澳門十八桑拿

收藏  |  訂閱
7  7.2k

澳門十八桑拿

聽朋友介紹話18係最高質,於是去試下佢,買套票去,2千幾蚊,我去當日是星期四,大約夜晚10點半去到,換完衫撞正開show, 咁岩個日有小遊戲玩,我狗衝出去,見到5個光脫脫女朗,身上貼左好多塊紫菜,我即刻2話不說企左係最靚個條女面前,然後部長講解話我地5個客淨可以用口,鬥快食哂條女身上既紫菜就贏,贏左果個會送1Q, 當然最後我擊敗左幾個中年呀叔,享受左免費1Q。抖左陣之後,佢再次開show, 今次我簡左個日本妹入房,入到房沖涼波推乜都齊,然後幫我夾腸仔,再黎個冰火,然後房入面個電視一路播住段av, 佢叫我模仿av個男優,佢做咩動作就跟住做,我唯一係冇食雞批,所以動作跟足,插到佢濕哂,跟住就插入佢既洞穴探險,換左3個動作,最後忍唔住推車出左。埋賣總數4千幾蚊,雖然花神野冇東方果d咁多,但勝左好多女簡,總有幾多都可以簡得落手

引用:
原帖由 賣PAD 於 2019-4-30 12:07 AM 發表 查看引用來源
聽朋友介紹話18係最高質,於是去試下佢,買套票去,2千幾蚊,我去當日是星期四,大約夜晚10點半去到,換完衫撞正開show, 咁岩個日有小遊戲玩,我狗衝出去,見到5個光脫脫女朗,身上貼左好多塊紫菜,我即刻2話不說企左係最靚個條女面前,然後部長講解話我地5個客淨可以用口,鬥快食哂條女身上既紫菜就贏,贏左果個會送1Q, 當然最後我擊敗左幾個中年呀叔,享受左免費1Q。抖左陣之後,佢再次開show, 今次我 ...
4仟幾蚊埋單計埋套票嗰二仟幾未?

引用:
原帖由 口腔笨拙的烈女 於 2019-5-1 12:00 AM 發表 查看引用來源

4仟幾蚊埋單計埋套票嗰二仟幾未?
計左,我只是額外補多2千蚊

引用:
原帖由 賣PAD 於 2019-4-30 12:07 AM 發表 查看引用來源
聽朋友介紹話18係最高質,於是去試下佢,買套票去,2千幾蚊,我去當日是星期四,大約夜晚10點半去到,換完衫撞正開show, 咁岩個日有小遊戲玩,我狗衝出去,見到5個光脫脫女朗,身上貼左好多塊紫菜,我即刻2話不說企左係最靚個條女面前,然後部長講解話我地5個客淨可以用口,鬥快食哂條女身上既紫菜就贏,贏左果個會送1Q, 當然最後我擊敗左幾個中年呀叔,享受左免費1Q。抖左陣之後,佢再次開show, 今次我 ...
又貴左,我幾年前去有千幾蚊套票,國產最貴的女2500,不過果陣冇日本

請問依家標準套票係幾多,二千幾係因為日本妹?

引用:
原帖由 賣PAD 於 2019-5-1 01:03 AM 發表 查看引用來源

計左,我只是額外補多2千蚊
那項服務要補多二千?

四千幾食日本菜,唔錯。

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

前往最後回覆