上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 《捕捉表姐三步曲》~~~第二部:仙氣の表姐Sita @ 2

收藏  |  訂閱
100  175.1k

引用:
原帖由 cmpm5678 於 2019-6-28 07:34 PM 發表 查看引用來源
過左一日,第二日應該係朱仔主場了
我都覺得朱仔做主場。😉

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-1 02:18 PM 發表 查看引用來源

朱仔 x 2
秀明 x 1
C hing 幾時有下集睇呀?😁

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-5 01:20 AM 發表 查看引用來源
心血來潮寫個前奏,係咪估到我寫邊個呢?surprise?
跟住情節唔會童話式、又或者刻板劇情,俾定個心理預備先。
聽日繼續,請呀!
C hing 真底死係到引人.

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-5 05:33 PM 發表 查看引用來源
嘆咗粒Lin一陣,詩韻講:「你射咗入去?」

「係!」答完我又啜Lin,詩韻嘆氣:「唉…」

「你無病呀?」

「病?我不知幾精神!」

「咁有無叫雞?」

「無!」我講:「妳唔會當自己係雞啩?」

「你仆街喇!」詩韻大力拍我個頭,我就捉住佢個頭去Kiss。

初初捉頭,詩韻有啲抵抗,不過我kiss功夫好,佢好快就放鬆哂去配合我。

我哋攬住响床上kiss,當然唔會 ...
Eddie 真係第二日男友😅,不過都正路,佢一直都好主動。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-5 05:32 PM 發表 查看引用來源
共享表姐@ H

Eddie 說:

抱住詩韻,一個無著衫嘅靚女…

抱住佢入房!

佢身裁咁𨶙正,抱住佢搞到我扯哂旗,好想响走廊就開佢波!

就到房,忍下先!

一路嘴佢,一路揸波夾Lin…

爽!!

一步,兩步…

仲有兩步就到房,我唔嘴佢,望吓佢先。

同佢嘴唇分開,有一絲口水响我哋嘴唇連系。我無收返口水絲,由得佢連住詩韻。

詩 ...
我相信覺得朱仔同表姐一定背後有關係,佢一定同表姐有吊過🤔
睇得出C Hi n g有留下D線引比朱仔同表姐尼呢两個人m...m...m...
寫咸故都好有深度😂

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-6 11:05 AM 發表 查看引用來源

的確埋咗條線。
而前奏哩part除咗有神秘感外,亦因為寫咗一輪,想睇下我描繪嘅角色响各位心中有無雛形,唔寫個名知唔知道係邊個。
真係喜歡你的作品,每日期待更新下集。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-12 03:19 AM 發表 查看引用來源
海灘篇未完,想講嘅一少部份都好多字,所以要分開幾個section。
另外海灘篇有少少誇張,同真實Pattaya beach有少少出入,不過上述兩者唔會太離地。
真係好,一早起身又有更新,好精彩,繼續支持

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-12 07:29 PM 發表 查看引用來源

故事係會越嚟越精彩,有無留意詩韻對三個表弟係唔同?
隨住三個男角不同特性,搞嘢場面亦都唔同。
有呀,我最大期待去睇朱仔同表姐一微妙関係。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-13 10:53 AM 發表 查看引用來源

你鍾意朱仔哩個角色?
可以咁講,我應該是比較喜歡人物鹹濕得嚟又要含蓄。吾喜歡好似老强咁吊!

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-16 09:26 PM 發表 查看引用來源

多謝支持,有時間會盡快寫!
星期五,期待更新

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆