上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 《捕捉表姐三步曲》~~~第二部:仙氣の表姐Sita @ 2

收藏  |  訂閱
100  175.2k

Ching 又冇预計更新時間

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-15 05:23 PM 發表 查看引用來源

上次講過發表日期,但係脫期。所以唔敢講確實幾時出,只可以話大約一個禮拜內。
吾緊要慢工出細貨, 有時間就寫啦。:smile_35:

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-19 01:32 AM 發表 查看引用來源
設計Eddie哩個角色係有劣根性,第一日受盡詩韻誘惑,所以決心要將佢得到手、成為自己玩物。點知到自己做佢男友,俾洋腸將佢嚟個巡遊,激發到Eddie有賤格行為。

為咗唔想劇透,所以解說陳述到此為止。嚟緊仲有幾個主題,捕捉表姐第一話就會完結,到時可以睇清楚原點。

多謝支持! ...
明白明白,咁仲吾快D更新。😄

果然係早起鳥,有得食

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-21 08:49 AM 發表 查看引用來源
Eddie抽插蠻力湧起,插到詩韻企唔定個人向後跌。Eddie捉實詩韻,佢向後跌就行前一步。兩個一路插、一路行到窗邊,見到隻窗Eddie惡念湧起。

「行去窗邊,又係想俾人睇妳屌閪!!」

「呀!!呀!!」詩韻呻吟時望見响窗邊,忍住快感擰頭表示唔係。

個頭否認,但係陰道又一次出賣咗佢。

「都話妳姣!同我望住隻窗!!」Eddie將托住隻腳轉放地上,巨龍仍然插入做出姿勢轉移。而家Ed ...
Eddie 咁賤真係吾好做SP 啦, 玩過就夠. :smile_39:

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-21 08:12 PM 發表 查看引用來源

唔想詩韻做sp?
Eddie係三個之中,第一個去捕捉表姐,又睇吓佢成唔成功。
係呀吾想eddie做sp,佢太吾專重女人。
所以玩完就到朱仔。

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-28 06:25 AM 發表 查看引用來源

覺得點吖?其實仲有兩個Ending,不過大家無乜反應,所以都無寫。
一氣呵成睇哂好正。我都想睇吓两個ending. 希望阿妹有好結果啦。

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-29 05:25 PM 發表 查看引用來源

個故事好長喎,一口氣睇哂真捧場👍
由呀妹做骨妹,遇到嘅都係好人好事,到最後撞返衰佬,都係一個開放式happy ending。
想睇嘅完成埋共享表姐part O先寫,多謝支持! ...
當睇到投入又吾確得長。
我都同意 呀妹再遇衰佬都算係 happy ending 嘅。

係咪今日又有更新睇? 

引用:
原帖由 assault 於 2019-8-30 05:22 PM 發表 查看引用來源
朱仔內心期待時,詩韻點點頭。秀明睇見詩韻點頭,就講:「Oic。」再望到朱仔攞住一堆行李,再講:「攞埋啲行李過嚟,咁即係我要轉房喇。」

轉房?

秀明你好醒呀!

俾個場我同詩韻表姐溫馨,真係唔該哂!

朱仔聽到秀明咁識做,內心無限感激。詩韻就解釋:「唔係呀,咁我唔係Eddie條女,無理由同佢一間房嫁嘛。」

「得喇,知喇。」秀明去攞佢自己行李,行出房門時講咗句:「唔阻你哋,h ...
正正正,仲有冇呀?😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆