[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
4  49.6k

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-19 10:41 發表 查看引用來源
睇撚完個孕妻emily既回覆..重附送埋佢個wechat號..我個心即時好似個水桶咁十五十六..我同佢真係同是天涯淪落人..大家個處境好相似..只不過係男女身份錯配..佢老公..唔想扑..佢想..我老婆唔想扑..但我想..正所謂姣婆遇著脂粉客..一拍即合啦..但偷食最緊要唔比人知..又唔知條姣婆..孕妻emily..會否係麻煩友..同捉人黃腳雞..正所謂小心駛得萬年船..都係隱陣d好..好彩我平時 ...
我又J。哈哈
thx樓主

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-22 21:46 發表 查看引用來源
我等左唔夠半分鐘..跟住我見到一張穿住lace粉紫 bra既上半身.. D肉白滑滑..一條深深乳溝..隔住mon都感覺乳香四射..最重要係呢張相..好明顯就係孕妻emily..剛影既..

Emily : 點呀..幫唔幫到你呀..啱啱為你影架..he he
Sam167 : 好得呀..你係咪升左cup ar..好撚大呀..
Emily : yes..你都幾好眼喎..升左一個cup 家下34 ...
火熱動感,情慾爆發。

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-26 00:26 發表 查看引用來源
今次等成三分鐘..Emily傳來左一張底褲同胸圍..係床度既相..
Sam167 : wow..除哂呀你..引死人咩..塊西係咪濕哂呀..
Emily : 唔..唔..你方唔方便傾電話呀
Sam167 : 你想phonesex ar 都ok既..不過..我要細聲d講囉..怕驚醒老婆
Emily : 好..比你電話我呀..
Sam167 : 5286x7x9

等左一陣..我電話震 ...
👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-29 06:01 發表 查看引用來源
Sam167 : 點呀..有冇拮手指入去..呀..
Emily : 有呀..
Sam167 : 入左幾多隻手指呀..我扶住你條腰狗仔式大力插你..屌撚死你..
Emily : 呀..兩隻呀..好濕呀..我今日真係好想比人真屌呀..
Sam167 : wow 手指唔夠粗所以唔夠喉呀..我都想真實咁捉住你大力咁插條粗長撚入你西度呀
Emily : 我巳經拮左條假撚入去啦.....呀..呀.. ...
👍👍👍👍👍

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-5-31 05:24 發表 查看引用來源
望一望錶..都差唔多十一點半..我急急咁換左套輕便既黑色ape潮tee..加條adidas黑長運動褲..踏住對Nike air max..就出發了..當然..我輕輕咁閉門..就帶著偷食既驚驚心..搭lift落樓..向住目的地既方向急步咁走去..我一路行一路咁..望住部電話..睇下..Emily..wechat..有冇乜野同我講..我行左一半路程..我見佢冇野講..同留言..我忍唔住咁wechat. ...
尋幽探秘

前往最後回覆