上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 《捕捉表姐三步曲》~~~第二部:仙氣の表姐Sita @ 2

收藏  |  訂閱
100  175.2k

期待週末有得繼續睇。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-29 01:35 PM 發表 查看引用來源
今日有時間寫,預期哩一、二日會出。
期待更新😁

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-30 12:30 AM 發表 查看引用來源
好舒服…

佢隻手撩到我好high…

呀!!

當Eddie撩到詩韻好high,Eddie揸波手都開始行動。食指中指夾住Lin頭去搓,其他手指就去揸;手掌揸波,手臂就貼住左邊Lin頭去磨。再多兩從剌激,詩韻叫到再大聲啲!

「呵!!呵呵!!」

詩韻呻吟,Eddie就將個頭伸前去詩韻嘴邊。呻吟時feel到Eddie個嘴靠近,就好自然同佢打車輪。兩個嘴唇交貼,Eddie撩閪時詩 ...
超正,快D寫落去。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-30 03:27 AM 發表 查看引用來源

下次會係朱仔做主角,不過唔確定係咪part o登場。
我期待呢個主角已久。

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-30 09:50 PM 發表 查看引用來源

You got it!!
原本想寫,不過好眼瞓。瞓醒有精神就寫,請等一等。
今日打風,Ching有時間寫嗎?😂

引用:
原帖由 assault 於 2019-7-31 10:31 PM 發表 查看引用來源

今日無時間,可能聽日寫。
快D更新啦!

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-5 11:22 PM 發表 查看引用來源
唔好意思等咁耐,我俾個承諾,7號、8號會出文。
今朝早起鳥又冇得食☹️

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-9 11:17 PM 發表 查看引用來源
終於見到喇!!

朱仔望咗好耐,終於望到under現身,感動到眼泛淚光!

當見到under一少端,詩韻坐低後條衩分開得更勁,由見到under一少部份變為大部份,睇到條under上面lace花紋。

縱橫交錯,透視花紋將白色肌膚露出!

好sexy!!

朱仔見到sexy一幕,詩韻翹腳擺返好條裙去解除走光。

雖然無走光,不過露腿程度絲毫不減。隻腳有幾多就露幾長。

詩 ...
終於有朱仔一戲份出現,太好啦,好喜歡朱仔同表姐呢種含束得嚟又想要呢種,內心其實好咸濕,太正。

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-10 10:37 AM 發表 查看引用來源

多謝!
其實隔上一章都有段時間,話前幾日會出不過太忙未能完事,到哩一章無Make love情節都有啲擔心會詐型,不過見你鍾意都放心😃
有時我明白有D情節要交代,铺排,吓吓理埋嚟就make love,我反而吾欣賞。期待你繼續更新,又要辛苦你趕稿啦。😅

太好了, Ching 咁快又更新, Eddie 調教詩韻噴水, 睇嚟小朱又多樣嘢玩, 期待期待:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆