[原創作品] 在安心開餐上集

收藏  |  訂閱
5  6.1k

在安心開餐上集

我同老婆都係生意人,年紀都3字出頭,經常好夜先番屋企,我同老婆都結婚幾年,算係新婚期,佢好信我係唔會出去搵多兩「餐」,最近個次放假同佢呀媽飲茶佢都係咁讚我乖乖仔顧家唔洗擔心佢,然而我同佢既最近個次已經兩個月前啦...

問佢幾時得閒開心下又次次都話下個星期先,個個星期如是,你唔痕姐但我癢呀!我老婆,叫得佢老婆我對佢既身材當然滿意啦,雖然結婚後係有少少發福既,但勝在該有肉既地有先(33C到,大唔大就見仁見智啦),你知我知個單眼佬都知,扑野係藝術尼架嘛,唔係淨隊入去插兩插叫爽左,但重點係「無」「得」「屌」。我又唔鐘意好似d公司同事咁,一得閒就去禁下鐘仔,如果我玩我會想玩下d新手,可以睇下佢個個畀我玩到爽個慾求未滿樣,諗起都覺得有成功感!好啦於是就係我早左搞掂手頭上d野同中學班兄弟夜蒲下個日,就發現自己既新大陸了。

個日同兄弟隊酒,少不免講到同自己老婆或條女既生活,呀屌佢又估唔到班契弟自己走去轉玩交友app唔玩禁鐘仔而無話我知,係度自私食。我有聽過下但無真係試過,我直接叫其中一個兄弟不如幫我約條嫩口新手d既畀我砌下啦,然後見佢開左,我恥笑佢話:「約炮神器喎,會唔會最後變空氣炮先?」佢:「約到你要畀我玩3P,點?敢唔敢?」因為我d兄弟知我個人唔玩3P,因為我始終享受獨自佔有晒女人個body既每一個部份,由上奶到下再奶番上,再玩晒腳交乳交中出後入吹簫,真係...諗起都又癢啦。。。唉最後都係答應左佢約到一齊砌,結果佢真係約到個讀緊大專final year既女仔叫Linda,個女仔又唔介意話3個人約出嚟玩,一見面就覺得個女仔好純呆呆地咁但幾可愛,真係睇唔出佢係破左處,事但啦總之最重要係睇落我可以食得飽先啦。

食飯睇戲行街d公式野唔講啦,跟著上房我更係叫fd畀我砌一轉先雙打啦佢都玩左咁多次。呀估唔到上到床呢個Linda好似第個人咁,好主動誘惑我,肯定唔係新手啦本身都有d失望,不過佢用手指係我細佬上巡邏,幫我細路每寸神經都熱個身先,然後佢特登抱實我叫我幫佢除佢bra,我想講我好耐未試過呢種強勢又青春既魅惑,好似十年前扑d mk妹咁咁佢對d cup大奶奶一直貼著我嘛,一除bra就真係屌出聲,係爽到屌出聲呀!好大個乳暈貼著,而且好嫩好有彈性,我老婆個對雖然大d但真係無咁白滑可口,乳暈又無好似Linda咁差唔多成個手心咁大,我以為現場睇緊av拍攝呀真係,所以我忍唔住即刻揸起對奶起勢咁舔佢晒佢乳暈啜佢粒lin,Linda粒lin真係粉嫩可口,無改錯名。一路嬌喘既佢並無放棄進攻,畀我啜既時候捉實左我細佬,引我將個戰線暫時移到下半部,畢竟我都好肚餓,既然佢都唔係初心者,我就一於試下佢既「手工」。點知佢直接手口並用,一奶一拉,然後一擰再含入口啜,全面滿足捕捉我細佬每一個細節,好正真係好正,此刻我唔想再用文字形容,呢個爽極既意境真係只能意會不能言傳。之後後段前戲,戲玉同雙打bonus環節對我尼講更加難忘,如果人氣不錯就繼續寫落去吧!

有心寫一定支持

引用:
原帖由 tangyorkfei 於 2019-5-6 01:15 PM 發表 查看引用來源
我同老婆都係生意人,年紀都3字出頭,經常好夜先番屋企,我同老婆都結婚幾年,算係新婚期,佢好信我係唔會出去搵多兩「餐」,最近個次放假同佢呀媽飲茶佢都係咁讚我乖乖仔顧家唔洗擔心佢,然而我同佢既最近個次已經兩個月前啦...

問佢幾時得閒開心下又次次都話下個星期先,個個星期如是,你唔痕姐但我癢呀!我老婆,叫得佢老婆我對佢既身材當然滿意啦,雖然結婚後係有少少發福既,但勝在該有肉既地有先(33C到,大唔 ...
近期難得好文章!

引用:
原帖由 tangyorkfei 於 2019/5/6 13:15 發表 查看引用來源

問佢幾時得閒開心下又次次都話下個星期先,個個星期如是,你唔痕姐但我癢呀!我老婆,叫得佢老婆我對佢既身材當然滿意啦,雖然結婚後係有少少發福既,但勝在該有肉既地有先(33C到,大唔 ...
looking forward to your update ching

好好睇!

look forward to see see .. lol  .LMAO:smile_o13:

前往最後回覆