50 12345
上一頁下一頁
發新話題

十八桑拿補充資料

收藏  |  訂閱
49  19.7k

十八桑拿補充資料

6月1日去過。
門口個葡萄牙locker識廣東話同英文,但唔識國語。如果你唔知佢up咩,咩都話ok就得。
食物方面,有d野食要加錢,下午4點前去好多野食都無,味道同份量都ok
師父工方面,下午6點半前去,你唔會有後生靚女幫你按,約6點半後,其中有一個後生又靚既越南技師會按大腿(其實係幫你細佬按),少d定力都射
Vip卡方面,即場辦288,下次去送3個師父工,如果有選女再送上海推拿,如果一年玩到兩次就抵
選女方面,6點到10點最多女,有很多都靚到不得了,唔小心都俾佢電暈。大灰狼會守係出女既門口位,手快有手慢無,唔講得笑。當然如果你唔使太靚既,點都選到一個
其他方面都差唔多,d女太多太正,大家睇下就算,唔係精盡人忙點收科。

YouTube 有以前d 片睇,多左d 更靚既新女,總之切勿沉船,否則大獲。

有一樣野要提一提,就係d女實會偷鐘,你最好自己計時間

而家套票幾$左右?多年冇去,謝謝!

引用:
原帖由 走甜檸檬茶 於 2019-6-3 05:49 PM 發表 查看引用來源
而家套票幾$左右?多年冇去,謝謝!
正常越式2230,包一個師父工同300現金券

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-4 12:15 PM 發表 查看引用來源

請問尖沙咀上船有冇套票買?

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-4 12:15 PM 發表 查看引用來源

謝謝師兄解答

引用:
原帖由 BosomFriend 於 2019-6-5 09:59 AM 發表 查看引用來源

請問尖沙咀上船有冇套票買?
沒有

我玩得大陸多想試下18, 4500 係咪一定玩到36D 大波?
18 個場多唔多大波, 咩國家都得

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-2 05:27 PM 發表 查看引用來源
6月1日去過。
門口個葡萄牙locker識廣東話同英文,但唔識國語。如果你唔知佢up咩,咩都話ok就得。
食物方面,有d野食要加錢,下午4點前去好多野食都無,味道同份量都ok
師父工方面,下午6點半前去,你唔會有後生靚女幫你按,約6點半後,其中有一個後生又靚既越南技師會按大腿(其實係幫你細佬按),少d定力都射
Vip卡方面,即場辦288,下次去送3個師父工,如果有選女再送上海推拿,如果一年 ...
如果有錢玩,楕盡都抵喇!

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆