上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
65  49.5k

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-22 21:46 發表 查看引用來源
我等左唔夠半分鐘..跟住我見到一張穿住lace粉紫 bra既上半身.. D肉白滑滑..一條深深乳溝..隔住mon都感覺乳香四射..最重要係呢張相..好明顯就係孕妻emily..剛影既..

Emily : 點呀..幫唔幫到你呀..啱啱為你影架..he he
Sam167 : 好得呀..你係咪升左cup ar..好撚大呀..
Emily : yes..你都幾好眼喎..升左一個cup 家下34 ...
火熱動感,情慾爆發。

CYBER SEX ~~~好易真唻

今次等成三分鐘..Emily傳來左一張底褲同胸圍..係床度既相..
Sam167 : wow..除哂呀你..引死人咩..塊西係咪濕哂呀..
Emily : 唔..唔..你方唔方便傾電話呀
Sam167 : 你想phonesex ar 都ok既..不過..我要細聲d講囉..怕驚醒老婆
Emily : 好..比你電話我呀..
Sam167 : 5286x7x9

等左一陣..我電話震了..來電係私密電話..我即刻細細聲咁講左句 hi
Sam167 : 你係Emily ar
Emily : 係呀..
Sam167 : 你除哂衫呀..對奶係咪脹哂..好想比人大力咁渣呀
Emily : 好想..呀..滾呀..我全身..
Sam167 : 下面濕哂呀..
Emily : 係呀..
Sam167 : 幾耐冇比老公屌過呀
Emily : 好耐啦..所以..好想比人屌..
Sam167 : 大左肚..後..有冇比人屌過..
Emily : 有..
Sam167 : wow..講堅喎..
Emily : 唔..
Sam167 : 網上搵既?
Emily : 唔係..
Sam167 : 我好想知呀..講比我知ok?
Emily : 送外賣既
Sam167 : 好靚仔架..比外賣仔上
Emily : 唔靚仔架..係阿叔..果日我好想要..
Sam167 : 佢係邊度屌你架..
Emily : 屋企..
Sam167 : 佢屌得你high ng high
Emily : no..佢好快..
Sam167 : 所以唔係好爽..
Emily : 係呀..我而家好想要..我放左枝野入去啦..呀..呀..呀..屌我..我要呀..
Sam167 : 好..我家下大大力咁渣你波..啜爆你粒lin...粗爆咁分開你對腿..
Emily : 好..呀...你條野好大呀..快d..屌我啦..
Sam167 : 拮入你度..出力咁插緊你呀...
Emily : 好呀..深d..大力d..我好想你大力咁屌死我呀..呀..呀

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-26 00:26 發表 查看引用來源
今次等成三分鐘..Emily傳來左一張底褲同胸圍..係床度既相..
Sam167 : wow..除哂呀你..引死人咩..塊西係咪濕哂呀..
Emily : 唔..唔..你方唔方便傾電話呀
Sam167 : 你想phonesex ar 都ok既..不過..我要細聲d講囉..怕驚醒老婆
Emily : 好..比你電話我呀..
Sam167 : 5286x7x9

等左一陣..我電話震 ...
👍👍👍👍👍

Sam167 : 點呀..有冇拮手指入去..呀..
Emily : 有呀..
Sam167 : 入左幾多隻手指呀..我扶住你條腰狗仔式大力插你..屌撚死你..
Emily : 呀..兩隻呀..好濕呀..我今日真係好想比人真屌呀..
Sam167 : wow 手指唔夠粗所以唔夠喉呀..我都想真實咁捉住你大力咁插條粗長撚入你西度呀
Emily : 我巳經拮左條假撚入去啦.....呀..呀..好想比你真屌呀..我想啜你條撚呀..得唔得呀..你射左未呀..我想你射入我口度呀..我想食你..
Sam167 : 你係咪講真先..我重未射呀..
Emily :  呀..呀..我等緊比你真屌好耐呀..
Sam167 : 而家..你可以出來
Emily : 呀..呀..好想比你屌呀..可以..架..你上來我度都可以..我住盈暉臺
Sam167 : oic..咁夜..上你屋企..我有d怕喎..
Emily : 唔駛驚呀..我老公冇咁快返架..
Sam167 : 咁我點入來呀..你樓下要唔要嘟咭或者碼密呀..
Emily : 你按x座21樓A室..我上面開比你..
Sam167 : 好..我都想真屌..問多次你老公通常幾點返架..
Emily : 冇半夜三點佢都未返到來..你快d黎..我下面濕哂啦..好想快d比你真屌..

我個心真係七上八落..偷食人妻..重要係有左既..果種誘惑法..我實在無法抗拒...
Sam167 : 好..我換衫即出..三四個字到..唔好放我飛機喎..
Emily : 唔會啦..你去到我屋企樓下再打我先..
Sam167 : 好..有乜改動wechat通知我..
Emily : 得啦..估唔到你生得咁高大..個胆咁細..
Sam167 : 我偷食冇乜經驗..唔好笑我啦..我雖然胆細..但我碌撚好大條架..
Emily : 唔好咁長氣啦..我d出門口啦
Sam167 : 長氣唔好咩..一陣可以屌到你叫到冇氣..好啦..我叫線..一陣見
Emily : Ok..快d..呀..bye

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-29 06:01 AM 發表 查看引用來源
Sam167 : 入左幾多隻手指呀..我扶住你條腰狗仔式大力插你..屌撚死你..
Emily : 呀..兩隻呀..好濕呀..我今日真係好想比人真屌呀..
Sam167 : wow 手指唔夠粗所以唔夠喉呀..我都想真實咁捉住你大力咁插條粗長撚入你西度呀
Emily : 我巳經拮左條假撚入去啦.....呀..呀.. ...
好緊張呀,入直路,啪啪啪😂😂

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-29 06:01 發表 查看引用來源
Emily : 我巳經拮左條假撚入去啦.....呀..呀.. ...
👍👍👍👍👍

nice shot

好引人入勝喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆