上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 大家究竟點樣開始玩交換/3p??

收藏  |  訂閱
56  15.2k

大家究竟點樣開始玩交換/3p??

各位好!! 我哋係一對3X夫婦,唔想嘥大家咁多時間我直接啲問,有幾多單男單女/夫妻/情侶有冇/試過交換或者玩3p?
我哋好想知你哋究竟點樣玩同開始?
最重要係點揾人同過程回味嗎?

引用:
原帖由 mytommytommy 於 2019-5-9 09:50 PM 發表 查看引用來源
各位好!! 我哋係一對3X夫婦,唔想嘥大家咁多時間我直接啲問,有幾多單男單女/夫妻/情侶有冇/試過交換或者玩3p?
最重要係點揾人同過程回味嗎? ...
支持:smile_o12:

單男得五得:fst_002:

我同老婆都未試過,唔知點同佢開口好😂😅

引用:
原帖由 mytommytommy 於 2019-5-9 09:50 PM 發表 查看引用來源
Pm我 就可以開始 我們一起決戰你老婆

引用:
網上識

妖獸都市:smile_39: 

引用:
我想玩

引用:
原帖由 Edmund2018hk 於 2019-5-10 04:24 PM 發表 查看引用來源

Pm我 就可以開始 我們一起決戰你老婆
對,下下入到佢盡:fst_006:

搞得成,預理我,單男

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆