上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
65  49.5k

Emily用手捉住我條撚..捋上捋落..我條野越見大條越見硬..紅紅龜頭..亮亮..馬眼巳被佢撚到滲液..Emily用手把我條撚引落佢條深乳溝到..跟住雙手左右往自己對大奶擠壓..對大奶如兇猛獸咁把我條大肉腸夾實..wow..真係爽到震..成條火熱棒棒盡享乳肉包住既溫柔..

我由上而下咁..往下望..居高臨下..如君臨天下..條龍根..不停咁抽插著呢條軟滑..溝道..我見Emily..會伸舌去舔我龜頭..每一下我推上..龜頭就會被舔一下..攪到我身心靈都酥痕得很..我忍唔住咁..發出男人想征服女人既咆哮聲..呀..屌..呀..屌..好撚正呀..

我雙眼慢慢咁適應陰暗既星光..我對眼亦八掛地四圍咁掃視..望到sofa墻上..貼上了..Emily..同佢老公仔既合照..同埋Emily既個人沙龍..真係..影得佢靚到爆..估唔到佢淫到爆..家下..個咀..巳經舔舔下..把我成條扶入佢個濕滑小咀..啜到..好似食唧唧冰咁..

Sam : 呀..唔好咁大力..我頂唔順啦..姣西..唔好..我就比你啜爆啦..
Emily對勾魂眼..屈住我..原全冇停口既意思..佢呢種眼神..我意會到..佢想啜爆我..
Sam : 呀..爆啦..停呀..好酸呀..喂..再啜爆啦..
Emily聽到後..更加多兩錢肉緊..下下深喉..啜到我龜頭狂頂入佢..喉嚨..我見佢被頂到反哂眼..想作嘔咁..我真係再忍唔住啦..馬眼一酸..我谷左好耐好多既濃烈精液..不停係佢條咽喉深處到爆發..射呀..射呀..射呀..一股濃到化不開既精味..充斥著呢個暗黑大廳中..

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-6-8 10:37 PM 發表 查看引用來源
Emily用手捉住我條撚..捋上捋落..我條野越見大條越見硬..紅紅龜頭..亮亮..馬眼巳被佢撚到滲液..Emily用手把我條撚引落佢條深乳溝到..跟住雙手左右往自己對大奶擠壓..對大奶如兇猛獸咁把我條大肉腸夾實..wow..真係爽到震..成條火熱棒棒盡享乳肉包住既溫柔..

我由上而下咁..往下望..居高臨下..如君臨天下..條龍根..不停咁抽插著呢條軟滑..溝道..我見Emily..會伸舌 ...
好睇!終於入戲肉啦!

超正post

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-6-8 10:37 PM 發表 查看引用來源

我由上而下咁..往下望..居高臨下..如君臨天下..條龍根..不停咁抽插著呢條軟滑..溝道..我見Emily..會伸舌 ...
好正啊,多謝師兄

好L正
好期待睇點樣屌

引用:

好正, 淫到吖😎

打奶爆+ 吹奏 ~~再啜到盡 :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: 
想到 情景都 9 硬

引用:
原帖由 kennyice 於 2019-5-29 04:24 PM 發表 查看引用來源
好引人入勝喎
超正,睇到火

引用:
原帖由 DboyAK47 於 2019-6-5 08:30 AM 發表 查看引用來源

very nice
直頭正,硬哂

鬼手兄召唤

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆