上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 在一次家庭旅行上,我有計劃地上了我的小姨仔

收藏  |  訂閱
54  66.9k

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2019-6-15 11:13 AM 發表 查看引用來源
本人文筆不太好,可能比較悶,不喜勿入。
內容可能比較荒唐及不合理,不喜勿插,純粹分享。謝謝。
Part One:背景交代其實件事發生喺大約7年前,我係一個年齡差不多48,和太太(年齡約45)已婚已差不多接近20年,無兒無女一齊住喺新界區某大型屋苑內,原本兩公婆一齊住,但係大約7年前,我哋兩公婆因為佢嘅介入令大家嘅生活出現咗變化,令到發生日後嘅事。 ...
又比人close

感謝你有這篇文章, 希望能盡快看到您的更新, 真是令人興奮的故事

值得支持

甘就完

首先喺度同大家Say Sorry,因為一啲私事,所以及時未有更新,現希望可以最遲每三天Update 。Thx
Part 2:姨仔嘅出現記得大約7年前,喺結婚當日,因為姨仔嘅一啲重要事,所以並冇出席我哋兩公婆嘅婚禮,而亦因為咁樣我都唔知同從未見過我老婆原來有個細妹(只係喺老婆口中得知,但並冇太留意)仲要喺孿生添。
我老婆同佢個妹,隨咗身型,樣貌十分相似之外,連一樣我覺得比較特別嘅性格都係一樣嘅。可能同佢兩姊妹嘅出生日期同星座有關,哩個亦係我老婆吸引我追佢同娶佢嘅原因之一。當然,最吸引我娶佢原因係因為佢嘅Body.
講返姨仔先,記得當晚我返到屋企時,真係嚇咗我一跳。

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2019-6-17 01:02 PM 發表 查看引用來源
首先喺度同大家Say Sorry,因為一啲私事,所以及時未有更新,現希望可以最遲每三天Update 。Thx
Part 2:姨仔嘅出現記得大約7年前,喺結婚當日,因為姨仔嘅一啲重要事,所以並冇出席我哋兩公婆嘅婚禮,而亦因為咁樣我都唔知同從未見過我老婆原來有個細妹(只係喺老婆口中得知,但並冇太留意)仲要喺孿生添。
我老婆同佢個妹,隨咗身型,樣貌十分相似之外,連一樣我覺得比較特別嘅性格都係一樣嘅。 ...
快,繼續

謝謝分享*_*

Part 3:與姨仔的尷尬會面
 當晚如上放工回家,因之前要趕Project所以通頂咗一晚,回到家時已經很疲倦,所以便快速地沖完涼便在睡房倒頭便睡着了,我是喜歡祼睡的(因為婚後只有夫婦兩人同住,所以便將此喜好漸變為習慣),但當我睡到一半時,忽然聽到房內之浴室傳來陣陣水聲,正想起身查看時,毅然發現瞓在睡床上的我,多了一張被子,並發現房內多了套熟悉的女性服裝,才驚醒原來今天是老婆旅行回來的日子,因整整差不多超過半個月冇見,所以便起床準備入厠所準備同老婆大戰一番,可能剛睡醒的關係,感覺有小小口乾,便準備出廳先喝啖水再入房大戰,當然我只穿回內䃿便出廳去。怎料當我喝完回房之際,已見老婆沖完涼洗好頭並站立於浴室內「因屋內只有我同太太居住,所以我們便於入伙時將屋企內裝修稍作更改」吹頭,並穿上一套極性感之薄紗家居服,此情此景真的令我不期然舉旗致敬,因為老婆從未試過在家穿著如此性感,我本以為因我倆很久冇見面,老婆想給點新鮮感所以才穿成這樣,我便將內衭脫下並準備靜靜地入浴室內和老婆大戰一番,正當我入浴室時,我老婆突然大叫,正當佢準備大叫之際,我便一個箭步地衝上前和佢舌吻,並準大肆捜身,但我只能聽見佢不停地大叫唔好呀,我唔係家姐呀之類嘅說話,我當時當然全不聽入耳,我初時仲以為係老婆佢見我哋太耐冇見,俾我一啲新鮮感添,令到嗰一刻我細佬更加膨湃同埋更加想進入佢嘅身體,但當我將老婆從後返轉到正面準備進入時,發覺老婆身上為何在大脾內側多了一個纹身圖案,正當想向老婆查問之際,大門外忽然傳來關鉄閘聲,並傳來一把很熟悉的聲音並說”妹呀,妳冲涼洗頭細聲啲呀,唔好嘈醒姐夫呀“,我在這時才晃然大悟,並快速地鬆開手,及向姨仔連番做出道歉之動作,以表歉意。姨仔此時亦很快地便離開浴室,在房間內整理一下衣著便開了房門往客飯廳走去,亦可清悉地聽到姨仔答我老婆,家姐妳咁大聲講嘢,姐夫唔醒都俾妳嘈醒啦,老婆很緊張地向姨仔詢問咁妳姐夫醒咗未,有冇睇到妳冲涼呀?這時在房間的我真的膽顫心驚,很害怕姨仔會將剛才的情景一五一十地向老婆講,那我便死定了。幸好,我聽到的是我一個意想不到的答覆,而亦因為姨仔這答覆令我覺得姨仔對我是有不錯的感覺⋯⋯

好假

支持繼續update.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆