.1k

引用:
原帖由 連續委屈的湯圓 於 2019-7-20 04:41 PM 發表 查看引用來源

我老婆好大方,只要吾出樣就得,佢話反正冇胸冇身材,D人冇興趣:smile_30:
發來欣赏一下

我老公試過Whatsapp send錯咗我張祼照俾佢個friend,好在喺佢未睇前發現,所以立即delete:smile_o05:

扮吾小心sd比老友😅

引用:
原帖由 鬼屋進擊的樹根 於 2019-7-20 09:29 AM 發表 查看引用來源
朋友分享就無問題,有幾個直頭想搞佢老婆添,最好俾佢老婆啲裸照我用嚟打飛機,兼係佢面前叫住佢老婆名嚟打飛機,再對住佢老婆個樣射精,好似顏射佢老婆咁。 ...
我太太這美乳圖分享給你

引用:
原帖由 alwaysyoung 於 2019-9-14 02:04 PM 發表 查看引用來源
我老公試過Whatsapp send錯咗我張祼照俾佢個friend,好在喺佢未睇前發現,所以立即delete:smile_o05:
我都試過whatsapp send 錯咗太太的祼照俾個親戚

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-17 04:27 PM 發表 查看引用來源

哈哈....................咁咪大檸樂?點收科呀?

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-17 04:25 PM 發表 查看引用來源

我太太這美乳圖分享給你10254317
美乳天使太太!

因為中國人傳統性格係怕醜,覺得唔正經係不道德嘅事,唔同西方人思想開放,
其實我太太都係,但被我多年不斷洗腦,至性方面思想如西方人開放,能玩3P享受添.
花好多心血耐性!
送一張太太各位欣賞[脫下的藍夜韻]

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-9-17 04:27 PM 發表 查看引用來源

相只有老婆雙乳和乳頭但冇見到面😅

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-18 07:55 AM 發表 查看引用來源
因為中國人傳統性格係怕醜,覺得唔正經係不道德嘅事,唔同西方人思想開放,
其實我太太都係,但被我多年不斷洗腦,至性方面思想如西方人開放,能玩3P享受添.
花好多心血耐性!
送一張太太各位欣賞[脫下的藍夜韻] ...
你太太半脫衣服十分誘人身材很靚👍🏻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆