上一頁下一頁
發新話題

十八桑拿補充資料

收藏  |  訂閱
49  19.7k

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-6-25 07:41 AM 發表 查看引用來源
囡係正

尋晚去 見到有件要3000幾 成個周芷若咁款

澳門係貴 不過一定揀得落手 成2千蚊起先1Q

可能上大陸仁k 過埋夜都有找

之但係去親都企成幾粒鐘都揀唔落手呢 豬扒多到呢  ...
大陸有去過,俾300蚊都有靚女,不過俾好人捉到就大鑊

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-26 06:46 PM 發表 查看引用來源

大陸有去過,俾300蚊都有靚女,不過俾好人捉到就大鑊
300蚊 靚女? 你對「靚女」定義係咩先?

求其幼齒都可以話靚女...
當年新貴族 350人仔 o靚妹仔 2Q 質素都ok嫁

而家? 你唔驚15日可以試下

澳門係貴 不過安全丫嘛! 間場都揀過哂 唔會除衫 個肚有疤痕囡 之前落過仔啦 仲要開刀攞出黎果隻

好多年前 100蚊Q都有 d 洗頭鋪

習總上場 成日打風 太危險喇 都唔知邊個發明15日 

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-6-28 09:21 AM 發表 查看引用來源

300蚊 靚女? 你對「靚女」定義係咩先?

求其幼齒都可以話靚女...
當年新貴族 350人仔 o靚妹仔 2Q 質素都ok嫁

而家? 你唔驚15日可以試下

澳門係貴 不過安全丫嘛! 間場都揀過哂 唔會除衫 個肚有疤痕囡 之前落過仔啦 仲要開刀攞出黎果隻

好多年前 100蚊Q都有 d 洗頭鋪

習總上場 成日打風 太危險喇 都唔知邊個發明15日  ...
個人覺得d女質素同態度最重要,唔係俾錢仲要受氣,你玩埋佢。所以有人管理始終好d

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2019-6-25 07:41 AM 發表 查看引用來源
囡係正

尋晚去 見到有件要3000幾 成個周芷若咁款

澳門係貴 不過一定揀得落手 成2千蚊起先1Q

可能上大陸仁k 過埋夜都有找

之但係去親都企成幾粒鐘都揀唔落手呢 豬扒多到呢  ...
心思思又想再去。先去賭場玩左一陣,汁到d, 決定再去十八。今次睇左幾場,終於俾我見到一個好鬼似周芷若既女仔,口水流滿地。即mark佢。2字頭,台灣妹子,今年22歲,超美,聲音超好聽,無咩波,無車牌,勝在乖巧,很配合,最重要她是我的菜。激戰數個回合,下下出盡力,9到最後無力,女上出,這個必定是返食之選。

請問18 有無訓房或睡眠區過夜?想搵晚收工過去但好多場要訓廳,以前只識去大富豪或波士,但果場唔太掂

想問下18食物質素如何?想中午入去盡情享受,食埋午餐晚餐先走,唔洗走返出黎開餐
請師兄們賜教

引用:
原帖由 練習 於 2019-7-6 01:34 AM 發表 查看引用來源
請問18 有無訓房或睡眠區過夜?想搵晚收工過去但好多場要訓廳,以前只識去大富豪或波士,但果場唔太掂
18沒有睡眠區......

引用:
原帖由 VA64 於 2019-7-6 06:59 PM 發表 查看引用來源
想問下18食物質素如何?想中午入去盡情享受,食埋午餐晚餐先走,唔洗走返出黎開餐
請師兄們賜教
食物唔錯,我午餐晚餐都係度食,豬扒飯最好食

引用:
原帖由 新手中 於 2019-7-6 09:51 PM 發表 查看引用來源

18沒有睡眠區......
師兄請問過夜訓大廳?

引用:
原帖由 練習 於 2019-7-7 02:58 AM 發表 查看引用來源

師兄請問過夜訓大廳?
可以,但好嘈,未必訓到

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆