割包皮問題

收藏  |  訂閱
24  4.6k

引用:
原帖由 initialdanny 於 2019-7-9 12:36 AM 發表 查看引用來源

大陸你真係要講運氣.....
我算好彩, 醫生手勢都幾好

引用:
原帖由 半夜粗俗的樓主 於 2019-7-9 10:09 AM 發表 查看引用來源

我算好彩, 醫生手勢都幾好
比啲資料參考下得唔得呀😂, 計埋通脹我估佢而家都係三至四千都比香港平一半有多

香港系要过万。。。不过你话大陆要拆線? 你去黑诊所吧。。大陆仲先进过香港啦。。一日割比你香港一个星期仲割得多。

引用:
原帖由 initialdanny 於 9/7/2019 00:35 發表 查看引用來源

今日去到威爾斯排期, 唔係好長啫排到2020年6月, 我都係儲幾個月錢喺香港搵間診所做手術算
等喺香港造喇

引用:
原帖由 initialdanny 於 2019-6-15 06:11 PM 發表 查看引用來源
真係諗唔到呢樣嘢都要發生喺自己身上, 之前同女扑野龜頭都可以完全露出嚟, 點撚知二月嗰陣無緣無故包皮發炎, 睇醫生confirm咗係龜頭炎, 咁就keep住食藥啦 好返之後就完全反唔到, 直至去到呢個月, 包皮都仲係反唔到之前仲成日好似出現一啲傷口, 上網check過香港割包皮嘅價錢..... 下下都五位數見到都驚, 跟住問過啲大陸嘅同事佢哋響常平都做過三千蚊人民幣可以搞掂, 不過恐怖在佢同我講個 ...
我想問ching做誠行?

終於的起心肝想星期三上咗東莞到做, 同我想像嘅好唔同同埋有啲意外呀, 初初以為入到手術室打麻醉針麻醉, 結果係搽咗藥膏個醫生話20分鐘之後就會成功麻醉, 結果20分鐘之後佢真係講得啱 , 但係佢30分鐘先至到手術室, 去到手術尾段麻醉藥開始失效果一分鐘係非常痛苦, 但係結果手術係成功嘅。 咁佢就開咗啲消炎藥同埋止痛藥畀我, 好奇怪㗎啲止痛藥呢係塞屎忽窿嘅。 結果嗰日晚就精彩扯旗痛醒咗三次, 之後痛到唔敢再瞓覺。
去到今日朝頭早到醫院換藥之後返香港, 因為呢兩日紗布同繃帶不停滲咗一啲唔知乜嘢出嚟, 我唔識得分嗰啲係血定係消毒藥水, 總之今日換藥嗰陣係痛到仆乖呀, 千辛萬苦落到嚟香港而家條j都仲係赤赤痛, 走咗去藥房買咗啲止痛藥同埋問下佢有冇一啲可以抑壓扯旗嘅藥, 講咗個情況畀藥房配藥師聽佢哋介紹咗一隻止痛藥我, 但係抑壓扯旗藥呢一方面佢哋真係做唔到應該係要專科先至攞到, 而家諗緊去唔去睇香港泌尿專科搵佢哋開抑壓扯旗藥。 不過講真我響上面做埋林林嬸嬸加埋3000蚊人仔有找, 香港八千至一萬呢個仲只係初步估計數字, 你問我後唔後悔真係答你唔到但係而家嘅情況應該係向好嗰方面去嘅, 係有啲意外嗰度就要食得鹹魚抵得渴咬緊牙關過咗去啦。

引用:
原帖由 initialdanny 於 2019-8-30 04:31 PM 發表 查看引用來源
終於的起心肝想星期三上咗東莞到做, 同我想像嘅好唔同同埋有啲意外呀, 初初以為入到手術室打麻醉針麻醉, 結果係搽咗藥膏個醫生話20分鐘之後就會成功麻醉, 結果20分鐘之後佢真係講得啱 , 但係佢30分鐘先至到手術室, 去到手術尾段麻醉藥開始失效果一分鐘係非常痛苦, 但係結果手術係成功嘅。 咁佢就開咗啲消炎藥同埋止痛藥畀我, 好奇怪㗎啲止痛藥呢係塞屎忽窿嘅。 結果嗰日晚就精彩扯旗痛醒咗三次, 之後痛 ...
你求其睇急症會轉介你去政府洗傷口,每次19蚊,

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2019-8-30 04:59 PM 發表 查看引用來源

你求其睇急症會轉介你去政府洗傷口,每次19蚊,
Good idea,Tks🤣, 咁樣唔使上去再搞。 太感激你提醒我呢樣嘢。😆

或者考慮幫襯呢度....:smile_o14::smile_o04:

https://www.youtube.com/watch?v=q4dfENAg4nU

引用:
原帖由 initialdanny 於 2019-8-30 04:31 PM 發表 查看引用來源
終於的起心肝想星期三上咗東莞到做, 同我想像嘅好唔同同埋有啲意外呀, 初初以為入到手術室打麻醉針麻醉, 結果係搽咗藥膏個醫生話20分鐘之後就會成功麻醉, 結果20分鐘之後佢真係講得啱 , 但係佢30分鐘先至到手術室, 去到手術尾段麻醉藥開始失效果一分鐘係非常痛苦, 但係結果手術係成功嘅。 咁佢就開咗啲消炎藥同埋止痛藥畀我, 好奇怪㗎啲止痛藥呢係塞屎忽窿嘅。 結果嗰日晚就精彩扯旗痛醒咗三次, 之後痛 ...
防扯旗藥係女性荷爾蒙, 暫時抑制住男性衝動, 其實覺得作用唔大, 或者當時醫生開的份量唔夠強, 食左都難阻止舉旗, 不過又唔係太痛(可能係小弟忍得下痛), 所以食左兩次就冇食, 過兩三天已冇乜大礙等埋口拆線.

前往最後回覆