上一頁下一頁
發新話題

[不能說的性事] 大家究竟點樣開始玩交換/3p??

收藏  |  訂閱
56  15.2k

引用:
原帖由 mytommytommy 於 2019-5-9 09:50 PM 發表 查看引用來源
各位好!! 我哋係一對3X夫婦,唔想嘥大家咁多時間我直接啲問,有幾多單男單女/夫妻/情侶有冇/試過交換或者玩3p?
我哋好想知你哋究竟點樣玩同開始?
最重要係點揾人同過程回味嗎? ...
我係過來人, pM我, 留wechat

引用:
原帖由 135k246 於 2019-5-15 12:37 AM 發表 查看引用來源

呀嫂好幸福, 老公咁錫你, 唔係個個女人都有機會玩出軌遊戲, 仲要攞正牌, 如果冇估錯你哋感情一定很好, 祝你哋各取所需 長玩長有, enjoy life! ...
我有個老友都系咁,仲幫手拙合老婆同另一老友出軌,而家仲好鬼恩愛添😊

引用:
原帖由 monbijoux 於 2019-5-14 11:06 PM 發表 查看引用來源

未知,嗰種刺激感仲令我好興奮,不過我諗會再有下次安排,會激啲!
我同太太玩過,嗰種係刺激快感!

我多前年已有玩3P過來人,經多年耐性心血把太太洗腦改變,
非一朝一夕的簡易事,要多方面問題許可才行,
首先自己可容許太太給別人佔有,其次太太一樣,可接受另一男士佔有呢?
其次自己太太要有樣貌本錢條件才可 !

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-9-24 02:31 PM 發表 查看引用來源

我有個老友都系咁,仲幫手拙合老婆同另一老友出軌,而家仲好鬼恩愛添😊
經驗談, 玩3P表面外間人認為必定遲早玩完 !
其實相反 ! 夫妻間各自都有愉快性愛,互相接納容許與別的異性性愛,非常平等公道,
而產生互相信任,比未玩3P更恩愛一同享樂的快樂夫妻!
3P乃中年夫妻熟女較多愛好玩意 !

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-25 01:30 PM 發表 查看引用來源

經驗談, 玩3P表面外間人認為必定遲早玩完 !
其實相反 ! 夫妻間各自都有愉快性愛,互相接納容許與別的異性性愛,非常平等公道,
而產生互相信任,比未玩3P更恩愛一同享樂的快樂夫妻! ...
玩得呢d幾p都必然系好開放,那會是斤斤計較的人,好open好大量架!絕對認同😊

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-9-25 02:03 PM 發表 查看引用來源

玩得呢d幾p都必然系好開放,那會是斤斤計較的人,好open好大量架!絕對認同😊
大家變為兄弟關係的親切 !大家的太太亦係大家可以佔有的寶貝 !
滋味快感無限 !

引用:
原帖由 dvd750i 於 2019-9-25 02:10 PM 發表 查看引用來源

大家變為兄弟關係的親切 !大家的太太亦係大家可以佔有的寶貝 !
滋味快感無限 !
正一兄弟如手足
夫妻如衣服😂
交換著下又点話

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2019-9-25 02:55 PM 發表 查看引用來源

正一兄弟如手足
夫妻如衣服😂
交換著下又点話
大家兄弟,又有乜所為呢 ? 平等 ! 你喜歡我太太,我亦鍾意你老婆啫 !
人生難有福祉 ! 未必想要會有, 一世都冇唔奇 !

pm 我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆