請問清邁有無口x店

收藏  |  訂閱
12  3.1k

請問清邁有無口x店

大浴室去得多,上網研究下有無特色嘢,似乎按摩spa之類全部正經,又唔見有BJ店,有無ching熟悉清邁,過d料比小弟,感激流涕

清邁 B2B massage 好多都有口x

引用:
原帖由 kk7649 於 2019-5-9 09:56 PM 發表 查看引用來源
間嘢叫B2B ? 上網搵唔到,清邁的網上資訊真係好缺乏

引用:
原帖由 kk7649 於 2019-5-9 09:56 PM 發表 查看引用來源
知道了,網上找到幾間,不過好似同大浴室價錢差不多,到時去到昅下先,thanks

引用:
ching,抓龍筋呢有無試過?網上搵左半日,清邁得2間,一間叫和利古法,全部大媽,另一間年青技師,應該鹹的,好似得幾個技師,百度都好容易搵到,宜家好撚多大陸遊客,睇黎都唔洗去

引用:
原帖由 glue123 於 2019-5-9 03:00 PM 發表 查看引用來源
大浴室去得多,上網研究下有無特色嘢,似乎按摩spa之類全部正經,又唔見有BJ店,有無ching熟悉清邁,過d料比小弟,感激流涕
BJ;HJ;69;囗爆;食鮑;後門;3P;sm;駌鴦浴...乜都有齊,不過在歐洲.
係公開合法的,官網/FB 仲有中文網頁.睇完保證改變主意.

本人未知在哪裹可開主題,請大家指教.thx.

引用:
原帖由 glue123 於 2019-5-12 12:52 PM 發表 查看引用來源

ching,抓龍筋呢有無試過?網上搵左半日...百度都好容易搵到,宜家好撚多大陸遊客,睇黎都唔洗去 ...
歐洲D合法sauna/club(妓院)已經開始多大陸遊客(仲有 台灣/日本)咁你係咪唔去先?
你去google揾吓,包你睇完改變主意>欢迎来到维也纳Goldentime桑拿俱乐部.

引用:
有無69.

引用:
原帖由 mnmmnmmmn 於 2019-5-12 04:07 PM 發表 查看引用來源

BJ;HJ;69;囗爆;食鮑;後門;3P;sm;駌鴦浴...乜都有齊,不過在歐洲.
係公開合法的,官網/FB 仲有中文網頁.睇完保證改變主意.

本人未知在哪裹可開主題,請大家指教.thx. ...
開黎都無用啦,有幾何去歐洲,泰國容易去d

我有諗過組團去😁😁😁

前往最後回覆