而家好似雞價好貴,只有香港仍然合理,雖然香港都貴咗三成

收藏  |  訂閱
21  7.5k

引用:
原帖由 glue123 於 2019-6-29 10:29 AM 發表 查看引用來源
真係,泰國都唔過癮了,除非有路數,自己上網搵spa,金魚缸,agogo普遍都唔抵屌,傷港玩好過
曼谷貴死,芭提雅好好多。六街 風月步行街

引用:
原帖由 沉船達人 於 2019-6-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
澳門康泰樓,100-150一Q
快餐? d囡乜素質

引用:
原帖由 東方橙色馬 於 2019-7-18 08:01 PM 發表 查看引用來源

曼谷貴死,芭提雅好好多。六街 風月步行街
六街上次經過好多女,ching點玩法,咩價錢?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
唔喺嘛,
比多兩舊要人环吹再颜射,你有錢極有限啦...
佢做得G,有錢有撚用呀,咪又要除裤,不过比兩舊我就比唔出啦,講到佢咁撚有錢,我當埋條底横比夠5舊。

引用:
原帖由 LauLQ 於 2019-7-20 04:21 PM 發表 查看引用來源
之前問條七日鮮長沙妹,加二百環吹再顏射,佢冷笑一聲「兩百」然後話唔做。之後問佢拎wechat同佢keep住傾,有時再來香港都翻食。有次佢自己爆長沙有兩層樓,早幾年買落家下升到二百萬,欠樓債只係幾十萬。廿四歲妹妹,做雞做到有樓養成家。你話又點會為兩三百賣力呀。好彩佢身家同我差好遠,對住佢仲鞭鞭有力咁屌,但如果我係窮撚,真係唔知點面對佢,人地仲有錢過你N倍,仲邊有「雄心」去屌鳩人。 ...
叫雞姐, 佢幾多身家完全唔係重點
好屌咪屌多次

條女係7日先 141 ?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

長池妹,有二层楼4百萬,
米又要收4百元比我哋吊西,
吾明点解对住佢你会得她好叻。
有$就吊得

引用:
原帖由 泰愛你 於 2019-7-18 10:35 PM 發表 查看引用來源

六街上次經過好多女,ching點玩法,咩價錢?
我六月底去冷冷清清 ,下個月中再去...

引用:
原帖由 jjfun 於 2019-6-23 01:42 PM 發表 查看引用來源

150hkd ? ?  That is cheap.
葡紙

前往最後回覆