割包皮問題

收藏  |  訂閱
24  4.6k

割包皮問題

真係諗唔到呢樣嘢都要發生喺自己身上, 之前同女扑野龜頭都可以完全露出嚟, 點撚知二月嗰陣無緣無故包皮發炎, 睇醫生confirm咗係龜頭炎, 咁就keep住食藥啦 好返之後就完全反唔到, 直至去到呢個月, 包皮都仲係反唔到之前仲成日好似出現一啲傷口, 上網check過香港割包皮嘅價錢..... 下下都五位數見到都驚, 跟住問過啲大陸嘅同事佢哋響常平都做過三千蚊人民幣可以搞掂, 不過恐怖在佢同我講個醫生竟然拆線嘅時候漏咗口釘喺條j度, 條撚樣黐線到自己掹走咗口釘佢好彩冇事.... 唉真係好煩。

有冇師兄做過價錢係合理嘅? 六七千蚊有冇可能喺香港做到包埋覆診?麻煩解答Tks

你朋友算好彩,大陸啲大國手,分分鐘切𨳍連皮咖!
高手唔係冇,但專醫中南海老殭屍,普通人、免問!

引用:
原帖由 vanlinks 於 2019-6-17 12:53 AM 發表 查看引用來源
https://www.famplan.org.hk/zh/our-services/clinic-services/men-health/circumcision/fee
Tks, 我都知道家計會係最經濟不過佢已經full咗.....

引用:
原帖由 PMSHK 於 2019-6-15 07:06 PM 發表 查看引用來源
你朋友算好彩,大陸啲大國手,分分鐘切𨳍連皮咖!
高手唔係冇,但專醫中南海老殭屍,普通人、免問!
咁嗰間醫院都係國營嘅..... 撇除咗呢一個漏釘事件overall嚟講個手術係成功😂

情況如何?

我都係喺大陸割的,早三年,二千人仔,割得幾好,係內皮割得多左小小

引用:
原帖由 大作家 於 2019-7-8 11:17 PM 發表 查看引用來源
情況如何?
今日去到威爾斯排期, 唔係好長啫排到2020年6月, 我都係儲幾個月錢喺香港搵間診所做手術算

引用:
原帖由 半夜粗俗的樓主 於 2019-7-9 12:25 AM 發表 查看引用來源
我都係喺大陸割的,早三年,二千人仔,割得幾好,係內皮割得多左小小
大陸你真係要講運氣.....

引用:
原帖由 initialdanny 於 2019-7-9 12:35 AM 發表 查看引用來源

今日去到威爾斯排期, 唔係好長啫排到2020年6月, 我都係儲幾個月錢喺香港搵間診所做手術算
如果可以頂到2020,就等下啦

前往最後回覆