一支公想試澳門桑拿

收藏  |  訂閱
25  16.6k

Ching 真識玩~
引用:
原帖由 glue123 於 2019-5-10 09:52 AM 發表 查看引用來源
澳門桑拿真係幾過癮,可惜我係窮L玩唔起,只能好耐一次,我去一定唔高都唔簡,高大係幾過癮,我本身矮,上次搵個175的女,入房第一時間攬住,質個頭落對波度,雙手渣籮友,好興奮 ...

用套票會唔會好似<飛虎出征>咁
套票呀?....等等啦,未有房....
WALK IN....老細埋邊吖.....

我都想去澳門玩下,有冇方法 去左,屋企人都唔知?
有冇CHING 可以講下點選女,我一次都未去過

睇完18, 原來18最貴最多正女, 我都想去一次, 係咪6點先開始多女?  我想返工時間去 咁咪冇女選

引用:
原帖由 雨中幼稚的世界 於 2019-6-5 06:05 PM 發表 查看引用來源
睇完18, 原來18最貴最多正女, 我都想去一次, 係咪6點先開始多女?  我想返工時間去 咁咪冇女選
18不是最貴,東b先係最貴。4點左右會有十幾二十個,一定有食得既。但好似仙女既正妹,最快6點半。

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-6 09:17 AM 發表 查看引用來源

18不是最貴,東b先係最貴。4點左右會有十幾二十個,一定有食得既。但好似仙女既正妹,最快6點半。
咁係咪4點半都有得睇show? 可唔可以4點半 睇到7點先選到女入房?

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-6 09:17 AM 發表 查看引用來源

東b是甚広?

引用:
原帖由 雨中幼稚的世界 於 2019-6-8 01:47 AM 發表 查看引用來源

咁係咪4點半都有得睇show? 可唔可以4點半 睇到7點先選到女入房?
3點半開始選女,但很少女,6點半最好。可以選到晚上2點,之後d女收工

引用:
原帖由 chanaron 於 2019-6-13 12:11 PM 發表 查看引用來源

東b是甚広?
東b是東堡,客人全是有錢老板,窮人勿進

引用:
原帖由 chanaron 於 2019-6-13 12:11 PM 發表 查看引用來源

東b是甚広?
玩過一次神級韓妹,可大車,埋單8千幾

前往最後回覆