50 12345
上一頁下一頁
發新話題

十八桑拿補充資料

收藏  |  訂閱
49  19.7k

想問下一般流程係點樣?大陸骨場去得多,澳門桑拿真係未試過:smile_13:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

澳門貴到無輪,去過幾次,以後無再去,果D大陸妹喺深圳都揾到,祗喺要時間去發掘,我揾過三條女,個個都可以過夜,價錢平一半以上,我這個窮能,澳門,不用再提了。

引用:
原帖由 tgb1 於 2019-7-8 03:15 AM 發表 查看引用來源
我上星期試左了,台湾的,2字頭,個子小小,波也不大,但超級靚,上班以半年,服務算ok.
想問下,有冇好似之前東莞嗰啲服務架,同埋條女,上中下,系埋由得你啜??😃😃😃

引用:
原帖由 新手中 於 2019-6-2 05:27 PM 發表 查看引用來源
6月1日去過。
門口個葡萄牙locker識廣東話同英文,但唔識國語。如果你唔知佢up咩,咩都話ok就得。
食物方面,有d野食要加錢,下午4點前去好多野食都無,味道同份量都ok
師父工方面,下午6點半前去,你唔會有後生靚女幫你按,約6點半後,其中有一個後生又靚既越南技師會按大腿(其實係幫你細佬按),少d定力都射
Vip卡方面,即場辦288,下次去送3個師父工,如果有選女再送上海推拿,如果一年 ...
宜家就咁walk in幾錢到?有冇房可以過夜?

引用:
原帖由 阿米 於 2019-8-6 07:58 PM 發表 查看引用來源

想問下,有冇好似之前東莞嗰啲服務架,同埋條女,上中下,系埋由得你啜??😃😃😃
想多了

引用:
原帖由 泰愛你 於 2019-8-14 01:46 AM 發表 查看引用來源

宜家就咁walk in幾錢到?有冇房可以過夜?
基本消費2300,無房過夜

有睡眠區,太空艙

咩係師傅工?

引用:
原帖由 新手中 於 2019-8-18 12:48 PM 發表 查看引用來源

基本消費2300,無房過夜
就咁walk in$2300是否只包一Q嘜都冇?無師父工送?

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆